Şimdi Ara

Kucukken cok dayak yemenize sebep olan huylariniz :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla benimki inatcilikti bir ornek verecek olursak mahallede cocugun teki geldi yeni aldigim nike ayakkabilarima basti bilerek basti ha ilk siftah benden olsun hesabi o ayakkabilari okadar cok hayal ederdimki o hareketi kaldiramadim bir kac arkadasi orgutleyip elemanin pantolonunu cikarttik sonra aldim kosmaya basladim gule gule eve kadar gittim merdivenden cikarkan babama carptim arkadan geliyoz bizimki babam dedi niye kosuyonuz lan hemen arkadan cocuk atladi abi zorla pantolonum cikartti vermiyo babamda versene olum pantolonu sapikmisiniz lan dedi sonra ben bi pantolona baktim bi babama baktim bi cocuga baktim cocuk bana alttan alttan firlama gulusu yapiyo la ben bir sinirime dokundu vermiyom lan dedim babamda ver lan diye israr edince veririsin vermezsin sonunda dayagi ben yedim ama elemaninda pantolonu vermedim demire takip yirttim kiloduyla eve kadar yurudu baldiri ciplak sonucta dayagi bosa yememis olduk :)))

• bende bi gün çişimi yapıyordum arkadan arkadaşım donumu çekti tabi donum çiş oldu bunu yanına bırakmadım bir gün şeyini tutup asıldım bir bağırdı tabi annesine söylemiş beni bir güzel patakladı.
  • Bisikletle evden çıkardım,,,, daha dönmezdim.... yaş 8.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Bisikletle evden çıkardım,,,, daha dönmezdim.... yaş 8.

bende bir çıkardım arkadaşın evinde sabah uyanırdım ..
  • Ben 2 tür dayak yerdim:D
    1.Akşam ezanından sonra annem beni dışarda arardı tabi beni boş arazide maç yaparken bulunca anahtarla kovalar hs yi çakardı gerisini pek hatırlamam ama sonu iyi bitmezdi
    2.Babama yalan söylerdim mesela biryeremi çağırıyor gitmek istemezdim ve yalan sölerdim tabi yslsn bu ne kadar uzun süreceği belli değil ama benimkisi 30 dk bile sürmedi sonrası mahallede dayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAmco

Ben 2 tür dayak yerdim:D
    1.Akşam ezanından sonra annem beni dışarda arardı tabi beni boş arazide maç yaparken bulunca anahtarla kovalar hs yi çakardı gerisini pek hatırlamam ama sonu iyi bitmezdi
    2.Babama yalan söylerdim mesela biryeremi çağırıyor gitmek istemezdim ve yalan sölerdim tabi yslsn bu ne kadar uzun süreceği belli değil ama benimkisi 30 dk bile sürmedi sonrası mahallede dayak

Cagrildigin zaman gitmeme olayi bendede vardi git ekmek al su al yogurt al yumurta al heleki bide soyle bisiy var baba eve gelir sana bakar ve de derki oglum gelirken almayi unuttum hemen bi kosu gitte ekmek al o beni cok kizdirirdi bende para ustunu yerdim hep sonra eve usta gelir tadilat olur olum git nalbura kum al cimanto al oglum yetedi civi al civata al nalbur zaten taaaaa bilmem nerde pimas boru al lan az cekmedim ha simdi aklime geldi gene dellendim:))

• ablamın fülütünün içine işieyince dayak yemiş olmam lazım yanlış hatırlamıyorsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddiyetsizliğim la dayak yemedim ama çok kez dersten atıldım gülmen geçince gel derfdi hoca :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecitayhan

Ciddiyetsizliğim la dayak yemedim ama çok kez dersten atıldım gülmen geçince gel derfdi hoca :D

vay ciddiyetsiz vay.
  • 4. yada 5. sınıfa gider iken ev ödevim de matematik yapıyordum. Babam yanımda televizyon izliyordu. Abim ödevimde bana yardımcı oluyordu. Bir hesaplama da 9x7 yada 9x9 du bunlardan bir tanesini bilemedim. Babamın bana dik dik bakışını ve benimde ona bakışımı hatırlıyorum. Belki öyle bakmasa bilecektim. Korktum, heyecanlandım bilemedim. Elinde ki kumanda nın altı ile başıma sert bir şekilde vurdu. Net hatırladığım ise ona öyle bir baktım ki, ona yetmiş olsa gerek. Annem ertesi gün komşuya anlatırken duydum, akşam yatınca ağlamış babam. Çocuk ağlamadı ama ben ağladım demiş anneme.
  • Bi' düşündümde sadece kardeşime sataştığım için dayak yemişim galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansi Salvo

Bi' düşündümde sadece kardeşime sataştığım için dayak yemişim galiba :D

Aynen.
  • küçük bir ilçe de ve hepsi ilk okulda:
    1- komşunun motosikletini çaldığım için.
    2- dayımın düğününde kızın birine yumruk atmıştım. ( hayatımda bir ilk ve son )
    3- evden kaçarken yakalandım çok komikti.
    4- mahalleden geçen arabalarım önüne atlıyor muşum ben bunların içinden birini hatırlıyorum oda babam geçerken atladığım sağlam dayak yediğim için herhalde
  • dayak yedigim tek zaman, annem hocayla gorustukten sonra dersi .7 ile gectigimi ogrendigi zamandi heralde (ortalama 45.7 yani). belki 2-3 kere de kardesimle itismekten
  • Beni ekmek almaya gönderirlerdi sokakta top oynardım. 1 saat geçiyo nerde bu çocuk. Sonuçta ya evde ya sokakta yerdik dayağı.

Bir keresinde de ekmek aldım elimde ekmekle oturdum taso oynuyom bu arada bayağı vakit geçmiş bi baktım babam beni bi dövdü bi dövdü...
  • Akşam ezanı okunduktan sonra eve geldiğim için yediğim dayağı eşek yememiştir.
  • dolabın ustunden düstüğüm için hem o kadar yerden dusuyorum hem dayak yiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden 1 yaş olan kuzenim vardı birlikte bir çok şey yapardık sucu bana atardı kız diye ona inanıyorlardı
  • Küçükken sürekli ıslak-çamurlu gezdiğim için.

Yazın elde olta o çay senin-bu dere benim. Eve dönüş ıslak-çamur.
    Kışın elde kızak, orada kay-burada yuvarlan. Eve dönüş ıslak-çamur.
    Baharda her kaçak akan suya yok bent kur, yok köprü yap (niyeyse). Eve dönüş ıslak-çamur.
    Sonbaharda suyu azalan kaynakları kaz su çıksın diye. Eve dönüş ıslak-çamur.

Islak+çamur = terlik+maşa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.