Şimdi Ara

Kulaklık için yardım. . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iriver t5 aldım fakat içinden çıkan kulaklığın hiçbir markası yok.
    Ses olarak da tatmin edici değil bence.
    Sennheiser cx 300-2 almayı düşünüyorum ama 2,5 mm girişli sanırım, ya da ben yanlış biliyorum. Sennheiser cx 300-2 modelinin 3,5 mm girişli olan modeli var mi?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• evett 3.5 mm modeli var ama cx300-2 fiyatına değen bi kulaklık değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk
    evett 3.5 mm modeli var ama cx300-2 fiyatına değen bi kulaklık değil

Internette hem türk sitelerinde hem de yabancı sitelerde en çok övülen kulaklık bu sanırım.
    Fiyatını haketmediğini niye düşünüyorsun?
    Ya da başka bir tavsiyen var mi?
  • Dostum forumu biraz kurcalarsan Cx300'ün ne halt oldugunu anlarsın. Hiç öyle yabancı sitelerde falan da övülen bir kulaklık değil, genelleme yapman yanlış olmuş.

Türkiye'de kıtlıktan ötürü insanlar "daha pahalısı daha iyisidir" mantığıyla tercih ettiği için çok tutulmuştur.
    Tavsiye meselesine de gelince yine foruma bakarsan uygun seçenekleri görebilirsin.
  • v-moda vibe duo tavsiye ederim içinde bulunduğumuz zamanın akg k324 üdür bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar
    v-moda vibe duo tavsiye ederim içinde bulunduğumuz zamanın akg k324 üdür bence

En çok övülen derken fiyat performans olarak kastetmiştim. Yoksa tabi ki çok çok kaliteli kulaklıklar var piyasada.
    100 tl civarı bir kulaklık düşünüyorum.
  • İllaki Türkiye'den ve garantili alıcam dersen CX300'den başka şansın yok zaten.

Türkiyeden olur, garanti problem değil dersen aşağıda verdiğim adresteki arkadaştan CKM50 felan çok çok daha iyidir CX-300e göre..
    http://forum.donanimhaber.com/m_33187151/mpage_1/key_/tm.htm

Veya gene forumun ikinci el bölümünde V-moda Vibe satan arkadaşlar var, onlardan Vibe alabilirsin.

Yurtdışından alışveriş yaparım dersen Vibe ebay'de 20$ civarı bulunabiliyor.

Yurtdışından 100TLya kadar çıkarım dersen öneri alabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop seçimi için yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında amerikadan aldırabilirim fakat kendim görmek istiyorum aldığım elektronik eşyayı.
    Sony mdr-ex71 kulaklığım var fakat iriver in içinden çıkan markasız kulaklık bile çok daha iyi ses veriyor. Zamanında baya para vermiştim böyle olunca baya canım sıkıldı. O yüzden adam gibi birşey almayı düşünüyorum.
  • Bak doğru ben nasıl da unuttum Ckm50'yi?! Hiç başka bir şey düşünme direkt olarak bu modele yönel.

MuttFTS.'nin dediği gibi yurtdışına yönelme imkanın varsa, daha başka öneriler de çıkabilir ortaya
    Ama emin ol, Audio Technica seni fazla uğraştırmadan memnun edecek olan bir kulaklıktır. Satan arkadaşın güvenilirliği, iyi niyeti ve bilgisi ise tartışılmaz.
  • İkinci el bölümünde sıfır V-Moda Vibe'lar satılıyor.
    Cx300'e göre çok daha kaliteli sesi var. Cx300'e o kadar para vermeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothing else...

quote:

Internette hem türk sitelerinde hem de yabancı sitelerde en çok övülen kulaklık bu sanırım.

sen bütceni söyle bass seviyosan gitt cks70 al
  • iriver in içinden çıkan markasız kulaklık, geçen sene mavi bilgisayardan 95 tl ye aldığım sony mdr-ex71 den heryönden daha iyi!

bunu sony nin bu işi bilmemesine mi bağlayayım yoksa iriver in kalitesine mi bilemedim...

bütçem 100 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothing else... -- 7 Mart 2010; 17:22:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nothing else...

quote:

sen bütceni söyle bass seviyosan gitt cks70 al

metallica dinlerken sadece boğuk zil ve elektro gitar sesi gelsin istemiyorum. tüm gitarların sesini duyayım istiyorum.

• O zaman CKM50 senin işini görür.. O paraya alabileceğin en mantıklısı o gözüküyor..
  • Hasan'a katılıyorum yok daha kaliteli istiyosan ckm70de olur
  • Ben de t5 kullanıcısıyım. Orjinal kulaklığı ilk sesini açmamla patladı 30 geçtimmi pötürdüyor resmen EQ rock da iken. Ben sennheiser mx460 almak istiyorum ama piyasada kıtlık var. Satıldığı yeri bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Yeni konu açıp kirlilik yaratmıyayım diye buraya yazdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Ben de t5 kullanıcısıyım. Orjinal kulaklığı ilk sesini açmamla patladı 30 geçtimmi pötürdüyor resmen EQ rock da iken. Ben sennheiser mx460 almak istiyorum ama piyasada kıtlık var. Satıldığı yeri bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Yeni konu açıp kirlilik yaratmıyayım diye buraya yazdım...

sennheiser lar genelde d&r mağazalarında ve bimekslerde satılıyor. ayrıca

http://www.cimri.com/sennheiser-mx-460-kulaklik-beyaz

http://www.sanalmarketim.com/urun/e81cebbc47448eaf1c1f0ec63c18493c/SENNHEISER-MX-460-Kulaklik-%28Beyaz%29

http://www.artiurun.com/urun/1263fe0664235eab6dc9f09229532b54/SENNHEISER-Sennheiser-MX-460-Kulaklik-%28Siyah%29

• o kadar tavsiye edilen kulaklik olmus, hala mx serisinin linklerini koymussunuz ilginc cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal.Activity

o kadar tavsiye edilen kulaklik olmus, hala mx serisinin linklerini koymussunuz ilginc cidden.

Ben sordum ondan koymuş arkadaş. Kulağın iyice içine girenleri sevmiyorum sağlıksız, o yüzden mx serisi istiyorum.
  • MX serisi yerine de her türlü Yuin PK3 tavsiye ederim... MX serilerinin hepsinden iyidir her anlamda.. Gene yukarıda adresini verdiğimiz satıcıda vardı bir ara, şimdi var mı bilmiyorum, sorabilirsin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.