Şimdi Ara

Kulaklik Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle yeri mi bilmiyorum adminler yeri degilse tasisinlar lutfen.

4s kullaniyorum. Orjinal kulakliklarin kalitesi gayet tatminlar. Fakat hic kulagimda duzgun durmuyorlar. İki elimle kulakliklari tutup sesi yarim actigimda her sey baslar fln gayet tatminlar. Fakat kulagima oturmuyorlar, surekli duzeltmem gerekiyo duzeltmessem kalite dusuyo. Hadi tam oturmadi sesi sonuna kadar actm ses fena degil yine iyi fakat bu sefer sesi disari veriyor.

Bi kulakliga ihtiyacim var. Daha once babam bi samsung bt hs3000 kullanmisti samsung bi telefonla ilk once o tarz bi kulaklik dusunmustum.

Sonra vatanda hp beats audio ses karti olan bi laptopla beats solo hd kulakligi denemistim. Ses budur hayatimin en mukemmel kulaklik deneyimini yasadim.

Sonra yaptigim arastirmalarda sennheiserin met ini duydum. Bu kulaklik beats daki o 3d ses efektini yapip insani kendinden geciriyor mu emin deglm. Ama baya kaliteli diyorlar. Beats deneyen arkadaslar bilir o mukemmel 3d ses deneyimini..

Yani uzun lafin kisasi bi kulaklik alicam. Bunu begenmedim bide sunu deneyim diye bi sansim yok. Bazi kisiler hs3000 e sennheiser baglamis falan. Ben suan ne yapicagimi bilmiyorum. Beats in sitesine goriyorum benim denedigim en dusuk modeliymis digerlerini hayal bile edemiyoruumm :))

Eger sennheiser o deneyimi yasatirsa kesinlikle onu alirim. İkincisi bu sennheiserin kulakliklari arasindaki farklar yani hangisi ne icin tasarlanmis hangisi rahat fiyat perf falan kafam durdu neyse yardim bekliyorum.. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardımcı olabilecek kimse kafam cok karıştı????

• AKG modellerine bakmanizi oneririm.

• Tesekkrlr baktm ama pek guvenlr degil gibi artilari ne bunun neden bunu tavsiye ettnz?

• Audio Tecnica
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.