Şimdi Ara

Kulaklık Sorunu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Skullcandy UpRock diye bir kulaklık aldım.Bu kulaklık telefonda iyi fakat bilgisayar boğuk bir ses geliyor.Yardım lazım

• ironbug55 İ kullanıcısına yanıt
    ses sistemi nasıl bilgisayarda?sürücüler kurulu mu?eğer anakartın ses donanımında bir problem yoksa,ön panele ses aktaran kablolar kalitesizdir veya ses girişi oksitlenmiş olabilir .arka ses girişlerinde de aynı problem var mı? ya da başka kulaklıkta denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

ses sistemi nasıl bilgisayarda?sürücüler kurulu mu?eğer anakartın ses donanımında bir problem yoksa,ön panele ses aktaran kablolar kalitesizdir veya ses girişi oksitlenmiş olabilir .arka ses girişlerinde de aynı problem var mı? ya da başka kulaklıkta denedin mi?

telefonda gayet iyi fakat bilgisayarda boğuk ses geliyor başka kulaklılıklarada sorun yok bide hem kulaklık hemde mikrofon fakat tek girişi var
  • ironbug55 İ kullanıcısına yanıt
    o kulaklık headset olarak tasarlanmış muhtemelen.yani mobil cihazlar için.mesela bende de philips headset var tek girişli.telefonda verdiği sesi vermiyor ama çokta kötü değil.Eğer pcde de tek jaktan ses hem gelip hem gitseydi bu sorun olmazdı diye düşünüyorum.eğer geri verebiliyorsan ver bitane sony ya da philips ya da creative al. ya da elektronikçilerde çolayıcı gibi bişey bulabilirsen onunla da halledebilirsin.Çoklayıcı almadan önce tonmaister ya da dj bul ona sor.Onlar ses ve donanımları konusunda uzmanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.