Şimdi Ara

KULAKLIKTAN PİKABA SESLE İLGİLİ NE ARARSANIZ VAR İLANI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
4
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba dostlar..

Epeydir buralarda yoktum, iş güç koşturmacası imkan vermiyor..
    Müzik dinlemeye hemen hemen hiç fırsatım olmuyor, elimdeki ekipmanlar boşa yatmasın diyerek satacağım..
    Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için isteyenler bana ulaşabilir.. En kısa zamanda cevaplamaya çalışırım..

1. ALO Jena 4 sarmallı kulaklık kablosu.. Sennhesier HD600/650 ye uygundur..
    ALO Jena da balanslı mini jak takılı.. Bakır oluşundan dolayı yeşerme şeklinde çok hafif korozyon var, sese herhangi bir etkisi yok.

2. Sansa Clip 2 gb 2 adet.. Birinin klipsi var, diğerinin yok.. Adeti 50 lira..

3. Sansa Fuze rockbox'lı 4 gb.. Stereo girişinde temassızlık var, kabloyu çevirince düzeliyor, değiştirilmesi gerekli.. 100 lira..

4. İpod video 30 gb DIYMOD.. Klasik kasa problemleri var.. Pilinin değişmesi gerekiyor.. 300 lira..

5. İpod video 80 gb.. Pilinde sorun yok ama kasası malum.. 250 lira..

6. Creative ZEN X-fi3 DAP.. Hiç kullanmadım hatta denemedim.. 200 lira..

7. Klipsch S3M kulaklık.. Mikrofonlu.. Kullanılmış.. 80 lira..

8. Audio-technica ATH-CKS77X kulaklık.. Denemek için aldım, bana uymadı.. Gümbür gümbür bas sevenler için.. Kırmızı renk.. 150 lira..

9. Clearaudio Emotion pikap.. Çok iyi kondisyondadır.. Clearaudio Aurum classics kafa ile birlikte.. 700 Euro..

10. Bluenote S3 amfi.. Muhteşem bir cihaz.. Sıfır kondisyon.. 2750 lira..

11. Triangle Naia kule hoparlör.. Fransız ekolünün çok özel bir temsilcisi.. Bir spike'ı taşınma esnasında kırıldı.. Sese ve görüntüye bir etkisi yok.. 3500 lira..

12. Audioquest CV-8 DBS'li hoparlör kablosu.. 900 lira..

13. Audioquest Cheetah DBS'li interconnect.. 850 lira..

14. TTAF power kablosu.. Hasan'la birlikte yaptığımız testte en iyi kablo seçmiştik.. 500 lira..

15. TTAF interconnect.. Yine aynı testin galibi olan kablo.. 300 lira..

16. Teclast X30 dijital müzik çalar.. Ses kalitesi oldukça iyi.. Baslı, tizli, keyifli bir dinleti sunuyor.. Cihazın dili Çince, firmware yüklenince Türkçe dahil diğer dil seçenekleri geliyor.. Alır uğraşırım diyen varsa 50 lira..

Çok fazla uğraştıracağı için cihazların resimlerini çekmedim ancak isteyen arkadaşlar email adreslerini verirse gönderebilirim.. Teşekkürler..
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 23 Nisan 2015; 14:28:50 >

• Sennheiser HD650 satıldı arkadaşlar..
  • Satılan ürünler çıkarıldı, ilan günceldir dostlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.