Şimdi Ara

Kulaklık(kulakiçi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sonyericsson walkmanlarde kulakiçi kulaklık var bende vardı da üstüne bastım kırıldı nerden bulabilirim yani bana sadece kulaklıgı lazım fiyat bilgisi lazım ve :) nerelerden bulabilirim...

• Valla sadece kulaklık kısmı değilde, komple kulaklık var... 30 YTL... Eğer fiyatı uygun gelirse göndereyim... Fotoğrafı aşağıda...

Kulaklık(kulakiçi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitaldelisi

Valla sadece kulaklık kısmı değilde, komple kulaklık var... 30 YTL... Eğer fiyatı uygun gelirse göndereyim... Fotoğrafı aşağıda...

Kulaklık(kulakiçi)

Ben bu kulaklığı bir yerlerden tanıyor muyum

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Valla sadece kulaklık kısmı değilde, komple kulaklık var... 30 YTL... Eğer fiyatı uygun gelirse göndereyim... Fotoğrafı aşağıda...

Kulaklık(kulakiçi)

Maalesef hocam... Bu resimdeki kulaklık daha önce yurtdışından getirtipte tanıtım amaçlı olarak açıp, fotoğrafını çektiğim kulaklıklardan birisi... Zaten toplu halde olarak aşağıda fotoğrafınıda ekledim... Senin o hatırladığını sandığın kulaklık halen montumun cebinde...

Kulaklık(kulakiçi)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Kulaklık(kulakiçi)

Maalesef hocam... Bu resimdeki kulaklık daha önce yurtdışından getirtipte tanıtım amaçlı olarak açıp, fotoğrafını çektiğim kulaklıklardan birisi... Zaten toplu halde olarak aşağıda fotoğrafınıda ekledim... Senin o hatırladığını sandığın kulaklık halen montumun cebinde...

Kulaklık(kulakiçi)

bunlar orjinal mi

• Poşet içinde olması seni şaşırtmasın. Aslına bakarsanız Türkiyede kutulu satılanlar yan sanayi, böyle poşet içindekiler ise çoğunlukla orjinal. Zaten sahteler kendini hemen belli eder. Gerçekten çok garip bir durum, başka bir ülkede böyle bir şey var mı acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: patronokan

bunlar orjinal mi

Tabiki orjinal hocam... Sonyericsson telefonların içinden çıkan kulaklığın birebir aynısı... Eğer içinde HPM-70 kulaklık çıkan bir Sonyericsson cep telefonu alırsanız, fotoğrafta gördüğünüz ürünle karşılaşacaksınız... Poşetine kadar...

Ayırca ''DigitalWorld'' arkadaşın dediği gibi; hem kutulu olanlar sahte, hemde sahteler kendini çok açıkça belli ediyor... Zaten o yüzden açıp, fotoğrafını çekip koyuyorum bende kulaklıkların... Yoksa sahte malın fotoğrafını çekip niye koyayım...

• walla kardeş bana telefonun sadece kulaklıgı lazım istiyosan anlaşabiliriz milyoncularda bulunan kulaklıklarda gecinmek istemiyorum zaten telefonculardada aynı fiyat 30 ytl de yinede kulaklıgı verebilirsin :) yani anlaşabiliriz yinede saol ilgin icinnnn

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: patronokan

bunlar orjinal mi

Tabiki orjinal hocam... Sonyericsson telefonların içinden çıkan kulaklığın birebir aynısı... Eğer içinde HPM-70 kulaklık çıkan bir Sonyericsson cep telefonu alırsanız, fotoğrafta gördüğünüz ürünle karşılaşacaksınız... Poşetine kadar...

Ayırca ''DigitalWorld'' arkadaşın dediği gibi; hem kutulu olanlar sahte, hemde sahteler kendini çok açıkça belli ediyor... Zaten o yüzden açıp, fotoğrafını çekip koyuyorum bende kulaklıkların... Yoksa sahte malın fotoğrafını çekip niye koyayım...

k790 alırsam bana lazım olacak gibi cx300 için alt kısmı lazım olacak onun için sahte alayım diyorum alt kısmı için bakalım aklımda bulunsun

• O zaman arkadaşa üst kısmını, sanada alt kısmını vereyim hocam... Bu arada 1-2 hafta sonra elime CX-300'de geçecek... CX-300'ün fiyatıda yaklaşık 45 YTL olacak sanırım... Eğer istersen bir tanesinide sana ayırırım...
  • dogubankta 25 ytl genelde.bn 20 ytl almıştım 1-2 hafta önce aldım.orjinal
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanhelsingson

dogubankta 25 ytl genelde.bn 20 ytl almıştım 1-2 hafta önce aldım.orjinal

neyi cx 300 ümü 25 e aldın
  • kardeş bana kulaklıgın alt tarafını e-posta'yle veya bluetouth la gönderebilirsen gönder
    harbi yaaa alıcam da nasıl olcak
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vanhelsingson

dogubankta 25 ytl genelde.bn 20 ytl almıştım 1-2 hafta önce aldım.orjinal

neyi cx 300 ümü 25 e aldın

w800 hpm-70 kulaklıgını 20 ytl aldım

http://img73.imageshack.us/img73/1296/1006721pw4.jpg

lanet olsun bi resim ekleyemedim.image ye basıyorum ikisini ortasına yapıştır diyorum olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanhelsingson -- 13 Mart 2007; 22:02:31 >
  • quote:

lanet olsun bi resim ekleyemedim.image ye basıyorum ikisini ortasına yapıştır diyorum olmuyor

Kulaklık(kulakiçi)
  • dostum gitti gidiyo ya bak oralardada var bende oradan aldım orjınalmıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.