Şimdi Ara

kulak deldircem amma lakin fakat acaba galiba sanırsam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: delikatil

c)ne tür küpe gider küçük mü böyükmü resimdeki şahısım

kulak deldircem amma lakin fakat acaba galiba sanırsam

Bunla anlatılmak istenen düşünce biraz derin gibi geldi sanki

• Yıl: 2007 hala "top derler mi" muhabbeti var.. Takmayan kaldı mı ki? 80lerde yada 90ların başında marjinaldi şimdi herkeste var, güzel duruyor diye bende takıyorum(yaklaşık 10 sene önce delindi ilki), solda 2 sağ da 1 ama sadece sola 1 tane takıyorum şuan. Ayrıca artık en dandik semtin en dandik krosu bile "top" muhabbeti yapmazken burda yapanların olması ilginç. Gerçek hayatta sölemek isteyipte söyleyemediklerini burda söyleyenlerin olması durumu var sanırım. Bizim semte hıyarın biri bi elemanın piercingine laf etmişti mahallenin ağır abilerinden biri olaya "sana ne laan" şeklinde müdahale etmişti. Racon ağır abiler bile kendini geliştirdi ortama uydu yani. . .
  • ya ben kulağımı deldircem tam 3 şey merak ediyorum:
    1)caizmi
    2)alerji iltihap acıma ws yaparmı ilerde takmayınca falan
    3)a)top derlermi
    b)eczaneden mi deldircez
    c)ne tür küpe gider küçük mü böyükmü resimdeki şahısım

------------------

1-nasıl hissediyorsan öle
    2-eczacın akıllıysa iltihap alerji olmaz,küpeyi öyle hemen çıkarma ve suya da değdirme bi 5-6 gün geçmeden küpeyi de çıkartma hiç
    3-sol kulağını deldir :P
    b-evet eczaneden deldiriceksin güzel bi yerden deldir
    c-bence büyük küpe gider çok da abartma sonuçta küçük de al büyük de al dene gör bak

kulağım delik bazı semtlerde ters ters bakanlar oluyo top muhabbeti olsada bi küpe takmakla top olunmayacağını bilen adam daha çok adamdır ben adamlığımdan eminim biri bişey derse de kafana takma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 15 Ekim 2007; 3:42:24 >

• evet ben topmu muhabbetini şaasına sordumda asıl kafama takılan soru askeriyede yada polislikte kulak delik die bir sorun olup olmayacağı.malüm geleceği kimse bilemiyor.
  •  kulak deldircem amma lakin fakat acaba galiba sanırsam
  • askerde küpe takamıyorsun zaten kim nerden anlıyacak bende problem olmadı kısa dönem yaptım gerçi ama hiç kulaklara bakan manyak birini görmedim
  • adam top derler mi diye çekinerek soruyo biri de kalkıp topun kralının fotosunu koyuyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

adam top derler mi diye çekinerek soruyo biri de kalkıp topun kralının fotosunu koyuyo..

ßiri değilim ben
  • hiç bir sorun olmaz o kadar büyütülecek bişey değil kulak deldirmek.. küpeyide istediğin zaman takarsın istediğin zaman takmazsın delik abartılı görünmüyor zaten.. saçlar kısa ise biraz büyük ve parlak taş daha iyi olur saçlar uzun ise ufak küpeler daha iyidir. ilk defa deldireceksen bu düşüncelerin normal fakat burda böyle bir konu açılmayacak kadar önemsiz bişey deldirdikten sonra anlayacaksın.. ayrıca kardeşim insanların sana top deyip dememeleri çevrendeki insanlara bağlıdır oluşturduğun çevreye kurduğun ortama bağlıdır. eğer bi kişiliğin varsa kimse sana böyle birşey söylemez. yani kısaca bu olay abartılacak bişey değil. kulak deldirmek yolda yürürken veya bi vitrine bakarken tanımadığın bi kıza meraba demek gibi bişey..

• herkesin dış görünüşü günah filanda değil caizdir bende bıyık sevmiyorum yoldan geçen adama ben senin bıyığını sevmiyorum diyemem ki

kaldıkı erkeklik takım elbisyle doaşıp ağır abilik yaparak olmaz o erkeklik senin kalbindedir bendede var küpe yeri geliyo mahallede ağırlarla kavga ediyorum artık hiçbişey diyemiyolar s.a a.s oldu muhabbet

diyeceğim şudur ki top derler karı kız derler gibisinden laflara bakma tamaman dış görünüş ve trend meselesi
  • kardeş eczanede deldir ben öyle yapmıştım en iyisi,eğer top derlerse diyenlere bi kafa atarsın kendilerine gelirler ,valla bende 3 senedir var ama bugüne kadar kimse öyle birsey demedi ve öyle bir ters davranışra görmedim kimsede ki zaten delikanlı olduğun küpe ilemi belli olacak yani? ama tavsiyem küçük taşlı küpelerden tak hem cok göze batmaz hemde ne bilim halka küpe de banada biraz ters geliyor yav
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.