Şimdi Ara

Kulaklıkla test çözmek???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum bu derece yapanlar test çözerken müzik dinliyorlar mıydı?? Bi diyorum kulaklığı takıp test çözeyim sonra kararsız kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam alıştıktan sonra çözülüyor, ben metal dinlerken paragraf çözüyorum mesela :D

• paragraf, biyo çözülmez. fizik, kimya, mat ( hele de logartima da akar

• Türkçe sorusu olmayan her an için evet dinliyordum, denemeler dahil.

• İkide bir şarkıyı değiştirmek için telefonu elime alıp dalıp gittiğimden yapmıyordum

• geo süper çözülür

• Bu kişiden kişiye göre değişecek bir şey ya bazısı müzik dinlerken konsantre olamaz ama bazısı da müzik dinlemeden konsantre olamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolby Test Videoları
    18 yıl önce açıldı
    Kablo Test Cihazı Nedir?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • matematik ve geo da çok zaman kaybediyorsan sürekli ulan şu kadar dakika oldu daha 2 3 soru çözmüşüm diyorsun ama şarkı dinlerken çözünce böyle dertlerin olmuyor oturup çözüyosun daha memnun oluyosun yani bende öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iyi bildigin konuda cozulur bence

• Değişir, ben en ufak bir müzik, televizyon tarzı seslerde dağılıyorum mesela

• Bence kendinize sınav ortamına en yakın ortamı hazırlayın. Eğer ki sınavda müzik dinleme yoksa o zaman konsantrasyonunuzu geriye çekebilir. Başarılar.

• Matta akıyor

• Daha sabah pink floyd ile log çözdüm. Daha iyi oldu sessiz çalışmaktan.

• Ben sınav yılımda sayısal derslerden test çözerken canım sıkılırsa müzik dinlerdim. Ama sözellerde dikkatim dağılıyordu. Şu an tıp okuyorum, test çözme diye bir şey pek olmadığı için müzik de dinleyemiyorum genelde, dikkatim dağılıyor.

• Paragraf çözerken asla bulaşmam. Biyolojide bazen yaparım ama Biyolojide beynimin derinliklerinde olan bilgiyi getirmek lazım olduğu için bazen dinlerken sıkıntı yaşıyorum. Fizikte de bazen dinliyorum. Geometri ve matematikte ise akıyor resmen. Kimya biraz karışık hocam konusuna göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MFÖ/Manga + Polinom = 😋

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.