Şimdi Ara

Kulaklık önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık almam gerekiyor. 7.1 ya da 3D (surround) kulaklık bakıyorum. James Donkey 712 çok güzel gözüktü ama fiyatı 550tl. Benim düşündüğüm kulaklıklar şunlar:

James Donkey 008, James Donkey 710, Gamepower Warlord, Gamepower Luna, Gamepower medusa.

Başka kulaklık önerisine de açığım tabi ki. Gamepower için cızırt yapıyor demişler ama kullanan var mı, rahatsız edici derecede mi ?

James Donkey 710 ile 712 karşılaştırmasında 712 için sesi daha iyi demişler. Ucuz olsun diye Warlord alasım var 712 ile neredeyse aynı ama Gamepower markasını bilmiyorum hiç cızırtı olur diye korkuyorum. Kaliteli olsun diye 710 da alasım var ama ses kalitesi kötü olmasından korkuyorum. James Donkey 008 için de o kadar para vermeye değer mi onu bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?

• Yardım edebilecek yok mu ?
  • Yardımcı olan olmamış maalesef ama ben başka bir kulaklık önerisi yapabilirim. JD ve Gamepower kullanmadığım için onlara birşey diyemem.

Bütçeniz 400 TL civarında ise Plantronics Rig400 öneririm. 7.1, 3D (ikisi de aynı şey) yok ama zaten bu da yazılımsal birşey. Windows'un kendi kulaklıklar için Windows Sonic yazılımı var ücretsiz, onu kullanabilirsiniz. Ya da oyunların kendi surround seçenekleri oluyor zaten.

Ayrıca bence Rig400'un sahnelemesi çok iyi geldi bana. Bu yüzden sesin hangi yönden geldiği net bir şekilde belli oluyor. Plantronics de ayrıca aya ilk ayak basıldığında aya kulaklık göndermiş bir firma. Kaliteleri tescilli derim.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Hyper X Cloud Stinger ile Plantronics Rig 400 arasında hangisi daha iyidir sizce?
    Hyperx Cloud Stinger'da 50 mm, Plantronics Rig400'de 40 mm sürücü var gözüküyor fakat tek başına bu veri, biri birinden iyidir demek için yeterli değildir sanırım.
  • Ensarrrrr E kullanıcısına yanıt
    HyperX kulaklıklardan hiç denemedim ama 50 mm olması bir avantaj olabilir. Akustik anlamda hoparlör ne kadar büyükse o kadar güçlü bass oluşturabilir. Tabi son sözü ikisini de dinleyen biri söyleyebilir. Ben genel olarak Plantronics'in ses karakteristiğini seviyorum. Daha önce Plantronics Backbeat Go 600 kullanıyordum müzik için (40mm). Rig400'de Backbeat'e göre basslar daha düşük seviyede ama sahnelemesi daha iyi. Ses sanki kulaklıktan gelen bir ses değil de dışarıdan gelen gerçek bir ses gibi olabiliyor. O yüzden eğer ses kasmak için düşünülüyorsa avantajlı oluyor. Ses izolasyonu yok. Ses yüksek olunca dışarıdan ses almıyorsunuz sadece. Rahat bu arada. Biraz kullanım açısından da değerlendirmek mantıklı olabilir. Sünger kaplamaları farklı iki kulaklıkta da. Kulaklıkların ayarlanması, mikrofonun çıkarılabilir olup olmaması, ihtiyaçlar ne şikldeyse biraz o taraftan da bakmak lazım.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Bluetooth kulaklık tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.