Şimdi Ara

Küfüre Karşıyız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sarı907

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

bundan sonra küfür yok..vali açıkladı

artık maça girerken kimlikleri de bırakcaklar..kamera görüntüleri sayesinde kolayca tespit edilcek küfür eden

küfür devam ederse maç duracak daha da devam maç iptal olcak...

bundan sonra küfür etmek sıkar biraz edenler de birbir temizlencek o tribünden

100-200 edepsiz tüm beşiktaşlıların adını lekeleyemez..lekelememeli..siz de yazdıklarınıza dikkat ederseniz daha iyi olur..çarşı'nın içinde de küfür konusunda birleşmişlik yok,alen abi küfür etmeyin diye yalvarırken adamlar devam ediyor..küfüre hayır diyen adamlar kapalıda küfür yiyor vs..temizlenecek inş

alen'in yalvardıgına nedense inanmıyorum..

forzadaki videoları izle,orda adam nasıl susturmaya çalışıyor görürsün diyecem de mantıksız olcak..
    önyargı kötü birşey

sözünü geçiremeyen lider değildir o zaman gerçek lider kimse o susturacak

hiç tribüne gitmedin mi..10 kişi tezahurata başlarsa yayılır gider bu..lider dediğin adam sonuçta amigo gibi duruyor tribünde,tezahuratlara yön vermeye çalışıyor..bu tamamen biz çarşıyız asarız keseriz söveriz zihniyetindeki adamların suçu..her kapalıya giren çarşı oluyor onların mantığına göre..

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Öncelikle küfürü asla tasvip etmiyorum,şimdi yazacaklarımda küfür edenleri desteklemek için değilde bunların olmamasını isteyenler için.. anlayan anlar:

takımın açıkara giderken 5 kırmızı kartla tepe taklak edilecek, şampiyonluğu gaspedilecek,, lig başından beri hakemler sadece ve sadece bi takım leyhine kararlar verecek.. Centilmenlik centilmenlik diye bağırıp duran Fenerbahçeli yöneticiler çıkıp beşiktaşlı seyirci istemiyoruz biz diyecek... Ondan sonrada çıkacaksın küfür istemiyoruz biz diyeceksin.. sıcak evinde soba başında oturan zenginin dışarda ısınmak için çabalayan fakirleri öldürün gitsin demesi gibi bişey bu.. yada karnı doymuş insanların aç olanları anlamaması anlamak istememesi gibi bişey.. oradan konuşmak kolay sizler için.. günün birinde, tüm düzen yine değişip sıra tekrar bize geldiğinde görecem ozaman ben sizleri

takım açık ara giderken 5 kırmızı kartı hakedip gören rakip futbolcuyu yumruklayıp kırmızı gören futbolcuları alkışlayan taraftar tepetaklak olmayı haketmiştir.

fenerli yönetici çıkıp bjk li taraftar istemiyor demesinde bir önceki maçtan dolayı haklı olduğunu görmek için o taktığın tek yönü gösteren gözlüklerden kurtulman lazım.(İNÖNÜDEKİ İLK YARI MAÇI FENER SEYİRCİSİ BİLETİ OLDUĞU HALDE KOVULDU)

iyikide küfür edenleri savunmadın birde savunsaydın nasıl olacaktı acaba oradan konuşmak kolay demişsin sen nereden konuşuyorsun içlerindenmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 22 Şubat 2006 14:34:05 >

• 5 haklı kırmızı kart dersen tartışma başka bir boyut kazanır. Küfüre ben tamamen karşıyım, sarı 907 sorarım sana Türkiyenin her stadında neden Aziz yldırıma küfür ediliyo kendi memleketinde Diyarbakırda bile.
  • Türkiye'nin her yerınde A.Yıldırım'a küfür edildiğini sizden baska kimse söylemıyor hocam. Ben hiç öyle bişey görmedim. Aziz Yıldırım'a kimler mi küfür ediyor? Herkes biliyor bunu: GS, BJk ve TS taraftarları. Bunlar dısında Azi Yıldırım'a küfür eden yok. Hepimiz de iyi biliyoruz bunu.
    quote:

Orjinalden alıntı: electra

5 haklı kırmızı kart dersen tartışma başka bir boyut kazanır. Küfüre ben tamamen karşıyım, sarı 907 sorarım sana Türkiyenin her stadında neden Aziz yldırıma küfür ediliyo kendi memleketinde Diyarbakırda bile.
  • quote:

5 haklı kırmızı kart dersen tartışma başka bir boyut kazanır. Küfüre ben tamamen karşıyım, sarı 907 sorarım sana Türkiyenin her stadında neden Aziz yldırıma küfür ediliyo kendi memleketinde Diyarbakırda bile.

küfüre karşı olup olmaman seni ve edebini bağlar karşıysan ne mutlu sana isteediğin tartışma boyutunada geçelim farketmez.

o kartlardan hangisi yalnıştı ? nouma rakibe yumruk atıp kırmızı gördüğünde alkışlanmadımı?

neden aziz yıldırıma küfür ediliyor??
    o edenlere karşı olduğu için o edenlerin menfaatine ters düştüğü için kıskanıldığı için. o edenlerin hepsi sende dahil öyle bir başkan için can atarsınız

• quote:

o edenlerin hepsi sende dahil öyle bir başkan için can atarsınız

öyle bir başkan için can atsaydık cem uzanı getirirdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

o edenlerin hepsi sende dahil öyle bir başkan için can atarsınız

öyle bir başkan için can atsaydık cem uzanı getirirdik

sen taraftar olarak o gücü kendinde görebiliyormusun yani taraftar olarak lisenin istediği dışında bir başkan getirebilirmisiniz lise harici gs liler adam yerine konuluyormu dğerli camianızda bunu bir sorgula sonra cem uzan dan bahset

• quote:

Hocam bence küfür eden taraftarlar. İstanbulda küfür eden takımların taraftarlarıyla aynı takımları tuttuğu için FB'ye küfür her yerde var..

