Şimdi Ara

Kulaklık Amfisi Almalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser Momentum kulak içi kulaklık sipariş verdim ve İpod shuffle almak istiyorum fakat aklıma bir soru takıldı birçok sennheiser momentum incelemelerinde empedans değeri yüksek olduğu için çoğu kaynak iyi besleyemiyor ve bundan dolayı ses seviyesi az çıkıyor demişler sennheiser momentum empedans değeri 18 Ohm. Ipod shuffle kulaklığımı iyi besleyebilir mi veya amfi almalı mıyım ? ya da Ipod shuffle yerine başka mp3 çalar mı almalıyım ?

Bir diğer seçenek ise telefonum General Mobile 4G mp3 çalar almadan amfi alsam telefonum iş görür mü ?

Yüksek sesli müzik dinlemeyi seviyorum her türden müzik dinlerim

bütçem 600 lira daha üste de çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmlyzfghj -- 5 Temmuz 2017; 13:57:38 >

• Merhaba bende böyle bir ihtiyaç içindeyim, sennheiser'in ie 800 modelini kullanıyorum fakat şuan daha (Güçlü) DAP gibi birşey almadım bi cepte kulaklık bir cepte dap bir cepte telefon çok rahatsız edici oluyor bu yüzden dolayı bende senin gibi bir amfi arayışı içindeyim bu konu hakkında fiio nun x3 'ünü denedim fakat maalesef onun için flac gibi yüksek kalitede müzik bulmak internet ortamında neredeyse imkansızlaşmaya başladı veya çok uğraş gerektirdiği için evde yatmakta, bende ya kulaklıklık amfisi yada fiio x7 gibi bir şeye geçmeyi düşünüyorum keza onlar android gibi bir platform kullanıyor sanırım ve Spotify ile Tidal gibi uygulamalar kullanılabiliniyor bu çok güzel bir özellik fakat amfi gibi bir şey almak yeterlimi iphone 7 nin ses çıkışı tabikide sennheiser ie 800 gibi bir kulaklığa hitap edemiyor amfi almam yeterli olurmu veya ne kadarlık bir amfi almam lazım hatta ve hatta illa dap ile beraber mi kullanmam lazım amfiyi bu konuda benide bilgilendircek birisi olursa çok sevinirim keza forumlarda bu konularda bilgi eksiği çok fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Kulaklık tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.