Şimdi Ara

Küçük oyunlar, büyük fikirler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

defense oyunları çok iyi oluyor :D

Telefonda zaten ufak boyutlu, çok fazla yormayan pil harcamayan ama zevk verebilecek oyunlar en güzeli. Angry birds boşuna mı tutuyor :) Hiç olmazsa kuşu boşa fırlat kafasını patlat canının sıkıntısı geçiyor :D GTA3 kkurdum birkere. Tamam grafikler falan çok iyi ama hem şarj çabuk bitiyor hemde bir süre sonra sıkıyor yahu.

Aynen basit ama eğlenceli oyunlar her zaman ilk tercihim GTA 3 ve Pes 2012 bir yada 2 şer kez ya oynadım yada oynamadım ama Angry Birds Forever

quote:

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

defense oyunları çok iyi oluyor :D

Telefonda zaten ufak boyutlu, çok fazla yormayan pil harcamayan ama zevk verebilecek oyunlar en güzeli. Angry birds boşuna mı tutuyor :) Hiç olmazsa kuşu boşa fırlat kafasını patlat canının sıkıntısı geçiyor :D GTA3 kkurdum birkere. Tamam grafikler falan çok iyi ama hem şarj çabuk bitiyor hemde bir süre sonra sıkıyor yahu.

Aynen, dün apellsword'u indirdim, zevkliydi ama RAGE,GTA3 falan sıkıyor ve siliyorum.

Bence bu tarz oyunlardan çabuk sıkılmanın sebebi oynanış tarzı olarak mobil cihazlara uygun olmaması. Mesela COD, GTA, PES gibi oyunlar esasında kullanım olarak klavye ve onun üzerinde birçok tuşu kullanmayı gerektiriyor. Tabi bu sadece klavye kısmı. Tam anlamıyla rahat bir oynayış ve kontrol için bir de mouse gerekli. Yani birçok kombinasyonu ayrı ayrı yapıyoruz. Bu kadar çok kombinasyonu dokunmatik ekrandan yapmak daha zor oluyor ve oyundan alınan hazzı azaltıyor. Haliyle PC'den oynarken aldığınız hazzı alamıyorsunuz. Bu tarz oyunlar PC, konsol gibi kullanım olarak daha geniş araçlar sunan cihazlara göre yazıldığı için telefondan oynamak belli bir zaman sonra sıkıcı bir hal alıyor. Basit oyunlar oynamanın neden daha zevkli olduğunun cevabı da burada zaten. Çünkü o oyunlar telefon üzerinde kısıtlı olan kombinasyonlara göre yazıldığı için alınan hazzı artırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 29 Nisan 2012; 12:11:13 >

• kücük oyunlar top 5 yapsanız sıralama nasıl olur ?(top 10 a kadar sıralayabilirsiniz )
  • Benim konu üzerinde tek korkum var oda oyunların gitgide birbirine benziyecek olması, bu işte kötü olur.. Bunun yanında evet bazı oyunalar vardır boyutları bı bakarsın taa kaç Gb'larda bazıalrı vardır bir kaç yüz Mb ama o yüksek boyutlu bol içerikli ama sıkıcı tek seferlik oyundan daha güzeldir, eğlendirir, düşündürür sıkmaz.. İnşallah ileride herkez birbirine benzemez şimdiden benzemeye başladıy ahadi neyse.
  • vita'da oynanan her oyun güzeldir derim:http://tinyurl.com/cw2fz8f
  • beştaş oyunu yok mu? o versiyonda birşey hani küçükken taşlarla oynardık şimdi fayansçı olduk okeyde o ayrı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

@cwr Aynı şekilde ben de Shadowgun oynarken Where is my water ? , Angry Birds vb oyunların zevkini alamıyorum. FPS konsollarda ya da PCde oynanmalı. Tabi ki mobilde de severek oynayanlar vardı. Saygı duymak lazım.

shadowgun zaten fps değil tps bir oyun hocam :D
  • Ben Max Payne ve Modern Combat 3 oynarken aldığım zevki başka hiç bir oyunda alamadım
  • Hıcbır max payne , shadow gun vs tarzı buyuk boyutlu oynanabırlıgı zor oyunlardan mobılde zevk almadım ve hıcbırısı kesınlıkle bılgısayarın yerını tutmaz , call of duty ya da gta yı bılgısayarda oynarken aldıgım zevkı hıcbır sekılde mobılde alamıyorum bu sebebten artık yuklemıyorum bile cıhazlarıma.