Sonuçta Diyarbakır'daki taraftar'ın hepsi FB'li yada Diyarbakırspor'lu değil ki. FB maçında GS'lısı BJK'lısı geçiyor Diyarbakır tarafına hem kendi şehrinin takımına tezahürat yapıyor hemde FB' ve Aziz yıldırım'a küfür ediyor.
    Sen taraftarların içindemisin nerden biliyorsun dersen, tabiki tam olarak bu şekilde mi oluyor bilemiyorum ama ben mantığıma uygun geleni söyledim.

Ha neden GS'lı BJK'lı taraftarlar Aziz Yıldırım'ı FB'yi sevmiyorlar küfür etme ihtiyacı duyuyorlar dersen, O zaten ayrı bir tartışma konusu.

Sonuçta umarım valilik söylediğini yapar. Küfür olayı da biter..

• hep beşiktaş küfür ediyor dimi ?

at gözlüğünü çıkarın artık
  • Küfür edilir. Herkes eder küfürü ama bu tempo eşliğinde edilen küfür çok ağır birşey bence. Kaldı ki karşı takım senin futbolcularını sahasında alkışladıysa bence küfür etmemeli. Ama bir gerçek var ki bu hakem olayları vb şeyler bu güzel olayları gölgede bırakıyor.
  • küfüre karşıyım bunu en başta belirttim ama kimse o cem papila denen haysiyetsizi savunmasın o kırmızı kartların hepsi haklı değildi.Cem papila denen vatandaş ondan sonraki hangi maçta o kart standardını uygulamış kimse bana hikaye anlatmasın.Bir yerlerden emir aldı görevini başarıyla yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendeta -- 22 Şubat 2006 14:59:46 >
  • en basitinden burada sürekli fake nikle dolaşıp ortalığa küfür yığdıran fenerlileride beşiktaşlılarıda gslileride biliyoruz.. dolayısıylada şuanda çarşı küfrediyor yarında sizin damarınıza basıldığında siz küfredeceksiniz.. burada kimseye ucuz ahlak dersleri vermeyin..işler sizler için tıkınrındayken küfür istemiyoruz biz demek normal elbette..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 22 Şubat 2006 15:01:19 >
  • arkadaşım ben sizlerle ne zaman tartışacağım burada biliyormusunuz?
    işler kötüye gidip Fener eski günlerine döndüğü zaman.

şu anda herşey tıkırında ve küfür yok olay yok.
    tartışacağım amao zaman laf söylemeye yüzü kalanlar olursa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

en basitinden burada sürekli fake nikle dolaşıp ortalığa küfür yığdıran fenerlileride beşiktaşlılarıda gslileride biliyoruz.. dolayısıylada şuanda çarşı küfrediyor yarında sizin damarınıza basıldığında siz küfredeceksiniz.. burada kimseye ucuz ahlak dersleri vermeyin..işler sizler için tıkınrındayken küfür istemiyoruz biz demek normal elbette..

sen ne anlatıyon bilader küfür her tirübünde va ama böyle aşşağılık olanı bir yerde var isyan buna ahlak dersi ile ne alakası var fener tiribünü ne kadar beşiktaşlı varsa diye küfür ederse kendini senin gösterdiğin türden haklı gösterecek bir şeylerde söylese eyvallahmı diyeceksin???
  • küfüre karşıyım ama ...

böyle başlayan cümlelerden korkacaksın

KÜFÜRE NE OLURSA OLSUN KARŞIYIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşım ben sizlerle ne zaman tartışacağım burada biliyormusunuz?

eski günlerdede şimdide bjk ye gs ye küfür ediliyor şimdi az ama ediliyor ama hiç bir zaman ne kadar bjk li varsa onun ve annesinin hatrı sorulmadı bizim tirübünlerde..
  • Ben şerefli ikicilileri yaşatan Sebayı tercih ederim azizi yıldırımı ne yapiyim, o sizin taptığınız başkan.
  • sözüm ona küfürü sorgulayan zihniyetsin sen... buyüzden senin gibileri muhatap görmüyorum ben kendime ve buyüzden bu başlıkta yazı yazıyorum 2saattir...küfürü istemeyen küfürcü ahlak bekçileri sizi

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşım ben sizlerle ne zaman tartışacağım burada biliyormusunuz?

eski günlerdede şimdide bjk ye gs ye küfür ediliyor şimdi az ama ediliyor ama hiç bir zaman ne kadar bjk li varsa onun ve annesinin hatrı sorulmadı bizim tirübünlerde..

• quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Taraftar gruplarının hepsi aynı.Çarşı biraz daha önplana çıkıyor!

Yanlış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Taraftar gruplarının hepsi aynı.Çarşı biraz daha önplana çıkıyor!

Dostum şu an hangi Fenerbahçeli gruptan küfür duyuyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.