Şimdi Ara

Küçük partiler oy bölüyor dediler, bugün o büyük partiler ülkeyi bölüyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Onların bildikleri istibarat bilgileri bizde yok.

Bahçeli saf veya cahil değil. Böyle bir çıkış yapmasının önü arkası ne ilerleyen süreçte çıkacak ortaya bu kadar sığ bakılmaz bu meselelere.

Ayrıca bu onları rezil ediyor veya oylarını düşürüyorsa sevinmeniz gerekir daha iyi değilmi sizin için ? Ne güzel seçimi kaybederler rezil olurlar oyları düşer madem öyle ?

Ama büyük resme bakmak lazım dibimizde devlet kurmaya çalışan bir YPG-PYD diğer tarafta Suriye sınırına neredeyse dayanan bir İsrail orada emelleri olan bir ABD Irak ve Suriyede bir sürü üssü oldu. Rusya desen Sıcak denizlere indi Suriye sayesinde oda oralara yerleşti. İran'ın ne olacağı belli değil falan flan bir sürü dert sıkıntı var. Bu süreçte bahçelinin bu çıkışının kıymetini ilerleyen süreçte görecez anlayacaz.

Not: Mesela bu gün İYİ parti mecliste ip atmış asacaktın ne oldu şimdi diye. Bahçeli haber yollamış ipi verin bize genel merkezdeki ofisime koyacam diye. Bu bile bir mesaj bence. Öcalanın PKK'yı tasviye edemiyeceğini oda biliyor ipi verin lazım olacak mesajı gibi geldi bana. Ama siz süreci wooow hemen ülke gitti tapuyu verdiler bölündük terör galip gibi sanıyorsunuz. Bahçeli boş atıp dolu çekiyor haberiniz yok...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Biz rezil oluyoz kanka onlarla bi alakası yok. Siyasetçilerin ömrü zaten rezilliğe imza atmakla geçiyor. Meclis esasen millete ait oraya pkk eski başkaninı çıkarmakta ne bilim, bi plan varsa da başka türlü yapılsaydı.

İyi ne diyim inşallah biz yanlış düşünüyoruzdur da bu işin sonunda kârlı bi işe imza atarız. Pek umudum yok. Konuşmadan en üst düzey saldırmaktan yanayım ben. İsrailin masumlara yaptığının 5 beterini pyd pkk ya yapalım ve asla kimseyle bu konuyu müzakereye bile açmayalım taraftarıyım.

Bak israile hiç kimseyle diyalog kuruyor mu? Ben vuracam ve kimse karşımda duramaz, duranı da vururum diyor yeri geliyor BM güçlerine bile ateş açıyor.

Bi biz mi korkak tavuğuz ben anlamadım ki. Düm düz et bunların yaşadığı yerleri olsun bitsin. Aç şu 30 km tampon bölgeyi, yere göm kobani denilen yeri çek fişlerini gitsin gücün mü yok? Var.

Neleri yapabilecekken nelerle uğraşıyoruz. Yaptığımız operasyonları da yetersiz gibi gösteriyor diye düşünüyorum. Halbuki abd ordusunun bile gömülüp kalacağı coğrafyalar da terörist avlıyoruz. Apoys mapoya ihtiyacımız yok.

Görek bakalım planlarını neymiş. Yarın birgün suriyeden çekiliyoruz barış geliyor gibi bi safsata çıkarmasınlarda bunun arkasına...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz de bu H.A.L.K varken, her seyimiz bolunur hocam. Vatan millet icin Cehape'ye de iktidar partisine oy vermeyin, gelin muhalif partilerde birleselim dedik. Iktidar partisine ve de tek yaptigi onlara destek olmak olan sahte muhalefet partisine oylari bastiniz. Simdi aglamayin!

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

Senin derdin APO'nun çağrı yapması mı yoksa gerekirse gelsin Meclisten çağrı yapsın çıkışı mı ? Meclisin kapısının dışından yapsa açıklamayı destekleyecen yani bu mu ?

İyi hoş konuşuyon da 45 yıldır terör var en az 40 yılı hard saldırma ile geçti harcanan para ve insan gücünün haddi hesabı yok böyle bitmiyor işte Arkasında devletler oldukça ve halkta destek aldıkça. Yoksa terör ile mücadele dursun diyen yok ki ELLERİNDE SİLAH OLDUKÇA VURMAYA DEVAM EDER DEVLET.

