< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8AD7104A -- 26 Ağustos 2018; 11:50:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8AD7104A -- 26 Ağustos 2018; 11:50:20 > |
Fazla para veriyor diye milletin oyununu istedigi gibi zehir edebilir yani?
|
Bu kadar fazla küfür edilmesinin ve trollenmesinin nedeni küfürün ve trollün doğru cezalandırılmaması zaten. Küfürün ve trollün geri dönüşsüz perma ban ile sonuçlanacağı bilinse, hiç kimse küfür etmeyeceği veya trollemeyeceği için bu problem kökten ortadan kalkar. Zaten insanların küfür, troll isteği de daha önce karşılaştıkları küfür, trollden kaynaklanıyor.
Şunun anlaşılması lazım, toksik oyuncular toksik oyuncuları doğuruyor. Adı üstünde, TOKSİK. Diğer oyuncuları da zehirleyip, kendileri gibi yapıyolar. En ahlaklı oyuncular bile diğer oyuncuların olumsuz davranışlarından etkilenip toksik oyunculara dönüşmeye başlıyolar. Bunun önüne geçilmesi için bahsettiğim çözüm şart. Ayrıca League of Legends online bir oyun. Online oyunların konsepti oynarken sosyalleşmek, diğer oyuncularla iletişim kurmaktır zaten. Mute atmak bir çözüm değil. "Online" konseptini çöp etse de oyunda olması zaruri olan bir seçenek sadece. Hiç düşündün mü, günlük hayatta niye her karşılaştığın insandan küfür yemiyorsun? Veya, günlük hayatta niye kimse kolay kolay hukuka aykırı davranamıyor? Cevabı basit, ALNINI KARIŞLARLAR çünkü. Mesela ben liseden bu yana hayatımda bana saygısızlık yapan tek bir insanla karşılaşmadım. Niye? Çünkü birisi beni sevmese, benden rahatsız olsa bile yapacaklarının ciddi sonuçlarının olacağını bildiğinden hoşgörülü olmak zorunda kalır. Hukuk kavramının CEZALAR üzerine kurulu olmasının bir nedeni var. Çünkü insanlar kötü davranışlar sergilediklerinde cezalandırılmazlarsa, kötü davranışlar sergilememek için hiçbir nedenleri kalmaz. |
Boşver takma.Kac gündür forumda ligiyle ego kasmaya çalışan bir tip.Blokla geç,muhattap olma
Auspexa smurf sanırım |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8AD7104A -- 25 Ağustos 2018; 17:33:31 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi League of DDY -- 26 Ağustos 2018; 4:52:19 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 26 Ağustos 2018; 18:40:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|