Şimdi Ara

Küfüre Karşıyız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç
    ya adamlar kendilerini özel,seçilmiş adamlar zannediyorlar en çok ona şaşıyorum ve kızıyorum
  • kadıköyde bu küfür sorunu büyük ölçüde halledildi....darısı diğer kulüplerin başına...varsın taraftar değil çekirdekçi olsun ama efendi olsun...küfür etmeye değil..maç seyretmeye gelsin...kız arkadaşıyla,eşiyle çocuğuyla gelenlere de saygısı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Ben şerefli ikicilileri yaşatan Sebayı tercih ederim azizi yıldırımı ne yapiyim, o sizin taptığınız başkan.

Türkiye liginde en fazla 2.olan takım olarak bırakın o şeref bizim olsun(14defa)
  • Ben Beşiktaş taraftarını şiddetle kınıyorum Yakışmıyor beşiktaşa bunlar her maçta küfür
    her maçta olay çıkarmak için beklemede duran tetiğin ağzında bırakılmış barut tozu gibi patlıyacak yanardağ gibi bu kin bu öfke kime
    yenince güzelde yenilincemi küfür var geçelim bunları bumudur yani bir taraftarın desteği
    bu spor bu bir futbol oyunu her zaman yeneceksin diye kaide yoktur
    ama unutmayalımki bizlerde gönül verdiğimiz takımı desteklemek amaçlı güzel ve hoş bir atmosfer yaşamak ve yaşatmak için gideriz stada
    ama hiç hoş olmayan duymak istemediğimiz argo ve küfürlerden dolayı artık maça gitmeyi televizyonda izlemek bile artık utanç veriyor ailenle oturmuş maç izliyorsun ve staddan gelen sesler ananıı..... şu u bunları hiç tasvif etmiyorum
    ben bir fenerbahçeli olarak herkesi düzeyli bir taraftar olmasını istiyorum ...
    Beşiktaş taraftarı her zaman kendini bir adım önde görmek yada bu tip şeyler doğrultusunda ön planda olamk içinmi çabalıyor yoksa bunları tetikleyen başka birilerimi var ben birde şunu anlıyamıyorum maç başlıyo küfür maç bitiyor küfür bu ne biçim bir şey
    başkan karşıda oturuyo dinliyo herşeyi yakışıyormu hiç bu başkan beşiktaşın amigolarıyla hiç konuşmuyormu o amigolar belki çok şeyi tetikliyor bunların konuşulması lazım belki beşiktaşlı arkadaşlar bana kızacak ama gerçekler bunlar diyeceklerki sanki siz hiç küfür etmiyormusunuz eden oluyordur ama bütün stad olarak değil bir guruptur o gurupda en kısa zamanda zaten daha fazla uzamadan susturuluyor ....

Beşiktaş Küfürbaz bir takım taraftar kitlesine sahiptir
    ona buna küfür etmekten büyük zevk alan bir taraftardır
    maç kazanamıyorlarsa ona saldırı buna kötü söz siz böylemi örnek oluyorsunuz
    yakışmıyor bu taraftar BEŞİKTAŞA.......

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutevagrant -- 24 Şubat 2006 15:10:23 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.