Şimdi Ara

Küfüre Karşıyız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşım ben sizlerle ne zaman tartışacağım burada biliyormusunuz?
    işler kötüye gidip Fener eski günlerine döndüğü zaman.

şu anda herşey tıkırında ve küfür yok olay yok.
    tartışacağım amao zaman laf söylemeye yüzü kalanlar olursa...

Bir süre için o günlere dönmek isterdim ne kadar yanıldığını görmek için.Biz bunu 6. olduğumuzda da gösterdik ama.
  • konuşmayayım diyorum zorla kaşınıyosunuz..Ülkenin kendi kalecisini döven ilk ve tek spor klubüsünüz.. Beşiktaş taraftarı sizdenmi öğrenecek terbiyeyi..ogünlere dönmek istermişmişler efendiler..

quote:

Orjinalden alıntı: Nnevermind
    Bir süre için o günlere dönmek isterdim ne kadar yanıldığını görmek için.Biz bunu 6. olduğumuzda da gösterdik ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 22 Şubat 2006 17:19:26 >
  • Technics allah aşkına etme eyleme.Kendi kalecisini döven kulüp diyorsun.Sanki koskoca camia dövdü.O zaman sizde katil kulüpsünüz.Kendi taraftarınızı dövmenin ötesinde öldürüyorsunuz.
  • bencede küfür edilmemeli ediceklerse bile yanlış ama ana bacı vs vs edmesinler ama edeceklersede ipne serefsiz densin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

konuşmayayım diyorum zorla kaşınıyosunuz..Ülkenin kendi kalecisini döven ilk ve tek spor klubüsünüz.. Beşiktaş taraftarı sizdenmi öğrenecek terbiyeyi..ogünlere dönmek istermişmişler efendiler..

quote:

Bence de konuşma konuştukça saçmalıyorsun.Üslubuna da dikkat et.
  • BUNU BJK IN USTUNE YIKMAYIN SIMDI DIYER TAKIM TARAFTARLARINI DA GORUOOZ COK GUZEL TEZAWRAT YAPIOOLAR BU TURK FUTBOLUNUN SORUNU BJK NIN YADA CARSININ DEYIL BUNU BILIN
  • olay klüp binasında cereyan ettiği için nediyeceğimi bende bilmiyorum @kill.. ama taraftarı kastettim

@nevermind klasik kaçış taktikleridir bunlar biz alışığız.. söylediklerimde saçma olan kısmı bul bana ilet bende seninle konuşmaya devam edebileyim..

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!
    Technics allah aşkına etme eyleme.Kendi kalecisini döven kulüp diyorsun.Sanki koskoca camia dövdü.O zaman sizde katil kulüpsünüz.Kendi taraftarınızı dövmenin ötesinde öldürüyorsunuz.
  • quote:

olay klüp binasında cereyan ettiği için nediyeceğimi bende bilmiyorum @kill.. ama taraftarı kastettim

@nevermind klasik kaçış taktikleridir bunlar biz alışığız.. söylediklerimde saçma olan kısmı bul bana ilet bende seninle konuşmaya devam edebileyim..

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!
    Technics allah aşkına etme eyleme.Kendi kalecisini döven kulüp diyorsun.Sanki koskoca camia dövdü.O zaman sizde katil kulüpsünüz.Kendi taraftarınızı dövmenin ötesinde öldürüyorsunuz.

Kaçacağım ama maça kaçacağım fazla vakit kalmadı.Onun için kısa yazıyorum sonra dvm ederiz. Cem Papila yüzünden mi dün 90 dakika küfür edildi. Rüştü olayında biz de üzgünüz olaya karışan 10 -15 serseri tüm camiaya mal edilmez tıpkı küfürün tüm Beşiktaş taraftarına mal edilemeyeceği gibi.Söylediğimde de yanlış olan birşey yoktu.6. olduğumuzda da Kadıköy'de küfür edilmedi.