İsrail'i örnek vermişin ama daha ne kadar vuracak 1 yıl 2 yıl ? 3 yıl 5 yıl ? 50 bin sivil öldürdü daha ne kadar öldürecek ? Elinde Sonunda o masaya oda oturacak. Ve sen oradaki 10-12 milyon Filistinli buhar olacak Hamas bitecek mi sanıyon ? Hamas tasviye olur bamas kurarlar o gider camas gelir annesi babası dedesi orada ölen yeni nesil salacak kaçacak mı sanıyorsun. ( Çünkü savaştan kaçma yoktur avantaj elde edene kadar ertelenir sadece. )

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Cözüm süreci ve sonuçları hakkında ne düşünuyorsun peki?

Pyd lideri salih'in kırmızı halılarla karşılandığı, dağlardan halay çekerek pkklıların indirildiği sözde barış süreci. Tamam silah bıraktık diyip Hendek kazmalar, Sonrasında doğu illerindeki ağır çatışmalar, kayıplarımız ve pkk ile asla barışılamayacağını, sadece zaman kazanmak ve pusu kurmak için barış var gibi rol yapacaklarını anladığımız dönemlere ne diyorsun?

Elimizdeki senin tezlerine karşı denenmiş gerçek tecrübeler yok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 23 Ekim 2024; 19:4:33 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

Türk milleti örgütlenmediği için örgütlü kötülere karşı eziliyoruz işverenler ve siyasilere karşı örgütlenilmeli.

• Hiçbir seçimde küçükler oy böler çocuk mantığına düşmedim,

en doğru kişi kim ise o !

İlkesiz seçmen, hep ikiye kalır.

• Bu tezi ben taa en başında söylemiştim. cumhurun hüdapar veya bbp'yi ihtiyacı yoktu hadi diyelim bunlar %0.001 oyu olan partiyi bile alır diyelim.

Peki ya millet ittifakına ne demeli? ali ahmet vs bunları parti diye yüzlerine bakılmayacak adamlara değer verip bunlara söz hakkı tanıyorsun. meclise girmese bile medya da ve meydan da mikrofon veriyorsun. KK'nin bir çok hatası vardır ilk 5'e bu olay kesinlikle girer.

• McCarty kullanıcısına yanıt

İzmirde miydi muhalefet dev miting yapıyor :D Altılı masadaki herkese konuşma yaptırmıştı herkes 30-40 dk konuştu 5 kişi konuşuncaya kadar 2 saat geçti millet sıkıldı dağıldı flan En son KK çıktı 15 dk konuştu yüzde 1 oyu olmayan Ahmet Davutoğlu 30-40 dk konuşmuştu flan... Şaka gibi işlerdi. Çocuk tiyatrosu gibi herkes sayın başkanım sayın başkanım sayun Cumhurbaşkanı önce siz geçin yok ben geçeyim sen geç flanlar...

Ayrıca 2013 genel seçimlerinde AKP Hüdapar'a 3-4 vekil verdi BBP'ye vekil bile vermeden kotardı işi. CHP 40 vekil dağıttı ( Daha doğrusu 80 kişilik listesinden yer verdi 39'u seçildi heralde şaka gibi dönemlerdi yaa )

• Cumhur ittifakının hudapar ve ya BBP ye zerre ihtiyacı yoktu.

Millet ittifakının da deva, gelecek, saadet bunlara ihtiyacı yoktu. Hatta ve hatta faydadan çok zararı oldu. Amaç muhalif oylarla meclise eski akp lileri sokmaktı.

RTE ve KK el birliği ile meclisi şekillendirdi. Amaçları bugünlerde yapmak istediklerini kolayca halletmek anayasa önündeki engeli kaldırmaktı.

Her iki taraf kitlesini korkutarak yoluna devam etti ve bunu oyları bölmeyin yaygarası ile sonuca ulaştırdılar.

Halk anlamak istemedi görmek istemedi. Şimdi sonuçlarını acı acı yaşarken hem iktidarı hem muhalefeti eleştiriyor ancak iş işten geçti.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Artık nasıl bir anayasa yapacaklarsa bunu hiç referanduma götürmeden direk TBMM'den geçirmek derdindeler...

DEM'in,Apo'nun ve PKK'nın dahil edileceği bir anayasa çalışmasından nasıl bir anayasa çıkacağını az çok herkes tahmin ediyordur.

Yıllarca millete 'darbe anayasası' dediler dediler şimdi DEM ile ve dolayısıyla Apo ve PKK ile beraber anayasa yapacaklar ve bunu 'darbe anayasasından iyidir 'diye millete sunacaklar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.