Şimdi Ara

Kulaklığım ses kartıyla tuhaf çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde m-audio m-track 2x2 ses kartı aldım. Elimde condenser microfon var onu kullanmak için +48 voltlu bir ses kartı lazımdı ve aldım işte bunu.
    Müzik yapıyorum.

Şimdi kulaklığı ses kartına sonuna kadar taktığımda ses bozuluyor. Youtube'dan video izliyorum diyelim sesi tuhaf geliyor, remix yapılmış gibi geliyor bozuk ses geliyor.
    ama az biraz kulaklığın jakını çıkardım mı ses düzeliyor. Ama sorun burda. Kulaklığın jakını az biraz çıkarıp dinlediğim müziğin, videonun sesi normal şekilde gelince kendi mikrofonumda iş yaparken onu duyamıyorum. Mikrofon çalışmıyor yani müzik dinlediğimde. Ama kulaklığın jakını tam taktıgımda mikrofondaki sesimi duyabiliyorum. Ama dinlediğim müzik sesi gelmiyor. Yani ya kulaklığı tam takıp mikrofonu duyucam yada birazını takıp müziği duyucam. Ya o yada o.

Biraz karmaşık anlatmış olabilirim ama adobe audition'dan müzik yaptıgımda ses gelmemesi veya mikrofondaki sesimi duyamamam çok sıkıntı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarahat -- 18 Kasım 2018; 18:16:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.