Şimdi Ara

Küçük partiler oy bölüyor dediler, bugün o büyük partiler ülkeyi bölüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alıntı

metni:
    Küçük partiler oy bölüyor dediler, bugün o büyük partiler ülkeyi bölüyor. Halka açık çağrımızdır: Ülkemizin bütünlüğü için o büyüklerden istifalarınızı verin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen hastamısın evladım çözüm yapıldı ya davulla zurna ile karşıladınız ya demek ki amaçları çözüm değil toprakmış hendek kazdılar sesinizi çıkarmadınız çözüm süreci zamanlarında diyarbakırda çalışıyordum teröristler aracı durdurup kimlik soruyordu lan polis gibi daha neyin çözümü pkk yalakaları

Bir sonraki seçimde her iki partide boyunun ölçüsünü alacak.Bu nedenle yeni anayasa.. pardon 'yeni sevr' anayasasını TBMM'den apar topar geçirmek derdindeler...

Ama bu iş bitti.

Kendisine 'Türk'üm' diyen tek bir vatan evladı ister muhafazakar olsun ister laik bunlara oy moy vermez.

Memlekette yığınlarca her görüşten parti var..Artık onlara şans tanınması gerek.

Oylar bölünüyormuş vs...

Türk milletinin haysiyetini,şerefini,onurunu umursamayanları bizde umursamayacağız...

Bak bak kafa yapısına bak şu yorumun saçmalığına bak. Profilindeki velede klavye versek bu kadar saçma bi yorum atamazdı. Kesinlikle ciddiye alınmaması gereken bir üye.

Konu şu anki sistemin dışında bulunan Zafer ve Memleket partisi gibi partiler olunca şöyle bir karakterle aynı fikirde olan bir kitle vardı.

El birliği ile ülkeyi getirdikleri nokta ortadayken konu bu partiler olunca üşenmeden yazılan saçmalıklara bak.

Öcalan için bile yazdıkları ortadayken yaptığı eleştiriye bak.

Teşkilatlarınızda ateş başında apo hikayeleri mi anlatıyorsunuz birbirinize?

• maalesef olan bu. halk çapında siyasilerden bağımsız örgütlenme şart.

• İftira atmayın, asıl çözüme karşı çıkan ülkeyi bölüyor. Bu hastalıklı kafa zaten ülkeyi siyasi olarak bölünmenin eşiğine getirdi. Daha düne kadar Kürt Türk seçmen diyenler seçim kazanmanın sarhoşluğundan gerçeği göremiyorlardı. Şimdi akıllarına geldi "Türk Kürt seçmen" değil, "Türk halkı" diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

sen hastamısın evladım çözüm yapıldı ya davulla zurna ile karşıladınız ya demek ki amaçları çözüm değil toprakmış hendek kazdılar sesinizi çıkarmadınız çözüm süreci zamanlarında diyarbakırda çalışıyordum teröristler aracı durdurup kimlik soruyordu lan polis gibi daha neyin çözümü pkk yalakaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 23 Ekim 2024; 0:26:3 >
  • Bir sonraki seçimde her iki partide boyunun ölçüsünü alacak.Bu nedenle yeni anayasa.. pardon 'yeni sevr' anayasasını TBMM'den apar topar geçirmek derdindeler...

Ama bu iş bitti.

Kendisine 'Türk'üm' diyen tek bir vatan evladı ister muhafazakar olsun ister laik bunlara oy moy vermez.

Memlekette yığınlarca her görüşten parti var..Artık onlara şans tanınması gerek.

Oylar bölünüyormuş vs...

Türk milletinin haysiyetini,şerefini,onurunu umursamayanları bizde umursamayacağız...

• Bebek katiline mecliste yer verirlerse ilk yapacağı şey kendi polis kuvvetini kurup halka saldırmak olur. Yasa çıkartıp milleti yoketmeye çalışır. Elinde silah verken yaptığını kalemle de yapar. Tıpkı doktor ünvanı verilen teröristin bebek katliamı yapması gibi.

