Şimdi Ara

Kulelerle ilgili bir uyarı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once HB nin onunde insanlarla ugrasıyoz... Lag oldu bi baktım kuleler hemen geri falan kactım reflexle ama ne goriim yattım...Yine de sukrettim oh be uzakta yattım rezlenirim die neyse clandan easy dostum geldi rezledi (ben ne olur ne olmaz town cekcektim ama dalgınlıgıma geldi) kulelerin yakınında canlandım caaat bi daha koydu kuleler %6 kaybım oldu !!!!

Anlıycagınız kulelere uzakta yattıgınız sanıp aldanmayın sansımı deniycem illa rezlencem derseniz hemen town cekin yoksa kotu oluyo ...

• çok haklısın bu benimde başıma geldi uzakta die kalktım bi baktım kuleler wurmaya başladı gene sonra allahtan orcun teki wurdu son olarakta np ye yattım
  • geçmıs olsun
  • Evet bazen oyle oluyor cok kotu bısey..Bı arkadasın basına gelmıst
  • 3 e gec dc verıyo sonra yenden 2 yada 1 e gec townda olu olarak cıkıyosun
    bilmeyenler ıcın

not: yenden 3 e gecme 4 tasa kaldırıyolar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

3 e gec dc verıyo sonra yenden 2 yada 1 e gec townda olu olarak cıkıyosun
    bilmeyenler ıcın

not: yenden 3 e gecme 4 tasa kaldırıyolar :)

bu güzeldi bak
  • evt select carekter yada cık baska bı bolume gır (oynadıgın serverda) towndasın (need 30 stone dıyebılırsın
  • benden sana tavsıye
  • PRESS OK!
  • eet ya banada öyle oldu dc yemiştim orcların townda doğdum o3 yapma gereği dıuymadım prede bittmişti ok yaptım kalktım lwl 62
  • Ne ban ı lan! sana ban ben kendim icin demiom asıl mesele uyarı uzakta olduguna guvenip rezlenmeyin die
    quote:

Orjinalden alıntı: lasttech

geçmıs olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovaMANiac

Ne ban ı lan! sana ban ben kendim icin demiom asıl mesele uyarı uzakta olduguna guvenip rezlenmeyin die
    quote:

geçmıs olsun

bu adam neden ban koydu anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

quote:

Orjinalden alıntı: NovaMANiac

Ne ban ı lan! sana ban ben kendim icin demiom asıl mesele uyarı uzakta olduguna guvenip rezlenmeyin die
    quote:

geçmıs olsun

bu adam neden ban koydu anlamadım.

sanırım kulerı banladı

• Bi kere öle bi laga girdim ki ; Human Townun etrafında Stealth açmış dolaşıordum birden biri vurdu ama adamı göremedim sonra pot filan bastım aşşağıya indim duvardan bi baktım 1000 1000 dmg kuleler dedim nerden vuruor Relog yaptım bi baktım ta nerdeyse towna girmişim lagdan bende başka yerde gösteriordu 61 de %5 gitmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.