Şimdi Ara

Küfüre Karşıyız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
    aynı fikirdeyiz demek

ne yazıkki türkiyede ki takım taraftarlarının hepsi aynı hepsi küfür ediyor

fener kadıköyde 3 yıldır kaç maç kaybetti herşey iyi gidiyor niye küfür edeceksinizki

bugün en kötü durumda beşiktaş onun için onlar daha çok küfür ediyor gözüküyor

bazı milletler tepkisini mendil sallayarak gösterir biz tepkimizi küfürle gösteriyoruz ne yazıkki

Gs şampiyonluk kutlaması yaparken taraftarı ve futbolcusu birlikte şampiyon Fener en büyük Fener güldürmeyin ..... diye bağırıyorlardı ama neyse..!

• quote:

Orjinalden alıntı: sarı907

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşım ben sizlerle ne zaman tartışacağım burada biliyormusunuz?
    işler kötüye gidip Fener eski günlerine döndüğü zaman.

şu anda herşey tıkırında ve küfür yok olay yok.
    tartışacağım amao zaman laf söylemeye yüzü kalanlar olursa...

eski günlerdede şimdide bjk ye gs ye küfür ediliyor şimdi az ama ediliyor ama hiç bir zaman ne kadar bjk li varsa onun ve annesinin hatrı sorulmadı bizim tirübünlerde..

ya bırak artık yalan söylemeyi be kardeşim.
    İnönüdeki ölüm olayı olduğunda tribun terörünü konu alan bir program vardı CNN de.
    konu mankeni olarakta sizin tribünler vardı.beraber deplasmana gitmişler,Kadıköydeki maçlara girmişler kamerayla falan...ne var ne yok çekmiş adamlar.
    sene 2001 veya 2002 belki 1-2 sene daha önce tam bilmiyorum...
    kim ne söylüyor ne küfürler ediyor gözümüzle gördük,kulağımızla duyduk.
    kimi kandırmaya çalışıyorsunuz böyle anlamadımki?

• bugün fb maçında da baya küfür varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 23 Şubat 2006 1:30:13 >
  • quote:

bugün fb maçında da baya küfür varmış

kime etmişler
  • Biz küfür yok dedik ya şimdi milim milim küfür aranır.(Musty sana değil lafım.)Daha önce de söylemiştim tamamen bitmedi ama yok denecek kadar azaldı. Bugünkü durum istisnai bir durumdu.Son bir senede yaşanan 3. istisna durum. dün 90 dakika edilen küfüre karşılıktı.Doğrumuydu tabii ki değil Bir grüptu zaten küfür eden Maraton tepkisini koydu ıslıkladı.Onun kavgası yapılıyor zaten Antu Trbnde.İlker biz ezelden beri küfür yok demiyoruz.Zamanında en çok küfür edilen trübündü bizimkisi ama 2001'den sonra kurulan taraftar gruplarının da katkılarıyla küfürü bayağı azalttık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nnevermind

Biz küfür yok dedik ya şimdi milim milim küfür aranır.(Musty sana değil lafım.)Daha önce de söylemiştim tamamen bitmedi ama yok denecek kadar azaldı. Bugünkü durum istisnai bir durumdu.Son bir senede yaşanan 3. istisna durum. dün 90 dakika edilen küfüre karşılıktı.Doğrumuydu tabii ki değil Bir grüptu zaten küfür eden Maraton tepkisini koydu ıslıkladı.Onun kavgası yapılıyor zaten Antu Trbnde.İlker biz ezelden beri küfür yok demiyoruz.Zamanında en çok küfür edilen trübündü bizimkisi ama 2001'den sonra kurulan taraftar gruplarının da katkılarıyla küfürü bayağı azalttık.

peki bunda başarıların payı varmı yada şöyle söyleyeyim başarısız durumlarda da böyle devam edebilecekmisiniz

• Aynı şeyleri tekrarlamayayım 1. sayfaya bak.
  • migros(gfb) küfür etti diğerleri bu küfürleri ıslıkladı 1 gün önceki tahrik tepki oldu yinede ayıp oldu neyse

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

su an FB nin maçında GFB liler ısrarla bjk ye kufur ediyor ama diğer taraftan onların dısında kalanlar da onları ıslıklıyor. işte fark burada. bi grubun yaptgına diğerleri katılırken diğerinin yaptıgını ötekiler ıslıklıyor.