Angry birds , where is my water , temple run tarzı oyunların cesıtlerı daha da artmalı bunlar asıl mobılde zevkle oynanabılen oyunlar ayrıca bır arkadasın dedıgı gıbı defense oyunları da cok zevklı. Misal army of darnkess defense cok keyıfle oynayıp bıtırdıgım bır oyundu aynı sekılde zombıes vs alıens dı sanırım adı , 1 hafta boyunca bır levelı gecemedıgım ıcın 10 gundur oynamıyorum halıyle ısmını unuttum bu tarz oyunlar cok zevklı gerı kalan ilk cumlemde bahsettıgım oyunları sevmedıgım ıcın telefonda 4 cekırdek gıbı donanımsal ozellıklerı de halıyle eskısı gıbı takıp edemıyorum.

• adreno 200 ile Angry Birds çok takılıyor oyunu açtıktan 10 dk sonra stabil hale geliyor ozaman da başka bir işim oluyor yada kafam başka bir şeye takılıyor oynamadan kapatıyorum :D ne zaman telefonu yükseltirim bende bu sektörde yerimi alacagım ve angry birds'in sonuna geleceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaldeki_hayat

adreno 200 ile Angry Birds çok takılıyor oyunu açtıktan 10 dk sonra stabil hale geliyor ozaman da başka bir işim oluyor yada kafam başka bir şeye takılıyor oynamadan kapatıyorum :D ne zaman telefonu yükseltirim bende bu sektörde yerimi alacagım ve angry birds'in sonuna geleceğim...

Cihazınız nedır ? ChaCha vardı bende en dusuk donanımlı onda bıle takılmıyordu angry birds.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: hayaldeki_hayat adreno 200 ile Angry Birds çok takılıyor oyunu açtıktan 10 dk sonra stabil hale geliyor ozaman da başka bir işim oluyor yada kafam başka bir şeye takılıyor oynamadan kapatıyorum :D ne zaman telefonu yükseltirim bende bu sektörde yerimi alacagım ve angry birdsin sonuna geleceğim...
    Cihazınız nedır ? ChaCha vardı bende en dusuk donanımlı onda bıle takılmıyordu angry birds.

Samsung galaxy gio
  • Hızlı bir yaşam sürdüğümüz, yoğun iş temposuna yetişmeye çalıştığımız ve çok az durup dinlenme şansı bulabildiğimiz bugünlerde mobil oyunlar imdadımıza yetişip eğlenceli vakitler geçirmemizi sağlıyor.

kendinizi düşünerek yazı yazmışsınız ama artık internetin her eve girmesiyle sitenin okuyucu kitlesi yaş ortalaması 12ye kadar düşmüş durumda.. şu halde bu kişiler için biraz anlaşılması zor bir cümle kurmuşsun. onlar için eğlenceli vakit geçirmek arasında yoğun tepmo yakalamak daha zor bir durum..

