Şimdi Ara

Kulakiçi Kulaklık Önerisi (earbud)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 50 Tl bandında bir kulaklığa ihtiyacım var fakat beyne kadar girenlerden değil de eski klasik tarz istiyorum. Türkiye'ye ücretsiz kargo olduktan sonra her yerden satın alabilirim.

Daha önce Sennheiser Mx80,mx175,mx365; Meizu Ep-21, BYZ S600 gibi modeller kullandım.

Önceliğim sesi yüksek ve bassları net vermesi.

Teşekkürler.

• Aliexpress'ten şu kulaklığı aldım, gelince yorumlarımı da burada ya da ayrı bir başlıkta yazarım :)

10.03.2017 itibariyle 5.99 usd, 22 TL
    Model: TWOM C6
    Kulakiçi Kulaklık Önerisi (earbud)
    aliexpress.com
    US $7.63 32% OFF|RUKZ C6 Stereo Earphones with Microphone for XIAOMI Phone HiFi subwoofer Earbuds DJ Mic XBS Earpiece Universal Wired Earphone|stereo earphone|earphones with microphonewired earphones - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/TWFM-C6-HiFi-Waterproof-Earphones-with-Microphone-for-Mobile-Phone-Stereo-Headphones-DJ-Headset-Mic-XBS/32522806240.html?spm=2114.10010108.1000013.1.zs8Ra3&scm=1007.13339.33317.0&pvid=f3028e14-d21d-4557-8011-0cf67d398245&tpp=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tremturk -- 10 Mart 2017; 15:53:23 >

• Şöyle bir hortlatayım konuyu, kulaklık nasıl çıktı? bu süreçte denediğiniz başka kulaklık oldu mu?
    Ben de yıllardır IEM kulaklık kulllandıktan sonra sağlıksız oldukları için bıraktım artık. Earbud tipi kulaklık arayışındayım. Basları IEM kadar veremez belki ama kabul, dışarıya ses versin kabul. IEM kullanmam artık.
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Ben de ikinci bir hortlatayım konuyu. Foruma sık girmiyorum cevabınızı yeni gördüm kb. Kulaklık gerçekten aşırı iyi çıkmıştı. Ses yüksekliği ve basslar çok harikaydı. Fakat ana konu başlığında belirttiğim daha önce kullandığım modellerde yaşadığım sorun yine başıma geldi. 6-7 ay kullanım sonrası kulaklıklardan biri ses vermemeye başladı. Bu sebeple kablolulara veda edip kafaüstü kablosuza geçtim bu kulaklıktan sonra yaklaşık 1.5 yıl oldu hala aynı kulaklıkla devam.
  • tremturk T kullanıcısına yanıt
    Ben şu standart kasalı olanlardan aldım. Tingo TC200 diye bir model çok ucuz ve sesi çok iyi, sadece dışarıda gürültülü ortamlarda kullanımı tatmin etmiyor, ses yalıtımı bir yere kadar çünkü. Bas, pan ve detaylar bayağı iyi. Detaylarda biraz geride kalabilir sadece. Bas da tabi kafaüstü kadar olamaz ama iyi. Pan aşırı iyi. Detaylarda aşırı iyi aslında bu fiyat için geri kalabilir dediğim kulaklıklar 800 lira üstü filan olur. Otobüste filan kullanım için tek çare kafaüstü oluyor bu durumda. Benim aldıklarım gayet sağlam bir bozulma olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.