Şimdi Ara

Küfürden perma ban yedim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun birinde yanımda ki supporta ana avrat girdim sinirlenince.Sabah atmıştım maçı.Öğlen bi girdim perma ban yemişim attıkları maili inceledim işte küfürden dolayı sınırsız uzaklaştırıldınız diyor.

Ulan şu oyunu 4yıldır oynuyorum binlerce küfür ede ede chati spamlayanlarla karşılaştım maçın tekinde ana avrat sövdük diye ban yedik.Ha öyle spamda yapmadım sinirlendim bi cümlede sövdüm o kadar.

Plat hesap 120küsürde champ vardı rün vs 4yıllık emek işte..

var mı böyle saçma bişey duyan gören? ticketlesam ilgilenirler mi?

• Valla içim rahat etti toxiclere ölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş

• Direk perma banmı attılar arkadaşım?Benim bildiğim önce chat banı var sonra süreli var.Yani bu bi maçla direk perma olacak iş değil.Her oyun küfür edip perma yiyince ağlıyorsunuz, lel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestt Riven TR -- 27 Şubat 2016; 8:10:22 >
  • iyi olmuş sövme kimseye bir oyun için
  • acaba nasıl bir küfür ettin . malum inançlara küfür ettiysen bırak oyundan heryerden perma yemen gerekir . haksız yere banlamazlar ticket falanda atma sonra bizim ticketlara geç bakıyorlar .meşgul etme arkadaşım .
  • iyi olmuş oyun temizleniyor. riot ilk defa çalışmaya başladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    permanent ban yedim (ibretlik)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direk perma yemedin herhalde is permaya gelene kadar emin ol seni uyarmislardir. Sevindim ayrica bazen inatla karsidaki adamlari kufure zorluyorum maksat toxiclerden kurtulalim diye. Bunlar hep akil oyunlari iste.

• iyi olmuş beter olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Direk perma yemedin herhalde is permaya gelene kadar emin ol seni uyarmislardir. Sevindim ayrica bazen inatla karsidaki adamlari kufure zorluyorum maksat toxiclerden kurtulalim diye. Bunlar hep akil oyunlari iste.

Daha önce chat banı vs bişey yemedim yediğim ilk ban bu oldu + oda perma oldu işte bu yüzden konu açtım zaten.Uyarısız vs vs sadece 1 cümle küfür için perma yedim.

Bu arada karşıda ki lowlarla muhattap olan bir insan deilim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalbaba

acaba nasıl bir küfür ettin . malum inançlara küfür ettiysen bırak oyundan heryerden perma yemen gerekir . haksız yere banlamazlar ticket falanda atma sonra bizim ticketlara geç bakıyorlar .meşgul etme arkadaşım .

sen ne gibi ticket atıyorsunda senin gibi birini bekletiyolar ayıpppp kınıyorum lol yetkilerini metalbabayı bekletiyolar yuuuuhh
  • Her oyun 1-2 kişiyi reportluyorum işe yaraması güzel.
  • quote:

Direk perma yemedin herhalde is permaya gelene kadar emin ol seni uyarmislardir. Sevindim ayrica bazen inatla karsidaki adamlari kufure zorluyorum maksat toxiclerden kurtulalim diye. Bunlar hep akil oyunlari iste.

alın işte bir adet insan müsvettesi iyi halt yiyorsun kardeş.. aklını güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

quote:

alın işte bir adet insan müsvettesi iyi halt yiyorsun kardeş.. aklını güle güle kullan.

sen ban yiyip qq konusu açan eleman değil misin hep
  • Beter ol.
  • Bir de ana avrat sövdüm diye kendini savunuyor

• rito çalışıyor beni de banlarlar yakında.
  • ahaha iyi olmus

• Thablion kullanıcısına yanıt
    Adamsin

• genellikle lowlar report ediyor kötü oynayıp laf yediği için. 0-20-0 gidip kimse bana laf etmesin diyenler kalır yakinda oyunda.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.