gerçekte öyle olan var mı okula bmw lerle gitmeler gezmeler gerçekte var mı böle
ben okula 320 ci ile gidiyorum.
valla hacı babamda mercedes var ama okula ben pisikletle gidiyodum okulda kalmadı.Anladınız babamın mercedesi var.
Bir kız(lise 2 yada 3 olabilir)babasının özel arabası olan Mercedes E250 ile geliyor.
Biri var 320 ile geliyor.Lise 4 ama o.
Lise 4 lerden birkaç kişi var böyle.Şahinle gelen de var 320 ile gelen de.
@1
Galatasaray Lisesi ise olur
quote:
Orijinalden alıntı: Céltics
@1
Lisede görmedim ben öyle birşey ama o gelenleri polise ihbar edin bir daha binemezler
lise bitti kankalar
quote:
Orijinalden alıntı: JQKA
Lisede görmedim ben öyle birşey ama o gelenleri polise ihbar edin bir daha binemezler
Rüşvet diye bişey var yoksa nasıl kullanıcaklar zaten hacu
Benim arkadaş Traktörle girmişti onu biliyorum ama
Sivas'ın -15'inde sabah 6 da çıkardım yola, o da kar yağıyorsa daha iyi olurdu, hava biraz yumuşardı.
Türkiye'deki cüzdanı bol iki aile çocuğu gidince hayat güzel tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: MFIRE
Benim arkadaş Traktörle girmişti onu biliyorum ama
quote:
Orijinalden alıntı: CoderWriter
Galatsaray lisesiyle ne alaka sanki özel lise,kafası çalışan galatsaraya gider,parası olan değil
quote:
Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal
quote:
Galatsaray lisesiyle ne alaka sanki özel lise,kafası çalışan galatsaraya gider,parası olan değil
Aynen. Gerçekten başarılı öğrenciler oraya gider. Fakiri de var zengini de o ayrı.
neler var dostum adam tuvalete bile başkasını gönderyo onun yerine ıçması için
Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi kızın biri gri bmw 1.16 ile geliyo
quote:
quote:
galatasaray yarı özel sayılıyo kardeş yıllk para veriyosun
quote:
Orijinalden alıntı: mastertugay
quote:
quote:
galatasaray yarı özel sayılıyo kardeş yıllk para veriyosun
Maalesef. Belki istisnalar vardır; ama benim bizzat tanıdığım gitti. Ona böyle bir şey uygulanmadı.
Valla şimdi devlet okullarına birşey diyemiycem.Lakin konser vermek için Özel Ege Kolejine gitmiştik.İzmir Bornovada.Şimdi biz böyle 30-40 kişi girdik okulun kapısından öğrenciler içeri kaçtı.Okulu ben alayım otel yapayım o derece. Bahçeden çıktık bi kaç kişi sigarasını tüttürüyor bizde bakınıyoruz.Ulen bir arabalar girdi okula dedim başbakan ziyarete geldi.İçinden bir tipler çıkıyor adam sio.Öyle bir hava var ki tam bu dizilerde gördüğümüz zenginler gibi.Kendimi bi an selenada oynuyor sandım.Bahçenin öbür tarafına geçtik bide ne görek bir sürü çil yavrusu gibi etrafa dağılmış 6 aş grubu.Arkadaş birinin yanağını sıkmaya kalktı çocuk yuvarlandı yere bağırdı koşa koşa kaçtı.Benimde ailemin durumu iyidir ama hiç böyle şeylere alışmadık.Biz devlet okulu çocuğuyuz.Fakir doğarız zengin ölürüz inşallah