• Adı sanı duyulmamış yolda görse insanların tanımyacağı isimlere gün doğdu büyük büyük açıklamalar ile ülkeyi kurtarıyor sanıyorlar efsana siyaset ya :)

Büyük partiler dediği mecliste gurubu olan 4 parti ! AKP - MHP - CHP - DEM bu süreci destekliyoruz dedi. Dİğer CHP listelerinden giren Deva- Gelecek - Saadet ten ses çıkmadığına göre onlarda destekliyor heralde. İYİ partiye bakıyorum woww bir açıklama onlardanda duymadım sesiz takılıyorlar. Meclis içersinde gurubu olup karşı çıkan veya siyaseten tanınımış bilinmiş bir isim göremedim ben rest çeken ! Herkes bu sürece dünden hazır gibi.

Ama meclise girememiş yüzde 1 oyu olmayan siyaseten karşılığı olmayan meclise girmeyi geçtim bir belediye belde köy muhtarlığı bile kazanamamış isimler atıyor tutuyor ülkeyi böldürmeyiz böldürmeyin yaptırmayız diyor flan :D Yaa millet saf veya cahil mi veya ülke bölmek bu kadar kolay mı ?

Zafere veya Memkelet partisi yada Hüseyin Baş'ın partisinin adı neydi onlara mı kaldı bu işler ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak bak nasıl da hemen demlenmiş.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Bak bak kafa yapısına bak şu yorumun saçmalığına bak. Profilindeki velede klavye versek bu kadar saçma bi yorum atamazdı. Kesinlikle ciddiye alınmaması gereken bir üye.

Konu şu anki sistemin dışında bulunan Zafer ve Memleket partisi gibi partiler olunca şöyle bir karakterle aynı fikirde olan bir kitle vardı.

El birliği ile ülkeyi getirdikleri nokta ortadayken konu bu partiler olunca üşenmeden yazılan saçmalıklara bak.

Öcalan için bile yazdıkları ortadayken yaptığı eleştiriye bak.

Teşkilatlarınızda ateş başında apo hikayeleri mi anlatıyorsunuz birbirinize?

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Adamlar nerdeyse Universite diplomasida var C. Baskani adayi yapalim diyecekler.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

O yazdığım şeyler yorum değil GERÇEK BİLGİLER !

Azcık okusanız araştırsanız bileceksiniz ama nerde KÖRLEMESİNE muhalifçilk sadece yaptığınız.

Gayet Vikipedide bile yazan normal bilgiler onlar 25 yıldırdır bilinen şeyler ! ( Tabi siz dünyadan bir haber olduğunuz için. )

Küçük partiler oy bölüyor dediler, bugün o büyük partiler ülkeyi bölüyor.tr.wikipedia.org
    Abdullah Öcalan - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Abdullah_%C3%96calan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Ekim 2024; 14:38:41 >

Ne yüzsüz utanmaz herifsin sen dilli. Hiç mi gurur yok. Hala konuşuyor

• Belo Betty kullanıcısına yanıt

Siz mesajlarımdan alıntı ypaıyonuz BANA NE yoksa senle konuşmasamda OLUR.

Normal sıradan bilgiyi bile çarpıtıp boş yapma derdindesiniz.

orada yazdıklarım gayet bilinen VİKİPEDİ DE bile olan bilgiler bu kadar mı dünyadan bir habersiniz ?

En iyisi senin gibileri ENGELLEMEK lazım.

Eee ne olmuş? Neticesinde pkk'lı olmayı seçip kundaktaki bebeklerin karınlarına ateş ederek öldürmedi mi?

Herif bu ülkede masumları katletmiş, batılıların köleliğini yapıp silahla bu ülkeye topraklarında insan vurmuş bir pkk'lı.

Ne diyon yani çocukluk hayali böyleymiş kucağımıza alıp sevelim mi?

