< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kuğulu parkta kuğuları köpeklere yem yaptılar (5. sayfa)
-
-
Ben en az 10 defa yazdım. Bu işin çözümü:
1. Tüm başıboş köpekleri toplayıp barınaklara koyacaksın
2. Barınaklarda köpeklere bakım sorumlulugu belediyelerden alınıp STK'lara verilecek
3. Belediyelere bu iş için verilen bütçe STK'lara aktarılacak
4. Devlet STK'lara aktarılan paranın amacına uygun harcadığını denetleyecek
5. 10 15 yıl sonra tüm köpekler eceliyle ölecek ve bu sorun bitecek
Bu çözümü hiç bir köpek sever istemiyor. Sen istiyor musun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En bastan tum basibos kopekleri barinaga almana gerek yoktu. Zaten,
1) kirsalda yaban hayatiyla ic ice olanlar,
2) kalabaliklasmis, cetelesmis olanlar,
3) banliyolerde, kirsal kesimden gelen insanlar tarafindan seytan gorulerek yabanilestirilenler. Buralarda kisirlastirma da yapilmadigindan belediye de bu insanlarin belediyesi oldugundan,
4) yol kenarlarinda, trafige, veya onlardan korkan insanlara sakinca yaratabilecekler olanlari alsan kafiydi.
Eger hukumet bu hayvanlarin dogalarina uygun, vicdani ve medeni sekilde bakacaklarina dair teminat verseydi, tabi en bastan sozune itimat edilen bir hukumet olsalardi, yeni hayvan satisi cok ciddi kisitlansa idi,
Yapacak bir sey yok, elbette sahipsiz kedi de kopek de olamayacagindan kabul edilirdi. Ama boyle bir sey olmadi. Katliam yasasi cikti, katliam basladi ve suruyor yani itiraziniz neye, onu da anlamis degilim.
Şurada en basit şeylerde bile yalan söyleyen, insanlara iftira atan kesime bunları anlatamıyorsun. Konu sahibi ve benzerleri bu dediklerini çok iyi biliyor ama işlerine gelmiyor. Bunlara göre onun gibi olmayan herkes mama lobisi. Bak konu sahibi veterinerleri bile öyle ilan etmiş.
Mesela hayvan ticareti yasaklansın, köydeki köpekler kısırlaştırılsın, denetlensin falan diyenler bizim gibiler. Bunların nelere yol açtığını, sokakların ve barınakların cins kaynadığını falan göremiyorlar.
Şu kitleyle oturup gerçekleri, her yönüyle tartışmak mümkün değil. Hatta masaya oturmak bile mümkün değil.
-
Sokakta Böyle İtler Vampir Zombi Geziyor Ülkenin Her Yanı Kum Gibi Kaynıyor
Şu Yukardaki Yaratık Yarın 1 Gün Sizi,Kardeşinizi,Eşinizi Annenizi Isırma Öldürme Tehlikesi Var
Sanmayınki Beni Bilim Korur,Devlet Korur Sap Gibi Isırıldığınızla Kalırsınız İtde 1 Güzel Piyasada Gezer Benden Söylemesi
-
Eee zaten bunu herkes bildigi icin böyle konular burada var ya.. Elbette bunlar bizi ısıracak nerede devlet diyecegiz belki acile gidecegiz kuduz ignesi yok diyecekler.. Genelde diyorlarmıs hastane hastane gezip bir de kuduz ignesi arayacagız.. Bu ülkede dogmak bile hayata 5 - 0 geride baslamıs olmak anlamına geliyor.. Burada dogdun mu? 5 - 0 yeniksin.. Öne gecmek icin cok ugrasman gerekecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Eylül 2024; 22:41:23 > -
Bilseler Keşke... Baksana Yorumlara Boş İşlerle Vs Hala Savunuyorlar Tam Gaz
-
Onlar savunurlar.. Onlar mantık yürütemeyen adamlar.. Kendi baslarına kötü bir sey gelene kadar mevzuların ciddiyetini anlayamazlar.. Ancak yarın bir gün bir köpek kendilerine ya da ailelerine zarar verirse iste o zaman fikirleri tamamen degisecek bundan rantı ve cıkarı olanlar yine de savunmaya devam edecekler..