Yazıya gelince ilginç istetistikler dışında dişe dokunur pek birşey yok sayılır :)) Haber içeriği bir bilgiden ziyade kişisel yorum içeriğine daha yatkın bir yazı... Ana sayfada olmamalıydı şahsi fikrim...
  • Şahsi görüşüm yozlaştığımızdır..Oyun iyi güzel ama bu kadarı abartı.Bir otobüsteki 100 kişiden belki 1 kişi kitap gazete vs. okuyor.Oyun ve müzik bizim mantar gibi gelişitiğimizi gösteriyor.İnsanların kafası sonra güncel konulara basmaz oluyor . Bu kişiler gün geldiğinde de ülkenin kaderini belirleyecek topluluk oluyor.Fotoğrafı inceleyin iphonelar için ortalama 15 saat android için 10 saat, 7.8 e düşme sebebi diğer platformlar.Bahse varım bu rakamların çok daha üzerinde oyun süreleri vardır.Günde 1 2 saat oyuna harcayan kişiler var.Neyse işte kimse üzerine alınmasın daha konuşurumda gerek yok .Öyle bir an yazdım geçtim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Hıcbır max payne , shadow gun vs tarzı buyuk boyutlu oynanabırlıgı zor oyunlardan mobılde zevk almadım ve hıcbırısı kesınlıkle bılgısayarın yerını tutmaz , call of duty ya da gta yı bılgısayarda oynarken aldıgım zevkı hıcbır sekılde mobılde alamıyorum bu sebebten artık yuklemıyorum bile cıhazlarıma.

Angry birds , where is my water , temple run tarzı oyunların cesıtlerı daha da artmalı bunlar asıl mobılde zevkle oynanabılen oyunlar ayrıca bır arkadasın dedıgı gıbı defense oyunları da cok zevklı. Misal army of darnkess defense cok keyıfle oynayıp bıtırdıgım bır oyundu aynı sekılde zombıes vs alıens dı sanırım adı , 1 hafta boyunca bır levelı gecemedıgım ıcın 10 gundur oynamıyorum halıyle ısmını unuttum bu tarz oyunlar cok zevklı gerı kalan ilk cumlemde bahsettıgım oyunları sevmedıgım ıcın telefonda 4 cekırdek gıbı donanımsal ozellıklerı de halıyle eskısı gıbı takıp edemıyorum.

senin ipod tuch kullanıcısı olmandan senin anlayıs acında kıtlık oldugu cok belli neden diye sorucak olursan birincisi telefonla pc oyunu bir olmaz tabiki sen nasıl bir mantık yuruttun onu anlamadım ama meseleye farklı acılardan bakman lazım sen pcye cebine koyup otobuste acıp oynayabiliyosan gel ozaman konus yada yataga uzanıp oyun oynayabiliyomusun pcde asıl telede oyun oynama zevki burda baslıyor zaten senin anlamdıgın olayda bu

1 ) cihazim motorola atrix yani androidde de oyun var bilmiyorsan.

2) ipod touch ne alaka ? Evet kullaniyorum ama ben tam 2 sene iphone kullanicisiydim.

Simdi kalin kafana dediklerimi sokmadan once yukardakileri iyice oku ve sonra da demek istedigimin bir angry birds oyunu ile gta oyununun oynanabirligi arasinda ki farki anlatmaya calistigimi anlamaya calis , anlayamiyorsan bir daha oku , yine anlayamadiysan gir yatagina ac gta3 u ve keyfine bak kafani cok yorma hadi gule gule.

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

siz demekki order and chaosu gormediniz o oyunu oynayın 4 sene gider size :)

Yuh be wowdan farki yok
  • 'Konsol kalitesinde grafikleri görücez yakında' bu aralar en çok duyduğum cümle

Ama düşünün samsung note a bir analog taktığımızı
  • tintin gelmiş geçmiş en iyi iphone oyunudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tintin gelmiş geçmiş en iyi iphone oyunudur.
  • vita varken telefonda oyun oynamak nereye kadar.. bence telefonda ancak cek fırlat ve kosu oyunları oynanır gerisi oynansada tat vermez
  • Öyle bir oyun veya program yapacakken ki tutulsun. Var ya bir tutuldu mu abowwwww. Oyunu yap bitir appstore'de yayınla birde tutulsun deme keyfime. Bilgin varsa yapabilirsen çok güzel bir iş aslında ama milleti çekecek öyle bir uygalama için zeka lazım zeka
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.