Şimdi Ara

Kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurtulmak istediğim Cx-200'ümü kaybetmemle şimdi yeni bir kulaklık arayışına girdim ; istediğim özellikler arasında mikrofonu olması şart. Galaxy s 2 de kullancağım kulaklığı ve çok fazla toplu taşıma kullanıyorum o yüzden çok iyi kapatmalı gürültüyü dışardan bunun dışında teknik terimlerden anlamıyorum ama daha çok rock-pop-jazz dinliyorum ayrıca kablosu Cx200 den biraz daha uzun olursa mükemmel olur. Nelerdir önerileriniz fiyatı çok uçuk olmayacak şekilde?

• gürültü istemem diyosan bunu tavsiye ederimhttp://www.philips.com.tr/c/kulakliklar/esnek-bas-bandi-shl9560_10/prd/ tam ortamı yaşatıyor nerede yaşadığını bilmiyorum fakat taksim saturnde çok harika bi stand var her türlü kullaklık denenilebiliyor bu kulaklık bana göre fiyat ve performans olarak çok iyi fiyat olarak linkteki fiyat biraz fazla saturnde 99 liraydı diye hatırlıyorum tavsiye ederim...
  • Merhaba arkadaşlar.Yeni konu açmak istemedim. Xperia ray veya xperia mini telefonumda normal ve yüksek kaliteli(kayıpsız) müzikler için kulaklık alacağım. Bütçe 200tl. Aklımda Audio-Technia CKS55i, Audio-Technica ATH-ANC23 QuietPoint Aktif Gürültü Engelleyici ve Sennheiser Cx400-II modelleri var. Bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • CX400-II Gürültü engelleme konusunda gayet başarılı. ses kalitesi çok net ama diğer kulaklıklardan son sesi biraz daha düşük . Tavsiye ederim güzeldir , pişman olmazsın.
  • Teşekkürler yorumlar için, amazon'dan Etymotic MC5 aldım ve bugün elime geçti, gürültü engellemesi inanılmaz ötesi bu alette , bu fiyat seviyesinde ürün bakan varsa kesinlikle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttr

Teşekkürler yorumlar için, amazon'dan Etymotic MC5 aldım ve bugün elime geçti, gürültü engellemesi inanılmaz ötesi bu alette , bu fiyat seviyesinde ürün bakan varsa kesinlikle öneririm.

hocam 2 sene sonra kullanım yorumlarını alalım :)))
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    iyimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.