-
...
......
.......
......... alsan kafi
İroni mi yaptığınızı düşünüyorsunuz?
Zaten dediklerinizi yapacaklar merak etmeyin
Katliam dediğiniz şey İNSANLARIN KATLİAMI oldu bugüne kadar ve köpek severler 3 maymunu oynayıp duruyordu.
Hayvanların dogasına uygun SOKAK YARATAN Köpek severler masum tüm suç ÖLEN SALDIRAYA UGRAYAN çocuk yaslı vb insanda zaten
Köpeklerin saldırıp öldürdüğü insanlar söz konusu olunca VİCDAN UNUTULUYOR ölen köpek olunca vicdan mış Katliam mıs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 12 Eylül 2024; 22:51:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Metronun önü sokak köpeği dolu gelene geçene havlıyor bazen de saldırıyor. Devlet yok, belediye zaten yok. Keşke birileri zehirlese..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kopek zehirlemek dogru degil hayvan bile olsa dusun yiyecekle kandiriyorsun ve olduruyorsun toplu itlaf yapilmali fakat kopekleri sahsen yine itlaf etmezdim baskalari etsin isterim neden baskalari cunku benim gorevim degil senin de degil.. ilgili kisiler bizim yerimize yapmali..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Eylül 2024; 23:24:6 > -
Köpekler eğer itlaf edilecekse devletin yapması lazım. Halk olarak bu işlere karışmamız doğru değil. Hatta itlaf talep etmemiz de doğru değil. Bizim talebimiz güvenli sokaklar olmalı. Devlet sokakları güvenli yapma yöntemine kendi karar vermeli. Ister tüm köpekleri barınağa koyup, ecelleri gelene kadar bakar, ister itlaf eder. Yöntem beni ilgilendirmez. Ben sonuca bakarım. Sokaklar güvenli mi ona bakarım.
Dogru sehirden nasil uzaklastirirlarsa uzaklastirirlar ancak vergilerimin duzgun kullanilmasini da isterim.. O yuzden bence itlaf daha uygun gibi.. Daha kesin ve etkili bir cozum bence..
İlgili.ve yetkili kişiler görevini yapmıyor.
Devlet görevini yapmıyor, devlet en temel görevi olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının can güvenliğini korumuyor, belediye zaten ortada yok. Bu durumda iş vatandaşa düşüyor. Canımız sokak köpeklerinin insafına kalmış, bu durum asla kabul edilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 12 Eylül 2024; 23:33:35 >
Çankaya belediye başkanı ergen şahıs 29 yaşında falan galiba, seçimden önce Liva senin Mado benim geziyordu. Seçimden sonra ortada yok, gerçekten yok. Çankaya'da bir tane dikili fidanı yok 5 aydır.
Alper denen posterci gitti, daha beteri geldi.
Türkiye'nin en büyük 3 ilçesinden biri Çankaya 15 yıldır yönetilmeyi geçtim, geriye götürülüyor.
Arkadaş buna nasıl göz yumulur, bu partinin başkanları Kemal ve Özgür hiç mi ne yapıyorsunuz demiyor?
-
Çocukken hatırlıyorum sırf sokak köpeklerini öldürmek için belediyede çalışan elemanlar vardı. Sırtında tüfekle akşamları sokak sokak gezerlerdi. Tüm şehirlerde var mıydı acaba bu belediye çalışanları? Hatırlayan bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E tabi millet bilinclenip çocuklarını sokaktan çekince napsin zavallılar kuğu geyik meyik... yoksa hayatta yapmaz bu nur yüzlü melekler sadece çocukları parçalardi....
Tüfekli eleman hic görmedim fakat zehirli et atıyorlardı ölenler birkac gün kalıyordu sonra cöpcüler temizliyordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X