Şimdi Ara

Kulaklık Seçiminde Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıralar bir kulaklık arayışı içersindeyim,,
    Kulaklıktan beklediklerime geçeyim
    Metal-rock müzik dinlerim
    Kulak içi olmak zorunda ve 90tlyi aşmamalı
    hertürlü marka model teklifine açığım
    Teşekkürler

• sony mdr-ex082

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylandi -- 5 Mart 2010; 21:01:06 >
  • kalıte olarak yurtdısından alacagım v-moda vibez mi ex82 mi bılmedıgımden soruyorum
  • v moda vibez mi? trekstorla karıştı sanırım biraz zaman ayırıp şu kulaklık konularını okursan bir çok şey öğreneceksin emin ol. ve kulaklıktan beklentilerinin ne olduğuna tam olarak karar verip aradığın kulaklığı kendin bulman çok daha güzel olur. yoksa karşına bisürü kulaklık koyacaklar ve kolay kolay karar veremeyeceksin herhangi birine. şimdiden kolay gelsin..
  • met2505 haklı. Ama yok o kadar uğraşamam dersen de "V-Moda Vibe" güzel bir seçim olur. Yalnız onun da kendi içinde hem performans hem de dış görünüm açısından bir iki ufak farklılıkla değişik modelleri var sanırım. Bu ayrımlarına dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

sony mdr-ex082

+1
  • v moda vibe ihtiyacını karşılar bence.ancak kulaklığın izolasyonu ve kablo kalitesi vasat bunu göz öninde bulundur derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapasitör seçiminde yardım.
    9 yıl önce açıldı
    Laptop seçimi için yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe

v moda vibe ihtiyacını karşılar bence.ancak kulaklığın izolasyonu ve kablo kalitesi vasat bunu göz öninde bulundur derim

İzolasyon olarak cx serilerinden önde. Kablo kalitesi de fena değil ayrıca. Zaten taşıma çantası o kadar kaliteli ki sanırım o çantaya koyunca hiçbirşey olmaz kabloya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

quote:

Orijinalden alıntı: Efe

v moda vibe ihtiyacını karşılar bence.ancak kulaklığın izolasyonu ve kablo kalitesi vasat bunu göz öninde bulundur derim

İzolasyon olarak cx serilerinden önde. Kablo kalitesi de fena değil ayrıca. Zaten taşıma çantası o kadar kaliteli ki sanırım o çantaya koyunca hiçbirşey olmaz kabloya

Çantası çok sağlam gerçekten. İçine Sansa Clip'i de koyuyorum ikisini birlikte iyi koruyor.
    İzalasyon konusuna gelince, Ep630 var bende onla denediğimde ben bir nebze daha aşşağıda gördüm Vibe'ın izalasyonunu. Ve Ep630 da Cx serisiyle aynı izalasyonu verdiğine göre sanırım Vibe'ın izalasyonu Cx serisinden geride.

• Uçların da çok onemi var tabi. Ben sony hybridler ile kullanıyorum ve hem çok rahat hem de en küçük uç ile bu kulaklık çok uyumlu. Ayrıca zaten minicik birsey olunca da kulağa hem rahat oturuyor hem de izolasyonu iyi. Disarda kullanmak için almıştım zaten ve sony 30 üzerinden 10 ses seviyesindeyken kalite bozulmadan sadece müziğe yognlasabiliyorsunuz. Sokakta müzik dinlemek için vibenin kalitesi biraz aşırı ama
  • Sony Hybridlerin de en küçüğünü nozzle'a geçirmek ölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 9 Mart 2010; 20:03:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.
    Sony Hybridlerin de en küçüğünü nozzle'a geçirmek ölüm

Evet aynen öyle ve diğer boyları da pek kolay değil fakat vibenin kendi uçları anında giriveriyor. Nasıl yapmışlarsa adamlar nerdeyse kendi kendine girecek uçlar
  • benim en çok beğendiğim kulaklık sennheiser cx 55 basslar tizler birbirine hiç karışmıyor kulaklığın görünüşüde muhteşem ama malesef bozuldu bulursan bu kulaklıktan al fiyatı tahminen 110 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.
    Sony Hybridlerin de en küçüğünü nozzle'a geçirmek ölüm

Evet aynen öyle ve diğer boyları da pek kolay değil fakat vibenin kendi uçları anında giriveriyor. Nasıl yapmışlarsa adamlar nerdeyse kendi kendine girecek uçlar

Evet çok kolay takmak. Hafif ittirdiğinde geçiyor hemen.
    Nasıl yapmışlarsa artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.