|
Kullandığınız en iyi manuel ? (2. sayfa)
-
-
aragazı verirsen geçer
-
Kesinlikle bu işin piiri ford.. hiçbir sekilde vites geçirdiğim zaman hissettirmiyor ozellikle 1 den 2 ye geçince ya da vites düşürünce bazı araçlar öne doğru yığılırken ford un kullandığım hiçbir modelinde böyle bir sey yaşamadım.. -
Egea 1.6 mjet motor şanzıman uyumunu çok beğenmiştim oranlar yerli yerindeydi tıkır tıkır geçiyordu laçkalık yoktu vites topuzunun ergonomiside baya iyiydi -
2011 Lancer 1.6 Köpekbalığı kasa. Vites geçişleri hafif kemikli, yolları kısa ve çok netti. Aracı kullanmak çok büyük keyifti. Halen özlerim.
-
2004 2.5 dizel Ford transit. O kadar kemikli hisli bir şanzımanı motoru vardıki yeni arabalar ondan sonra bomboş oyuncak gibi geliyordu. Aşırı keyifliydi. Sattık çok özlüyorum ilk sahibiydik 33 bin kmde sattık 15 sene sonra -
Fiatlarin sağlıklı debriyajlarida vitesleride Pamuk gibi yumuşacık. -
Kia Sportage -
-
Manuel vitesin piri Ford'dur.
Manuel çok araba kullandım, en zevklisi hep Ford modelleri. Focus1, Focus3, Mondeo mk5 1.6TDCI, vs. vs.
Bir de manuel Ford'larda yığılma hissi olmaması için ayağı gazdan çekip debriyaja basana kadar ki o aralıkta araba kendisi gaz vermeye devam eder. Bu da sürüş zevkini arttıran bir faktördür. Burada ne kadar gaz vereceğinin sinyalini ise hız sensöründen alır. Bir kez Focus1 aracımda hız sensörü arıza yaptı ve bu gaz verme mekanizması sapıttı, oradan biliyorum.
-
Benim de en kötü kullandığım manuel ford'du hocam modelden modele değişir tabi
ama ford courrier kullandım kalkışlarda uğultu sesi geri vitesten tak diye yüksek ses çıkartarak atması her seferinde aha şanzıman gitti diye tepki vermem ve aracın daha 10-15 bin km'de bunları yapması..
-
BMW E36 325i'ydi o net vites yollarında 4'ten 3'e çekerken ki ses, vanos açması ANLAYAMAZSINIZ -
Alfa 156 2.0 TS -
Kullandığım araçlar arasında Mazda 3 cidden efsaneydi. Focus 2-3-3.5 kasa mondeo 4-5 kasa da kullandım Mazda’nın keyfini hiç bir araç vermiyordu. Mazda en ufak bir boşluk olmadan aşırı net ve hafif kemikli bir vites geçişine sahipti.
Mazda’ya en yakın hissi 2015 civic hbde almıştım. -
şu ana kadar çok sürdüğüm araba sayısı zaten sayılı, toplasan 4-5 tane. ama aralarında en çok sevdiğim astra h 1.6 manuel idi. gerçekten insanı kendine çeken ve bütünleşen bir sürüşü vardı arabanın genel olarak.
-
Eski VAG grubu 6 ileri manuel dizel araçlar
-
1.4 tsi act passat -
Civic type-r fk2 valla cok az da olsa kullandiktan sonra o donemki kendi aracimin vitesi sebze poşetinin içinde değnek gezdirmek gibi gelmisti tiksinti vermişti. -
İlk jenerasyon Mazda MX-5 Miata kullanmıştım bir ara. Ben böyle bir alet görmedim. Tadı damağımda kaldı...
K. -
96 Mercedes 2521 😍 çarpmalı 8 ileri...
Debriyajı sert ama geçişler yağ gibi. Vitesine bakıpta kamyon demek ayıp olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X