• olayın özü bu..anlatmaya çalıştığımda.. her taraftar bünyesinde küfürü kullanan veya onubunu döven kendini bilmezler mevcut. küfür Türkiyenin bir sorunu.. bunu çözeceksek hep birlikte yapmalıyız.. işler bizim için iyi olduğunda hayr ben küfür etmem onlar eder demek kişisel cahillikten öte hiçbirşey değil..buda sorunu çözmek yerine sadece uzatır.. nokta

quote:

Rüştü olayında biz de üzgünüz olaya karışan 10 -15 serseri tüm camiaya mal edilmez tıpkı küfürün tüm Beşiktaş taraftarına mal edilemeyeceği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 22 Şubat 2006 18:16:52 >
  • organize bir sekilde 90 dakika kufur ediyosunuz
    tum taraftar bir butun BİR AHENK icinde guzel
    bol kufurlu tezahuratlarını yapıyolar siz ise klube mal
    edilmez diyosunuz.PEKİ OYLE OLSUN
  • quote:

sözüm ona küfürü sorgulayan zihniyetsin sen... buyüzden senin gibileri muhatap görmüyorum ben kendime ve buyüzden bu başlıkta yazı yazıyorum 2saattir...küfürü istemeyen küfürcü ahlak bekçileri sizi

quote:

Orjinalden alıntı: sarı907

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşım ben sizlerle ne zaman tartışacağım burada biliyormusunuz?
    işler kötüye gidip Fener eski günlerine döndüğü zaman.

şu anda herşey tıkırında ve küfür yok olay yok.
    tartışacağım amao zaman laf söylemeye yüzü kalanlar olursa...

eski günlerdede şimdide bjk ye gs ye küfür ediliyor şimdi az ama ediliyor ama hiç bir zaman ne kadar bjk li varsa onun ve annesinin hatrı sorulmadı bizim tirübünlerde..

neyse muhatap olma o zaman olursan başka türlü konuşacağım senin düşündüğün gibi değil ama sana anlatmak istemiyorum artık anlayacak yerlerinde problem var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 22 Şubat 2006 19:51:31 >

• çarşı taraftar değil holigan...Eğer federasyon gereğini yapmazsa Pazar günü küfrün alasını KADIKÖY'de görürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

çarşı taraftar değil holigan...Eğer federasyon gereğini yapmazsa Pazar günü küfrün alasını KADIKÖY'de görürler

fenerbahçe taraftarı küfür etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

çarşı taraftar değil holigan...Eğer federasyon gereğini yapmazsa Pazar günü küfrün alasını KADIKÖY'de görürler

Çoğu And. takımıyla oynanan maçlarda tek bir küfür edilmedi...Hatta G.Birliği maçında küfür etmediğimiz ceza veremeyeceklerdi ama Ulusoy istifa denince ceza verildi ya.. EĞER ULUSOY böyle giderse Kadıköy'e zor gelir...Ulusoy hiç değişmemiş..

• quote:

quote:

şimdi etmez..etmesi için bi sebep yok çünkü..
  • su an FB nin maçında GFB liler ısrarla bjk ye kufur ediyor ama diğer taraftan onların dısında kalanlar da onları ıslıklıyor. işte fark burada. bi grubun yaptgına diğerleri katılırken diğerinin yaptıgını ötekiler ıslıklıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

quote:

@musty ettiğini ve zamanı gelince edeceğini bende biliyorum

benim lafım etmez diyenlere

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

su an FB nin maçında GFB liler ısrarla bjk ye kufur ediyor ama diğer taraftan onların dısında kalanlar da onları ıslıklıyor. işte fark burada. bi grubun yaptgına diğerleri katılırken diğerinin yaptıgını ötekiler ıslıklıyor.

gfb nin de çarşıdan pek bir farkı yok hepsi holigan..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@musty ettiğini ve zamanı gelince edeceğini bende biliyorum

benim lafım etmez diyenlere

aynı fikirdeyiz demek

• quote:

aynı fikirdeyiz demek

ne yazıkki türkiyede ki takım taraftarlarının hepsi aynı hepsi küfür ediyor

fener kadıköyde 3 yıldır kaç maç kaybetti herşey iyi gidiyor niye küfür edeceksinizki

bugün en kötü durumda beşiktaş onun için onlar daha çok küfür ediyor gözüküyor

bazı milletler tepkisini mendil sallayarak gösterir biz tepkimizi küfürle gösteriyoruz ne yazıkki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.