Şimdi Ara

Küçük tuvaletten sonra temizlik hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dikkat ettimde halka açık tuvaletlerde çoğu kişi pisuvara işedikten sonra hemen pantolonunu çekip yoluna devam ediyor.
    Halbuki işedikten sonra penis ucunda birkaç damla sidik kalır onun selpakla falan kurulanması gerekir yoksa o sidik donuna bulaşacak ve pis pis dolaşacaksın.
    Bu yüzden ben kesinlikle pisuvara işeyemem her zaman tuvaletin içine girer küçük tuvaletten sonra temizliğimi yaparım.

Arkadaş ortamında falan herkes 1 dakikadan az bir sürede işini bitirip çıkarken benim işim 5 dk falan sürdüğü için "bu kadar süre ne yapıyosun tuvalette" falan diyorlar.
    Acaba sorun bende mi yoksa insanlarda mı?

• Sorun sende. Haftada bir don değiştiriyorsan tabiki pis pis dolaşırsın. Bir iki sallandırıp donun içine koyuyorsun ve bişey olmuyor.
    Kilit nokta her gün düş alıp yeni don giymek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen normalsin, diğer insanlar pis. Buna dikkat ediyor olman haftada bir duş aldığın anlamına gelmez. Bazen bende de damlama oluyor rahat edemiyorum donumu değiştirip duşa gireseğe kadar.

• olum avrupada taharet muslugu yok lan pantolonuna zıcıyor degil ya millet dus al kocum kokusu taburaya geldi pifff
  • Pisuvar pek etik değil ama ufak abdest için 5-10 dk beklemek gereksiz
    ve bu ihtiyacını alaturka kısımda gör,bitince biraz öksür ıkın.Çıkan çıkar,çıkmayan 1-2 damla varsa mecbur dona damlar.Zararı yok.Zaten idrardan sonra gelen damlacıklar istemsiz gelmeye devam ediyorsa sağlık sorunun vardır.doktora görünmen lazım.
    Bir de,wc den çıkınca istibra (40 adım yürümek) diye olay var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

Sorun sende. Haftada bir don değiştiriyorsan tabiki pis pis dolaşırsın. Bir iki sallandırıp donun içine koyuyorsun ve bişey olmuyor.
    Kilit nokta her gün düş alıp yeni don giymek.

Kardes senin kilit noktan baskalarini baglamaz.Her gun dusa girmek zorunda da degiliz.

Konu sahibi arkadas dogru olani yapiyorsun.İdrardan sakinmak lazim.Sahsen idrardan sonra bi muddet bekleyip selpakla temizlerim ucunu.

Sunneti gozetcem dersen dogrusu bu.Hijyeni gozetcem dersen yine bu.

Ha bide kabir azabi sebeplerinden sayilir idrardan sakinmama.Dogru mudur bilmiyorum?

• haklısın kardeşim ama illa da bence selpakla silmek gerekmiyor. 1-2 sallandır daha gelmediğinin farkına varınca bitir işini yani bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sürekli selpakla olmaz işerken donu gevşet rahat işe birazda sallandır. O erken çıkanlar genelde tuvaletleri bittikten sonra donlarına sidik damlar
    Nede olsa muslukla işin bittikten sonra sıkıca kapamalısın

• Kardesim haklisin dogru soyluyorsun.
    Ancak bir laf vardir "ne kadar sallarsan salla; donuna duser son damla"

Mesela soyle biseyde vardir. Kucuk tuvaletten sonra. Yaptin temizligi.
    Abdest almak icin bir 40 adim atmak veya bir 5 dk beklemek makbuldur. Ki son damlalarda ciksin diye denir. Ne kadar dogru bilemem ama, boyle birsey de var.
    Dogru yoldasin.

• Mutlaka temizlerim ben de pisuvarda yapsam bile önce peçete mendil alıp öyle geçerim. Yaptığın doğru.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.