Şimdi Ara

Kuflenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar siemens buzdolabim neredeyse herşeyi kuflendiriyor. Ilk basta benm hatam cok bekletiyorum illaki bozulur diye düşünmüştüm ama hazir yogurt falan da kuflenince anladim. Hayatimda ilk defa hazir gidalarin kuflendigini gordum. Buzdolabinin sogutmasinda bir sorun yok ama neden boyle olabilir fikri olan varmi birsuru sey attik 1 aydir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım

• eski seri no frostsa normal deyim ben size tek yapabileceğiniz ısıyı 4 dereceyse 3 e almak ya da 2 ye o da çözüm olmazsa servis çağırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

eski seri no frostsa normal deyim ben size tek yapabileceğiniz ısıyı 4 dereceyse 3 e almak ya da 2 ye o da çözüm olmazsa servis çağırın

Hayir yeni aldik low frost ya :( derecesini 2ye dusurdum, aslinda soguklugunda bir sorun yok ama bakalim 2 gundur 2 derecede, yine olmazsa servis yolu, boyle bir durumla insaallah ilgilenirler.

• delta84 D kullanıcısına yanıt
    hocam nemli bir bölgede mi oturuyorsunuz yada mutfak mı havalardan dolayı çok sıcak acaba çünkü low frostlar 11 derece altı ve max 43 derecede çalışır sıcaklık artıkça performans düşmesi yaşıyor olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

hocam nemli bir bölgede mi oturuyorsunuz yada mutfak mı havalardan dolayı çok sıcak acaba çünkü low frostlar 11 derece altı ve max 43 derecede çalışır sıcaklık artıkça performans düşmesi yaşıyor olabilirsiniz

Inegolde yaşıyorum ilk aldigimizda hava bukadar sicak degildi. Haziran basindan beri kullaniyoruz 2 ay falan oldu. Sogutmuyor da.ondan oluyor desem buzgibi ici. Suyu fln cok guzel.sogutuyor ama bir gidayi actiktan sonra nedense bozuluyor dun de garnitur kavanozda yarim kalmisti bembeyaz olmus ici oylece attim :( ilginize tesekkurler ayrica.

• Model ne usta bende siemens low frost aldim merak ettim

• Buzdolabının soğutucu kısmını boşaltıp karbonatlı su ile temizleyin faydası olabilir.
  • delta84 D kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende 2012 den beri siemens buzdolabı kullanıyorum. No frost bizimkisi. Çok memnunum. Çok uzun süre bozulmadan herşey kalıyor içerisinde. Bence hemen bir servis çağır. Normal değil yiyeceklerin küflenmesi. Sonuçta insan sağlığı önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

Model ne usta bende siemens low frost aldim merak ettim

Modelin resmini yolladim
     Kuflenme sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Buzdolabının soğutucu kısmını boşaltıp karbonatlı su ile temizleyin faydası olabilir.

Evet onu denedim. Tum parcalarini cikarip tek tek temizledim karbonatli suyla. Ama ilginctir sorun duzelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: delta84

quote:

Orijinalden alıntı: sunyy2003

Model ne usta bende siemens low frost aldim merak ettim

Modelin resmini yolladim
     Kuflenme sorunu

Benim model degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.