Şimdi Ara

Küfür edenler ban yemiyor diye ağlayanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah akşam yok o küfür ediyo bu küfür ediyo raporluyoruz ne oluyor gibi yorumlar konular görüp duruyorum. Bu oyunda size muteleme seçeneği verilmiş. Oyununuza 2 tip oyuncu geliyorsa birisi küfür ediyor flame yapıyor diğeri trolluyor feedliyor ise raporlanacak öncelik trolleyen adamdır. Trollemesini engellemeyezsin ama flame atan arkadaşa mute atıp gönül rahatlığıyla oynayıp sabah akşam küfür edene ban diye ağlamazsın. Gayet basit :)

• mantikli ben de bu gorusteyim. kufurun reportlanmasi bile sacma. sanki kufur etmeyen cok uyumlu taktikli iyi vs. oynuyor. bence kufur raporlari en son planda incelenmeli. kufure gelene kadar afk, feed, troll, kotu oyunculuk vb. durumlar var. önce bunlarin derhal ban yemesi sağlanmalı. küfür edenler icin zaten lol hususi ban seçeneği eklemiş(mute)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle. Adam gelip benim 45 dakikalık emeğimi yokedecek. Bilerek gidip yalandan ölecek şu olacak bu olacak ben ona ya yeter artık gerizekalı bile dersem suçlu olan ben olacağım. 45 dakikanın önemi bir kelime kadar yok :D
  • Troll + Flamer = ...
  • küfür edene küfür edip all dan report x ty diye yazmak daha mantıklı
  • Tmm qnq

• Kötü oyunculuk rapor sebebi değildir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitterda küfür ettim sonuç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesim Ben kotu oyuncuyum o yuzden 0-20 feed degildir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.