Şimdi Ara

Küfürden perma ban yedim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kadar boş insan varsa dhde. Herkes sinirlerine hakim olamayabilir 7-8 maç üstüste kötü oyuncularla oynamak herkesi sinirlendirebilir herkesin sabrının bir sınırı vardır.rahatsız olan muteler veya riot 250-1000 maç falan chat banı atsın.Perma ban atmak nedir? Afklar yüzünden mac kaybedilir 5x 20 dk ceza alır o kadar . Adam eloboost yaptırırir hakettigi lige düşene kadar onlarca oyunu mahveder. Cezası mı ? Hiçbirsey?

Flame mute ve chat ban ile engellenebilirken afk ve feederların engellenmemesi kadar saçma bi sistem olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

Oyunun birinde yanımda ki supporta ana avrat girdim sinirlenince.Sabah atmıştım maçı.Öğlen bi girdim perma ban yemişim attıkları maili inceledim işte küfürden dolayı sınırsız uzaklaştırıldınız diyor.

Ulan şu oyunu 4yıldır oynuyorum binlerce küfür ede ede chati spamlayanlarla karşılaştım maçın tekinde ana avrat sövdük diye ban yedik.Ha öyle spamda yapmadım sinirlendim bi cümlede sövdüm o kadar.

Plat hesap 120küsürde champ vardı rün vs 4yıllık emek işte..

var mı böyle saçma bişey duyan gören? ticketlesam ilgilenirler mi?

Bu saçma sapanmı ? , iyi olmuş küfür etmeye devam et.

evet bunları yazarken yine ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Efeakx

Ne kadar boş insan varsa dhde. Herkes sinirlerine hakim olamayabilir 7-8 maç üstüste kötü oyuncularla oynamak herkesi sinirlendirebilir herkesin sabrının bir sınırı vardır.rahatsız olan muteler veya riot 250-1000 maç falan chat banı atsın.Perma ban atmak nedir? Afklar yüzünden mac kaybedilir 5x 20 dk ceza alır o kadar . Adam eloboost yaptırırir hakettigi lige düşene kadar onlarca oyunu mahveder. Cezası mı ? Hiçbirsey?

Flame mute ve chat ban ile engellenebilirken afk ve feederların engellenmemesi kadar saçma bi sistem olabilir mi?

off mal mal oynayıp milletin maçını mahvedenlerle doldu bu konuda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Yaktım bi cigara keyifle takip ediyorum konuyu

* Beter olun beter.

* Ha bu arada çözümü var 2 kere server değiştirirsen açılıyo hesap diyolla.

herkes senin kadar G zeki olamıyo kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: derser1

genellikle lowlar report ediyor kötü oynayıp laf yediği için. 0-20-0 gidip kimse bana laf etmesin diyenler kalır yakinda oyunda.

KONUDA Kİ ADAM AKILLI TEK MESAJ AKLISLAYALIM

low low oynayıp başkalarının boostlamasıyla plat dia eloya gelen lowlar eziliyo ve tek bi bahanaleri var : herkes gününde olmayabilirwatgaıwhga yauv he he mouse tutamayan adam dolu oyun bilmiyorsan oynama kardeş
  • Valla birkaç kez senin kafada olanlar ile karşılaştım. Çözüm olarak ilk muteliyorum. Sonradan bakıyorum diğerleri de yazarsa muteyi açıp ne yazdığına bakıyorum.

Kişi anadan girip avrattan çıkıyor ise bir kere küfürden report yiyor. Üstüne "qfqqtgqagayayaay ağlayın lan ezmeler " gibi cümle de kuruyor ise takım ile iletişimi reddetmeden report yiyor.

Bununla da yetinmeyip rakibi bilerek besleyip sur vermiyor ise yeteneksiz oyuncu olarak report yiyor.

Sonuç mu? Bize ağlayın lan size galibiyet yok olm diyen kişinin banlandığı bildirimi geliyor. Kendisi ya perma yada süresiz uzaklaştırma alıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Valla birkaç kez senin kafada olanlar ile karşılaştım. Çözüm olarak ilk muteliyorum. Sonradan bakıyorum diğerleri de yazarsa muteyi açıp ne yazdığına bakıyorum.

Kişi anadan girip avrattan çıkıyor ise bir kere küfürden report yiyor. Üstüne "qfqqtgqagayayaay ağlayın lan ezmeler " gibi cümle de kuruyor ise takım ile iletişimi reddetmeden report yiyor.

Bununla da yetinmeyip rakibi bilerek besleyip sur vermiyor ise yeteneksiz oyuncu olarak report yiyor.

