Slm arkadaşlar aklımda bikaç model var citroen saxo, opel corsa, ford fiesta flair ( hepsi 97-98 model ). Küçük ekonomik ve güvenli bir araç istiyorum. 8-10 ytl civarı en fazla malesfe... İlk arabam olucak ve acemiyim.....Lütfen değerli görüşlerinizi veya başka önereceğiniz markalar varsa yardımcı olursanız memnun olurum.
Opel Corsa olabilr , hatta otomatik vites alırsanız acemiligi kolay atarsınız.
ilk önce eğer acelesi yoksa arabayı şimdi almayın şimdi arabaların en pahalı oldğu zaman kışın alırsanız daha uygun olur alırken arabayı kesinlikle servise götürün .bunların içinde bence en sağlamı ve konforlusu ford fiesta corsalar çok sorun çıkartıyor diye biliyorum
abs çift hava yastıgı klima vss.. 8 milyara var internette ilanlarda
yalnız arabayı yükleyip yokuşa vurma kalıverirsin sonra
micra veya twingo olabilir
Bence saydıklarınızın içinde en mantıklısı corsa...
Başlık ilginç olmuş...
Küçük ve Ekonomik Bayan
opel corsa..
bu sabah işe giderken bir bayan bu aracı kaldırıma park etmeye çalışıyodu..
küçük olmasını bı yüzden istiyolar galiba...
Kesinlikle Polo 6n
corsa olabilir
Arkadaşım örneklemesini yaptıgın tüm aracları kullandım , sana taviyem bir miktar daha ılave yaparak toyota yaris bakman yonunde olucaktır , işcilik , sorunsuzluk , iç hacim , servis olarak düşündüğünde kendi sınıfında rakipsiz bir arçtır.
Başlıkta hata var ama neyse
Arkadaşlarında da dediği gibi corsa ya da polo olabilir
Toyota Yaris tavsiye ederim. Trafiği çok yoğun olmayan bir ilde yaşıyorsanız otomatik vites tavsiye etmem. Normal araba kullanırken zorlanırsınız.
Çıtayı biraz yükseltirseniz hem sorunsuzluk hem de kolay kullanım adına 2004 Fiat Panda Otomatik kesinlikle tavsiye ederim.Bence en ideal bayan arabası
smart fourtwo titanyum çelik karışımı iç kabini ile çok sağlam bir araç...bence araç güvenli olmalı...küçük araç ülkemiz yollarında yok sayılır ve her türlü tacize açık kalır...!!!