Senin amacın ne ben onu anlamadım tam olarak. Apo iyidir mi demeye çalışıyorsun yoksa ben yanlış mı anlıyorum?

utanma mı o gelenekte yok örnekleri milyon tane falandır.

ayrıca adam fanatik bir saraycı bütün gün muhaliflere sallıyor pekte takmayınKüçük partiler oy bölüyor dediler, bugün o büyük partiler ülkeyi bölüyor. 

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

Okuduğunuzu anlamaya DAVET EDİYORUM...

APO Türkiye CUmhuriyetinin elinde şuan ve kullanılmalı olay bu sadece. Sana nikahına al ciğerine sok veya sev say diyen yok.

Kozlar senin elinde Türkiye Cumhuriyetinin elinde ama siz saçma sapan ucuz siyaset peşindesiniz halen daha. Sana Öcalanı kahraman yap güzelle veya sev diyen mi var BANA NE ayrıca.

Ama bir örgütün lideri senin elindeyse onu kullanman lazım adam 76 yaşına gelmiş zaten 3-5 sene içinde ölüp gidecek ne alabilirsek kardır diye bakmak lazım. Bir şey alamazsanda içerde ölene kadar kalmaya devam eder bu kadar basit .

Akp standında çalışmıyor allahın üşengeç cahili forumda partizanlık yapıyor

En azından ekmeğini böyle çıkarıyor derdik

Kendi basit ilkokul bilgisiyle artistlik yapıyor ayaklar baş oldu dünya tersine döndü cahil akıl verdiğini sanıyor

Eline kağıt tutuşturmuşlar forumda yazıp duruyor umarım birgün hak ettiğini bulur

Bloklamış çokta önemli :D allahın lise terk veledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Ekim 2024; 17:46:1 >

Ya TSK suriye ve ırakta her gün teröristleri gebertiyor zaten. İçerdeki silahlı kanadını da neredeyse bitirdi, kalanlar tek tük eylem yapabilir hale geldi. Hatta eylem yapanlar suriyeden sızıyor daha çok, yani sen teröristleri vurarak yok edebilirsin ve yapıyorsun bu görevi.

Benim anlayamadığım apo'dan ne alacağız biz? Farz et çıktı silah bırakın dedi, ipini ekmeğini abd ve avrupanın ve bilhassa israilin verdiği bir terör örgütü için apo hiçbir şey ifade etmiyor. Bunu ben biliyorum, sen biliyorsun, bahçelinin kendi de biliyor, biz ne yapmaya çalışıyoz?

Herhangi bir ülkenin meclisinde konuşan terörist gördün mü hiç? Abd kongresinde Usame Bin Ladini konuşturdular mı örneğin? Yoksa gidip afganistanı birbirine katıp Usameyi de alıp idam mı ettiler?

Ya da sen Alman parlementosunda konuşan IŞİD lideri gördün mü hiç? Batılılar terörist dediklerine kurşun mu sıkıyor yoksa meclislerin de söz hakkı mı veriyor?

Ben anlayamıyorum teröristi meclisine sokunca en fazla ne elde edebilirsin. Rezil olursun hepsi bu.

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

Bu örgütün ABD ve İsrail'in aracı olduğunu, bu örgütün özgürlük, demokrasi diye kandırdığı milyonlarca Kürde göstermek. Hamle amaçlarından biri bu olabilir. İsrail "Kürtlere özgürlük getireceğiz" sloganıyla saldırdığında bizi ciddi bir iç savaşa sürüklemesine yönelik bi önlem olabilir. Yorum yapıyorum, gerçek amacını zaman gösterecek. Birden fazla amacı vardır. Yalnız siyasi kariyerini yok sayarak böyle bir adım attığına göre devlet stratejisi gereği olduğu belli.

Yalnız ben Öcalanın meclise getirileceğini düşünmüyorum. O da sanki bi şah mı vezir mi hamlesi. Zaman gösterecek.

Bu arada Ladin önce ABD müttefikiydi Sovyetlere karşı. Taliban da öyle. Sovyetlerin işi bitince hedef oldular. Bizdeki durum farklı. Bizdeki İspanya'daki ETA örgütüne benzetilebilir ancak. Ya da İngilteredeki İRA.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.