Sonuç mu? Bize ağlayın lan size galibiyet yok olm diyen kişinin banlandığı bildirimi geliyor. Kendisi ya perma yada süresiz uzaklaştırma alıyor.

ayn
  • Kimseye hiçbir zaman küfür etmiyorum ve karşıyım da ama perma yemen kötü olmuş en azından 1 ay falan olmalı bu bir oyun sonuçta. Perma gibi şeyler oyunda hile olsa o kisilere verilmeli. Bir ay oynamasan oyunu zaten çok Özlersin kiymetini de bilirsin. Dine, kitaba küfür edenleri gördüm eminim perma yememislerdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky Lady

Kimseye hiçbir zaman küfür etmiyorum ve karşıyım da ama perma yemen kötü olmuş en azından 1 ay falan olmalı bu bir oyun sonuçta. Perma gibi şeyler oyunda hile olsa o kisilere verilmeli. Bir ay oynamasan oyunu zaten çok Özlersin kiymetini de bilirsin. Dine, kitaba küfür edenleri gördüm eminim perma yememislerdir...

panpa o yüzden konu açtım ama forumda ki yüksek zekalı arkadaslar oh olsun iyi olmuş falan diyor.

ben binlerce kere allaha kitaba peygambere satırlarca küfür edildigini gördüm ve ban yemediklerine bende eminim.direk perma atmaları saçma zaten ama işte forumun yaş seviyesi 14 xd
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky Lady

Kimseye hiçbir zaman küfür etmiyorum ve karşıyım da ama perma yemen kötü olmuş en azından 1 ay falan olmalı bu bir oyun sonuçta. Perma gibi şeyler oyunda hile olsa o kisilere verilmeli. Bir ay oynamasan oyunu zaten çok Özlersin kiymetini de bilirsin. Dine, kitaba küfür edenleri gördüm eminim perma yememislerdir...

panpa o yüzden konu açtım ama forumda ki yüksek zekalı arkadaslar oh olsun iyi olmuş falan diyor.

ben binlerce kere allaha kitaba peygambere satırlarca küfür edildigini gördüm ve ban yemediklerine bende eminim.direk perma atmaları saçma zaten ama işte forumun yaş seviyesi 14 xd

Dediğim gibi 30 günlük ban verilir ve o kişinin sabıkası da olur en küçük ispatı olan küfüre yine tolerans gösterilmeden yine 30 gün. Perma vermek yine yazık insanlar o kadar para veriyor ugrasiyor yine oyununu oynuyor toplulugu kirletseler de perma fazla ağır.

• Bu tip konular keyfimi yerine getiriyor, oyuna olan sempatimi artırıyor. Sağ olun var olun dostlar.
  • Çok iyi olmuş. Çocuk gibi aileye sövüyorsun utanmadan konu açıyorsun. Çok iyi olmuş aileye sövmek adamlık değildir

• Kardeşim düzgün oku anlayacağını düsünüyorum küfür yüzünden 3 kez perma yedim

• quote:

Kardeşim düzgün oku anlayacağını düsünüyorum küfür yüzünden 3 kez perma yedim

3 kez nasıl perma yiyon la
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Bir de ana avrat sövdüm diye kendini savunuyor

Övünen kim? Beynin güzel Türkçemizi anlamıcak kadar işlevsiz sanırsam

Zaten övünüyorsun demiyor. Bariz olarak haksız olduğun bir durumda kendini savunma diyor. Onun beyni işliyorda belliki seninki işlevsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280666920 -- 29 Şubat 2016; 16:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeLine

quote:

quote:

Zaten övünüyorsun demiyor. Bariz olarak haksız olduğun bir durumda kendini savunma diyor. Onun beyni işliyorda belliki seninki işlevsiz

sen ne diyon la değişik master yi guide konusu burası deil uza

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeLine

quote:

quote:

sen ne diyon la değişik master yi guide konusu burası deil uza

Kendi konundan dışlanıyorsun. Az ötede utan bence

• olum forumlar seni bozar bak valla sana agır gelir buralar :D
  • quote:

quote:

3 accountumda flameden ban yedi. türkiyede eyvallah gene ana bacı girip ban yedim 2 hesap westte yedi dediğim şeyler ise şunlardı '' stop feed please. why you did this. '' gibi şeyler. westte tipik insanlar var. ezilir lanede ölür 1-2 kere bişe demezsin. Adam 6-7 kez ölüyor kule altı kal diyoruz dinlemiyor hala gidiyor trade derdinde. sonra stop feed yazınca all chate yazıyorlar '' everyone has bad days he is flaming mee report him pleaseee..'' Weste geçecekler bidaha düşünsün derim son hesabımı perma yememek için weste geçirdim son banda perma olucaktı weste geçirdim chat banı verdi . ben böyle oyuncularında bu sisteminde ..

• quote:

quote:

quote:

3 accountumda flameden ban yedi. türkiyede eyvallah gene ana bacı girip ban yedim 2 hesap westte yedi dediğim şeyler ise şunlardı '' stop feed please. why you did this. '' gibi şeyler. westte tipik insanlar var. ezilir lanede ölür 1-2 kere bişe demezsin. Adam 6-7 kez ölüyor kule altı kal diyoruz dinlemiyor hala gidiyor trade derdinde. sonra stop feed yazınca all chate yazıyorlar '' everyone has bad days he is flaming mee report him pleaseee..'' Weste geçecekler bidaha düşünsün derim son hesabımı perma yememek için weste geçirdim son banda perma olucaktı weste geçirdim chat banı verdi . ben böyle oyuncularında bu sisteminde ..

westle trnin farkı yok ki.gerçi trde salak sayısı çok konuya baksana

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.