x (formerly twitter) İstanbul'da Havadis (@isthavadis34) on X https://x.com/i/status/1833540070797918270bunları napıcaz peki? |
kuğulu parkta kuğuları köpeklere yem yaptılar (2. sayfa)
-
-
Köpeklerle duygusal bağ kuranlar, bağ kurdukları köpekleri sahiplenip evinde bakar.
Günde 1-2 defa görüp, günde en fazla 1 saat boyunca ne yaptığını bildiğin, ay ne güzel kuçu diye sevip beslediğin köpegin günün geri kalan 23 saatinde ne yaptığını biliyor musun? O 23 saat boyunca belki de 3 tane kedi öldürdü, 2 tane çocuk kovaladı. Senin çok sevdiğin ama sahiplenmek yerine sokakta kalması için çabaladığın köpek yüzünden belki de bir çocuk ölecek veya sakat kalacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Köpeklere tapan bir grup var, onlar hasta insanlardır, ruhsal olarak hastadirlar, bu insanlarda mantik aramayın. Normal insanlarla konuşuyormuş gibi bir mantık beklemeyin.
Bir ruhsal hasta ile konuştuğunuzun bilincinde olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 11 Eylül 2024; 1:16:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mikrop hayvan. Daha öncede başka şehirde gölde ördeklere falan saldırıyorlardı.
-
Bence tapmaktır
-
Bunlar kuğulu parka köpek kulübesi koymuslar. Yani belediye park icine kulübe koymus orada sokak köpeği besliyor kuğuyu yiyen de bu belediyenin kurdugu kulübede yasayan sokak köpegi..
Muhalefet partisinin ve belediyelerinin bu köpek olayını derhal bırakması gerekiyor cünkü bunu onların aleyhine kullanıyorlar, partiyi meczup parti olarak göstermeye calısıyorlar ve bu propaganda basarılı oluyor..
Derhal sokak köpeginden vazgecin rantınız varsa bile.. Millet sizi her gecen gün daha fazla ciddiye almamaya baslayacak.. Adınız köpekci partiye cıkacak ve millet sırf bu yüzden bile oy vermeyecek..
x (formerly twitter)Mehmet Ali ÖNEL (@Mehmetali_Onel) on Xhttps://x.com/Mehmetali_Onel/status/1833166953743003859?t=FvFsrYcRR6huc3keKfh5EQ&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 7:4:8 >
-
Kuğulu Park Çankaya'da. Çankaya'yı yıllardır CHP belediyesi yönetiyor.
Kuğulu Park 'taki kuğuları CHP'li Çankaya Belediyesi'nin beslediği sokak köpekleri parçalayayıp öldürmüştür. Senin verdiğin bu resim de bunun ispatı olmuş.
Kuğulu Park 'ta sokak köpeği olmamalı diyene arkadaş belediyenin bizzat Kuğulu Park'ın içine kurduğu sokak köpeği kulübesi için CHP'li belediyeye iki çift lafı olacak mı çok merak ediyorum.
Bu sokak köpekleri hem insan parçalayıp öldürüyor hem parkta kedi kuğu sokakta ne varsa öldürüyor.
Hala bu sokak itlerini savunan destek veren buradaki sokak itlerini savunanlara diyorum, olm inşallah bu sokak köpekleri yüzünden can veren hangi canlı varsa siz de aynı acıyı yaşayın, onların başına ne geldiyse size de aynısı gelsin başka birşey demiyorum.
Her bağ kurduğunu evine mi alacaksın? Bu doğru mantık değil.
Uzun vadede sokaklarda başıboş köpek olmaması gerektiğini zaten hep savunan bir insanım. Sadece yöntemlerimiz farklı. Burada bulunma nedenim sizin hayvanları savunan insanlar için kullandığınız hakaretvari ifadeler. İlla uçlarda yaşamak zorunda değiliz.
Merakını gidereyim, oraya kulübe koyan CHPli belediye saçmalamış.
it tapar diyenler malum partili israflar, onlar güzel olan herşeye karşılar zaten, ağaca, ormana, kuşa hepsine.. Bu israfları geçersek, konudaki köpeğin kuğu yemesi ne demek? ve bu durumda bile, hâlâ bir köpeği savunan hayvansever değil, akıl, beyin yoksunudur.
"o" harfi ile başlayan bir şey de, gerisini siz tamamlarsınız...
diğer efendi, aile kızı hanımefendileri tenzih ederek yazdım bu cümleyi...
yönetim, yorumu silmekte dilediğiniz gibi serbetsiniz...
hatta şunu da ekleyeyim ki, "pride" lığınız daha bir görünsün:
böyle renkli pride şeylerle uğraştığınıza göre, gizli var herhalde...
-
Tabii ki evine alacaksın. Kim bağ kurduysa evine alır. Bağ kurmadiklarina saldıran saldırgan bir canlı türüdür köpekler. Sen evine almıyorsun diye milletin çocuğunun başına bela etmeye ne hakkın var? Evine almadıklarin da barınakta yaşar. Medeni ülkelerde böyle olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 11 Eylül 2024; 11:43:30 >
Ben Ankaralıyım zaten. Özellikle cocukken o parka cok gittim.. Herhangi bir CHP'li, CHP belediyesinden taraf olur. Kendisi köpek sevmese bile, sırf parti ve belediyeler köpekcilik yapıyor diye, kendisi de köpekcilik yapar.. Hatta köpekci olmayana akp'li der falan..
Hem muhalefeti destekleyenlerin büyük cogunlugu, hem de muhalefet partileri, gercekten kelimenin tam anlamıyla bir seye yaramaz.. Zaten bunlar böyle olmasalardı, tepedekiler 20 artı yıl yönetebilirler miydi? Yönetemezlerdi..
-
CHP'ye her oy veren veya muhalif için sokakta köpek istiyor demek doğru olmaz. CHP'ye oy verip de sokakta köpek olmasına karşı olan pek çok kişi var. CHP'yi köpekçiler ele geçirdi diye oylarını değiştirirler mi bilmiyorum. ortada ciddi bir ekonomik kriz ve geçim sıkıntısı da var. bunun sebebi de AKP. CHP'ye oy versen her tarafı köpek dolduracaklar, AKP'ye oy versen ekonomik sorunlar devam edecek. yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. işimiz zor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X