Şimdi Ara

KÜFÜR`E VE KS`YE HAYIR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun içinde küfür e hayır ks ye hayır NE KÜFÜR ETMEK isteriz nede küfür duymak isteriz herkez yaşına uygun davransın sonuçta bi oyun oynuyorsunuz ama o kadar kendini oyun kaptıran ve kendinden geçen varki aklı fikri dahada zengin omak daha iyi itemlere sahip olmak ama bu kişiler ne zengin olurlar nede daha iyi itemlere sahip olurlar EN İYİ İŞ DÜŞÜNÜLEREK YAPILAN İŞTİR KÜFÜR`E HAYIR KİMSE ANASINI SOKAKTA BULMADI KÜFÜR ETMEYİN ETTİRMEYİN

• sizlerinde düşüncesini bekliyorum bu konu hakkında
  • HAKLISIN
  • HAKLISIN
  • HAKLISIN
  • UP
  • BENDE BÜYÜK HARFLE YAZICAMDA NASIL YAZICAM

HAKLISIN
  • HAKLISIN ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 24 Aralık 2006; 16:00:00 >
  • up
  • HAKLISIN
  • görüşlerinizden memnun oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: zamandedex

arkadaşlar oyun içinde küfür e hayır ks ye hayır NE KÜFÜR ETMEK isteriz nede küfür duymak isteriz herkez yaşına uygun davransın sonuçta bi oyun oynuyorsunuz ama o kadar kendini oyun kaptıran ve kendinden geçen varki aklı fikri dahada zengin omak daha iyi itemlere sahip olmak ama bu kişiler ne zengin olurlar nede daha iyi itemlere sahip olurlar EN İYİ İŞ DÜŞÜNÜLEREK YAPILAN İŞTİR KÜFÜR`E HAYIR KİMSE ANASINI SOKAKTA BULMADI KÜFÜR ETMEYİN ETTİRMEYİN

+2007

• up
  • haksızsın diyen çıkmaz zaten herhalde en azından aklı başında insan anasına bacısına küfredilmesini istemez yani
  • up
  • doğru söylüyorsun
  • maradonda pazarlık yaparken küfür yemeyen varmı? ben birisine sunu istiyorum diyorum direkt küfür geliyo o yüzden fazla sohbete gelmiorum zaten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.