Şimdi Ara

KULAKLIK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, kulakligim bozuldu yeni bir kulaklik alicam ama iki secenek arasinda kaldim. siz hangisini onerirsiniz.
    sennheiser.com.tr
    Sennheiser HD 400S Siyah Kafa Üstü Kulaklık
    https://sennheiser.com.tr/product/sennheiser-hd-400s-siyah-kafa-ustu-kulaklik
    Pioneer Electronics USA
    SE-MS5T-T - Hi-Res Stereo Headphones
    https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Headphones/SE-MS5T-T

Muzigi macbook yada iphone uzerinden dinliyorum. Apple Lossless, 320 kbps, 256 kbps türlerinde dinliyorum genelde. Sennheiser'a daha cok guveniyorum ama empedansı düşük oldugu icin biraz kafam karıştı ayrica pioneerın frekans araligi da biraz cekti beni. onerilerinize acigim.

• Müziği Macbook ya da Iphone üzerinden dinlediğin için empedans bir sorun teşkil etmez. Nihayetinde ikisi de düşük. Frekans aralığını ise dikkate bile alma çünkü her iki site de frekans aralığınında belirtilen min ve max frekansların kaç desibelde ölçüldüğünü vermemiş. Açmam gerekirse; -18 desibelde mi, -12 desibelde mi, -6 desibelde mi yoksa -3 desibel ya da 0 desibelde mi 9 Hz frekans ölçmüşler belli değil. Bu nedenle verdikleri rakamın hiç bir önemi yok, bir tür sazan avından başka bir şey değil.

İkisi de bana göre - denemedim ama - vasatın bir tık üstü kulaklıklar. 1000 TL'nin altına süper bir kulaklık bekleme bence. 500 TL bunlara vereceğine aynı işi görecek Behringer bir kulaklığa 150-200 TL ver geç derim.
  • Müziği Macbook ya da Iphone üzerinden dinlediğin için empedans bir sorun teşkil etmez. Nihayetinde ikisi de düşük. Frekans aralığını ise dikkate bile alma çünkü her iki site de frekans aralığınında belirtilen min ve max frekansların kaç desibelde ölçüldüğünü vermemiş. Açmam gerekirse; -18 desibelde mi, -12 desibelde mi, -6 desibelde mi yoksa -3 desibel ya da 0 desibelde mi 9 Hz frekans ölçmüşler belli değil. Bu nedenle verdikleri rakamın hiç bir önemi yok, bir tür sazan avından başka bir şey değil.

İkisi de bana göre - denemedim ama - vasatın bir tık üstü kulaklıklar. 1000 TL'nin altına süper bir kulaklık bekleme bence. 500 TL bunlara vereceğine aynı işi görecek Behringer bir kulaklığa 150-200 TL ver geç derim.
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Behringer kulakliklara bakayim o zaman ben. Yorumlar icin tesekkurler.
  • Sony wh-ch700n kullanmaktayım, uzun araştırma ve deneme sonucu bu ürünü aldım tek sevmediğim yanı kulak padleriydi onları steel series oyuncu kulaklığının kumaş yastıklarıyla değiştirdim enfes oldu

RTINGS.com
    Headphones: Reviews
    https://www.rtings.com/headphones/reviews

Test etmeye değer kulaklıkların inciğine boncuğuna kadar incelenmiş hallerine bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 2 Mart 2020; 5:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sennheiser'a çok da fazla güvenmeyin...
    Ucuz modelleri gerçekten çok kötü olabiliyor.
    Yıllar önce yurtdışından ucuzca bir Sennheiser kulaklık almıştım. Modelini hatırlamıyorum.
    O kadar kötü idi ki kullanmadım, bir köşeye attım.
    Bu konularda pek seçici olmayan oğluma teklif ettim. O bile istemedi...
    Uzatmayayım... Bu kadar kötü bir kulaklığı satmak içime sinmezdi...
    Sonunda apartman görevlisine verdim. (Belki o da dinledikten sonra çöpe atmıştır. :)

Ucuzca kulaklıklar arasından oldukça iyileri de çıkabiliyor.
    Örneğin Philips SBC HP1000 kulaklığım fiyatının çok üzerinde bir ses kalitesine sahip.
    Artık üretimden kalkmış bir model...
    Onu çoğu zaman 2. kulaklığım olan AKG K701'e tercih ediyorum.

Dinlemeden almamanızı tavsiye ederim. Böyle sürprizler oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levitate

Behringer kulakliklara bakayim o zaman ben. Yorumlar icin tesekkurler.
    BH470 modelini öneririm, BH770 modelini önermem. Yalnız BH470 modeli bass eğilimlidir ve 40 mm sürücüler nedeniyle biraz güç ister. Iphone ve Macbook ile deneyimim olmadı, belki ses seviyesi bunlarla çalındığında bir parça kısık kalabilir. Deneten bir staıcı bulursan deneyerek al derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Bluetooth kulaklık tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Butcemin biraz uzerinde ama aklimda bulundurucam, yakın zamanda indirime girecek olursa alabilirim ancak. Tesekkur ederim tavsiye icin
  • Kursun_ kullanıcısına yanıt
    Sennheiserın sesini cok hatirlamiyorum ama bi kulakligini 2010 yilinda 85 tlye almistim ve camasir makinesine girmesine ragmen 4 yil boyunca calismisti yogun kullanmama ragmen. Deneyerek almaya karar verdim ben de, tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Iphone kotu ama macbookun sesi iyi bence. BH470 modelini deneyecegim almadan tesekkur ederim tavsiye icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.