Şimdi Ara

Kulaklıklar neden bozuluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 7 cihazımın kulaklığı bozulmaya başladı. Cepteyken müziği durduruyor, ileri geri sarıyor ve arada ses gidiyor. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve dikkat ediyorum saklarken. Düzgünce sarıp saklıyorum. Daha önce de 6s kulaklığım aynı şekilde bozulmuştu. Neden oluyor bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hocam 8 plus da kullaniyom 1 yildan fazla oldu tik yok sadece bişey dikkatimi cekti sağ kulaklikta ses sol kulakliğa göre 1-2 tik daha düşük orjinal bitane daha var cikartmaya kiyamiyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Valla hocam 8 plus da kullaniyom 1 yildan fazla oldu tik yok sadece bişey dikkatimi cekti sağ kulaklikta ses sol kulakliğa göre 1-2 tik daha düşük orjinal bitane daha var cikartmaya kiyamiyorum:)
    Ses kısıklığı kronik bir sorun zamanla oluşan bir iş. Genelde hep sol taraftan az ses gelir. :)

• iPhone kulaklıkları iyi bir kulaklık değil ki bozulması gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Ses kısıklığı kronik bir sorun zamanla oluşan bir iş. Genelde hep sol taraftan az ses gelir. :)

Alıntıları Göster
    Hahah kesinlikle öyle iki kulaklığımda nedense hep sol tarafın sesinin azalması ya da gitmesinden kaynaklandı. Allahtan direkt değiştiriyor Apple uğraştırmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Hahah kesinlikle öyle iki kulaklığımda nedense hep sol tarafın sesinin azalması ya da gitmesinden kaynaklandı. Allahtan direkt değiştiriyor Apple uğraştırmadı.

Alıntıları Göster
    Evet değiştiriyor hatta sorunsuz çalışanı bile sorgusuz hemen değiştiriyorlar. Ayrıca bu sorun iphone kulaklıklarında değil şimdiye kadar kullandığım tüm kulaklıkların genel sorunu idi hepsinde hep sol tarafın sesi bir zaman sonra azaldı.

• güzel konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.