< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kuduz köpekleri Urfa'dan Ankara'ya getiren Buket Özgünlü tutuklandı. (3. sayfa)
-
-
Yeşil sözlükte yazılanlar doğruysa kadın 4-5 sene öncesine kadar kirasını ödeyemiyormuş ev sahibi ile davalıkmış. Son senelerde 6-7 tapu almış üstüne yanlış hatırlamıyorsam. Mama alıyorum tedavi ettiriyorum ayağına 1 hayvanlara 5 kendine götüren çok var böyle sanıyorum sosyal medyada. Herkes dikkat etsin parasına puluna.
-
İnsan sağlığı bu denli ucuz olmamalı.
-
Eğer kuduz gibi bir şey gerçek olsaydı Urfa'nın bütün hayvanlarının karantina altına alınması gerekirdi ve burada bayram için bile hayvan kesimine izin verilmemesi gerekirdi.
-
Kadının servetine yönelik iddialar var yazmışız. 9 daire 2 depo aldığı yazıyor bazı kaynaklarda. Bunlara para gönderenler uyanık olsun araştırsın diyoruz ne var bunda? Elalemin zekasına iq’suna laf edeceğine az sosyal medya okur yazarlığını öğren. Beyni nickin gibi hatta daha derin dondurucuya almışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kuduz, karantinaya alınan hayvalarla sınırlı değilmiş demek ki...
-
Bunlar hayvansever filan değil bildiğin bu işden para kazanan tipler gibime geliyor.
-
arada hayvanlara oluyor hayvansı insanlar yüzünden
-
Katliam dışında çözümler önerince "kabul etmiyoruz, sen trolsün" kafasında olan ormancı da gelmiş konuya. Cevap veremedikleri argümanları yok sayıp sadece hakaret etmeyi bilir işte bunun gibiler.
İşine gelen cevaplar için muhalefetten "aklı başında" olanlardan da benzer eleştiriler geliyor yazmış. Bunun anlamı ona göre işine gelmeyen şeyleri söyleyenlerin aklı başında olmadığı değil midir? Şimdi bunu söylediğini yazdım diye ben troll oluyorum, çamur atıyor oluyorum ama o çok saygılı, çözüm isteyen biri oluyor öyle mi? Bunlar neden hiç kendi yazdıklarının farkında olmuyorlar?
Bu kafa değişmemekte ısrar ettiği için çözüm olmuyor. Zaten bunlar nefretten beslenen bir kesim. Bunlarla hiçbir şey çözülmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 12 Haziran 2024; 16:9:55 > -
Ya ne avrupa sevicisisiniz ya. Çok doğru ilah gördüğünüz avrupa tarih boyunca boklu götüyle taharetsiz gezmiş tüm salgınlara maruz kalmışlar cinsel hastalıkların pik noktaları olmuşlar. İnsana zarar veren herşey itlaf edilmeli seçilim olarakta varlıklarının hiçbir faydası yok aksine kist hidatik vb. Hastalık saçıyorlar üstüne kedileri parçalıyorlar kediler evrimsel olarak fazlasıyla faydalı hayvanlar bakınız orta çağdali veba salgınları en az nerelerde neden diye. Desem ki evrimsel olarak fareleri böcekleri yok ediyorlar okey ama hiçbirşeye faydaları yok aksine yıllık 30 milyon ton et tüketim istatistikleri var. Boş konuşmayın elbette itlaf edilmeliler hem onlara yazık sokakta ne haldeler görüyormusunuz hiç zayıf hasta aç sürünerek yaşıyorlar. Verin uyutucu ilacı son yemeklerine hayvancağızcıklar mutlu mutlu uyusun. Çok meraklıysanız sahiplenebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 12 Haziran 2024; 16:34:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Kuduz vakalarında bir artış söz konusu. Buna karşı alınması tartışılan, kararı bize, bakanlığımıza ait olmayan bazı önlem seçenekleri var. “Uyutmak” gibi görünürde, ismiyle insancıllaştırılmış seçeneğe benim gönlüm razı değil."
Fahrettin KOCA
-
Hastalık diyorsan kedilere de laf etmen lazım. Ama görüldüğü gibi senin de tek kabul ettiğin çözüm katliam. Hem başka bütün önerilen çözümlere karşı olan sizsiniz hem de sizin dışında herkes çözüm istemiyor oluyor. Üstteki elemanı örnek gösterdim mesela.
Bir de lütfen kendinize uygun istatistik üretip durmayın. Her biriniz başka şeyler sallıyor, sonra tutarsızlığınız iyice artıyor.
-
İşi olmaz. o sadece çılgınlar gibi savunur. Gerisi onu ilgilendirmez.
-
Bu konuda da akp partizanı olan üye gene laf edemeyecek. Bana katliam olmasın dedim diye ettiği lafları daha bir akpliye ettiğini görmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X