Şimdi Ara

Kuduz köpekleri Urfa'dan Ankara'ya getiren Buket Özgünlü tutuklandı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kedilerin neye zararı varmış açıklayabilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytümak Y kullanıcısına yanıt

O zaman hastalıklar senin için önemli değil söylediğim gibi?

Kuduz köpekleri Urfa'dan Ankara'ya getiren Buket Özgünlü tutuklandı.
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Hahahahahahshjsjsjajjsjxj kedinin öldürdüğü insanmı varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 12 Haziran 2024; 17:23:56 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hastalıkları söyler misiniz dedim önemsiz diye bişey demedim lütfen okuduğunuzu anlama yeteneğine sahip olunuz ?

• 4 sene içinde 9 daire...

Kira ödeyemediği için icralık olup 4 sene içinde 9 daire satın alabilmek için ya mafya olman lazım ya da dolandırıcı.

Bir yerde dernek tarikat şu bu varsa oradan uzak durun. Dolandırıcı olmayan dernek-tarikat yok zamanında lösevden bile vurgun yapan bir şahıstan bahsediliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdakiler daha neyi savunduğu bilmiyor bu kadın mama paraları cukka yapıp kendisi baktirmis, yetmemiş 9 daire almış yetmemiş araba almış.yetmiyor kadına

Burdakiler de Omo onolir coonn diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Neye zararı olmuş dedin, hastalıkları söyler misiniz demedin. Yalan söylemeyelim lütfen.

Hastalıkları sonra konuşuruz.

• Bunlar resmen köpekleri dilendirip para cukkalıyor. Felçli köpeğe video çekmiş hayvan yürüyemiyor bile aylık masrafı 900 tl yardım etmek isteyen var mı diyor. Böyle böyle parayı vuruyorlar. Sadece bu değil bunun gibi bir sürü var.

Konu hastalıksa neye zararı olmuş dediysem bunun hastalıktan başka neye anlamı çıkıyor offf uğraşmayacağım valla şuan karşımda 5iq birine bişey anlatıyorum gibi hissetirdiniz.

• Ankara'da her semtte başıboş köpek sorunu var ve belediye de hiçbir şekilde müdahale etmiyor yetmez gibi bir de ithal köpek çıktı başımıza.

Kıvırmaya çalışmanı anlıyorum, sonuçta kedi ile hastalık arasındaki bağlantıyı ancak şimdi kurabildin, ondan da pek emin değilim. Ama yaşın küçükse haberin olsun bilmediğin bir sokak kedisi seni tırmalarsa hastaneye gidip tetanos ve kuduz aşısı olman gerekiyor. Bu hastalıklardan insan ölür mü ölmez mi diye kasma.

kediler ve köpekler güzel hayvanlar ama her güzelliğin arkasında bir risk vardır.. Kuduz köpekleri Urfa'dan Ankara'ya getiren Buket Özgünlü tutuklandı. 

" Kediler insanlar için tehlike midir? "

Hayvanlardan insanlara bulaşabilen hastalıklara zoonotik/zoonoz hastalıklar denir. Ortalama sağlıklı bir insanın bir kediden zoonotik bir hastalığa yakalanma şansı çok düşüktür, ancak bebekler ve bağışıklık sistemi zayıf olan kişiler daha duyarlıdır.

" Kedilerden bulaşan hastalıklar nelerdir? "

Toksoplazmoz

Kriptosporidiyoz

Giardia

Kuduz

Saçkıran

Kedi tırmığı hastalığı

Salmonelloz

Kampilobakteriyoz

Sitauxzoonosis

MRSA

Nematod enfeksiyonu

Bordetella bronşeptika

Kedi lösemi virüsü

Etobur protoparvovirüs 1

Pasteurella multocida

Veba

Babesiosis

Kedi tenyası

Chagas hastalığı

Cheyletielloz

Dermatofiloz

Grip

Toksokariazis

valla bunların acaip tüy döken cinsleri olanlar var bir de. bu sorun yukarıdaki listede yer alıyor mu bilmem. bence kedilerden parazit kapma olasılığı daha yüksek. tamam köpeğe göre daha temiz hayvanlar ama kedinin de yalamadığı yer ve zaman yok. bir de bu kedileri dudaktan öpenler var.. Kuduz köpekleri Urfa'dan Ankara'ya getiren Buket Özgünlü tutuklandı.  ben almayım..

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Sana fareli günler dileyeyim öyleyse kulağını burnunu üfleyip yesinler

Hastalık diyordun, şimdi saldırmaya mı geçtin? Her hastalığın illa temas gerekmediğini de anlatırdım ama hemen hakarete başvuranlardan biri olduğuna göre bu konuda bilgin yok. Muhtemelen yaşında ufak.

Tırmalarsa dedinya, npc misin?

Tırmalarsa başka hastalık, tırmalamazsa başka hastalık. Anlayabildin mi? Yaşın epey küçük galiba.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.