• quote:

quote:

su an FB nin maçında GFB liler ısrarla bjk ye kufur ediyor ama diğer taraftan onların dısında kalanlar da onları ıslıklıyor. işte fark burada. bi grubun yaptgına diğerleri katılırken diğerinin yaptıgını ötekiler ıslıklıyor.

tamam sen demişsin bizde tastikledik ne var bunda

• küfür e hayır kötü söz sahibinin dir
    küfür etmek bence acizliktir küfür etme ettirtme
  • ALAYINIZA KARSIYIZ BIZIM ADIMIZ CARSI BUKADAR OK BITTI BIZGENEDE GELECEYIZ KIFANIZ GIRACAYIZ O STADI BASINIZA YIKACAGIZ BUKADAR !!!! CARSI !!!!
  • fener yaptımı tahrik bizler yaptımı yanlış... Beşiktaşı tam 3 senedir tahrik ediyo olan olaylar, millet kalkmış dünkü olay bir tahrikti, yok efendim bir senede olan 3. yanlış olaymış.. sizlere burada ısrarla söylenen şey küfürün Türkiye problemi olduğu.. eline bir muhabbet kuşu alıp bunları tekrar tekrar söylesen, o bile anlayacaktır.. ben tebrik ediyorum sizleri haaala anlamadınız ya

quote:

migros(gfb) küfür etti diğerleri bu küfürleri ıslıkladı 1 gün önceki tahrik tepki oldu yinede ayıp oldu neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 23 Şubat 2006 9:38:02 >
  • fenerliler küferttimi şaka biz küfrettik mi kaka .
    Aslında gerçekten BJK-sarıyer maçında edilen küfürler iğrençti LİG tv sesi sık sık kısmak zorunda kaldı maçtan bi şey anlamadım eğer ses kısılmasaydı kanalı değiştircektim çünkü maçı ailemle izliyodum alahtan evdeki hanımların maçla falan pek ilgisi yoktu lig tv de sesi kısınca maçın sonu geldi KÜFÜR ETMİYELİM ETTİRMEYELİM. F.B lilerde küfretmiş ama ben BJK liyim kendi taraftarıma bakarım çünkü evvela kendi takımımı izliyorum tvden ve küfürler yüzünden gerçekten utandım tribünü bırakın artık TV den bile maç izşenemicek bi pozisyona gidiyoruz tüm küfür eden beşiktaş seyircisini lıyorum ( tabi sadece küfür edenleri yoksa bjk seyircisi büyüktür )

• Küfür her zaman vardı her zamanda olacak.. bencede bizde işler kötü gitse küfürler başlar,birazda başkanın uyarılarıyla fln azaldı küfür..Ama bazen carşı dozunu cok kaçırıyor hakikaten
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

çarşı taraftar değil holigan...Eğer federasyon gereğini yapmazsa Pazar günü küfrün alasını KADIKÖY'de görürler

fenerbahçe taraftarı küfür etmez

şimdi etmez..etmesi için bi sebep yok çünkü..

4 sezon önce 6. olduğumuzda da etmemiştik, hala etmiyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

fener yaptımı tahrik bizler yaptımı yanlış... Beşiktaşı tam 3 senedir tahrik ediyo olan olaylar, millet kalkmış dünkü olay bir tahrikti, yok efendim bir senede olan 3. yanlış olaymış.. sizlere burada ısrarla söylenen şey küfürün Türkiye problemi olduğu.. eline bir muhabbet kuşu alıp bunları tekrar tekrar söylesen, o bile anlayacaktır.. ben tebrik ediyorum sizleri haaala anlamadınız ya

quote:

migros(gfb) küfür etti diğerleri bu küfürleri ıslıkladı 1 gün önceki tahrik tepki oldu yinede ayıp oldu neyse

yazılanı iyi oku 1
    muhattap olma 2
    naşşşş 3

• ayı be bayanlar ve çocuklarda bu maçlara gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

fener yaptımı tahrik bizler yaptımı yanlış... Beşiktaşı tam 3 senedir tahrik ediyo olan olaylar, millet kalkmış dünkü olay bir tahrikti, yok efendim bir senede olan 3. yanlış olaymış.. sizlere burada ısrarla söylenen şey küfürün Türkiye problemi olduğu.. eline bir muhabbet kuşu alıp bunları tekrar tekrar söylesen, o bile anlayacaktır.. ben tebrik ediyorum sizleri haaala anlamadınız ya

quote:

sizin yönetiminiz küfüre karşı ne gibi tepki koydu?Akatlar'daki maçlarda tek bir Bjkli yetkili bir şey yapmadı biz bundan bahsediyoruz ama Y.Demirören çarşı sayesinde o koltukta oturduğu sürece Bjk tribünleri böyle gider..

• tepki koysan ne olur koymasan ne olur?
    tek tek ağzını mı kapatacaksın adamların?
    adamlar huzursuz,takım iyi gitmiyor sinirini çıkaracak yer arıyor.
    Fenerde işler kötüye gitmeye başlasın ilk kim küfür yiyecek bekleyin ve görün bakalım.
    sorun bu milletin sinirlendiği zaman küfüre başvurması sorunu.
    senelerdir tribünlerde duyuyorum ben küfürü.önleyecek adam da doğmadı daha anasından...
    işi tıkırında olan az küfür ediyor,işleri kötü giden daha fazla ediyor işin özü bu anlamadınız gitti hala.

ya adamlar kendilerini özel,seçilmiş adamlar zannediyorlar en çok ona şaşıyorum ve kızıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.