Şimdi Ara

KULAKLIKTAN SES GELMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonum 6230,kulakligindan ses gelmiyor.handsfree kullandigimda ses var,ama kulakliktan (telefonun uzerindeki hoparlorden bahsediyorum) ses gelmiyor.harici bir kulaklik taktigimda ona da ses vermiyor.Anlatabildiysem ve cevabini bilen varsa ne mutlu bana.

• kardeş bi servise götür. kulaklığın jakının girdiği yerde bi arıza olabilir.(telefonda yani kulaklıkta diil)
  • ama ne telefonun uzerindeki kulakliktan,ne de radyo dinlemek icin taktigim kulakliktan ses geliyor.sadece handsfree den duyabiliyorum.acaba jakla bi ilgisi olabilir mi?yazilimsal bi hata da olabilir diye dusunuyorum ama,telefonu resetleme gibi bi durum duzeltirmi acaba(fabrika ayarlarina donmek deil ama)
  • biraz once kendiliginden ses geldi,ama simdi ama cok az duyuluyo.bu telefona soyle bi sok edici titre ve kendine gel seklinde bisey yapamaz miyim?yanlis hatirlamiyosam kulaklik ses seviyesi icin *#XXXX# gibi biseyler yapiliyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasimasu -- 17 Mayıs 2006; 14:16:41 >

• bugun ne oluyo anlamadim bu telefona,ses duzeldi,simdi de hafiza karti sifre istiyo,sifreyi biliyorum,ama kabul etmiyo
    yardim ederseniz sevinirim
  • artık eskisi gibi degil hafıza kartları bu sorunu eskiden vermis olsaydı kartı cope atmak zorunda kalıyodun simdi bi telefoncuya gotu 2 dakikada cozerler sifresini bence hic ugrasma git bi telefonce hemen cozsun
  • ilgilenen arkadaslara tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.