Şimdi Ara

Kullandığınız En keyif ve sürüşü zevkli araç hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
10.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.9 Ford scorpio ghia

Şu zamana kadar birçok araç geçti elime ama bunlardaki zevki hiçbirinden alamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iveco 65-9, bayiliyorum keratanin surusune
  • Honda civic 1.6 vtec kendi arabam direksiyonu vitesi vok rahat

• Crafter extra uzun 163 ps 2.0 bitdi kendi aldığım araç olmasından da sanırım birazda,çok zevkli sürüşü var bana göre,birde poloclassic sürerken her anından zevk alıyordum orası ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E46 330xd.

• izmire taşınmıştım şimdi kayınvalideleri ve babannemi de mavişehire taşıyorum. aile apartmanı oluyoruz :) bu yuzden 2 gunden beri kamyon sürüyorum. ikeadan birsürü eşya aldık ve nakliye ücretleri çok fazla ikeada. şirketin kamyonunu aldım. ford transit. çok beğendim çok keyif aldım. eski de bi kamyon du ama çok bakımlı. vitesleri gazı debriyajı tıkır tıkır herşeyi. (250 000 km de)
  • O 403, 302

•  Kullandığınız En keyif ve  sürüşü zevkli araç hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $U$PeCT RoCKerS -- 11 Eylül 2015; 15:15:49 >
  • Opel Corsa Opc

Zaten recaro koltuklara oturunca başına bi iş alacağını anlıyorsun,zaman çok hızlı akıyor o araçla.
  • 3 aracım oldu. Suan kullandığım araç en iyisi. Çok kuvvetli ve iyi yol tutuyor

• Araba sürmeyi öğrendiğim, şimdi de 2011 modeline sahip olduğumuz FORD TRANSİT, arabadan hız yaptığı için vb keyif almıyorsun, o küçücük direksiyonla kocaman ve arkadan itiş arabayı kullandığın için keyif alıyorsun...
  • 1.6 astra g

• 1994 model Mercedes S320 Long kullanmıştım ilk defa araba kullanacaktım ve çok hoşuma gitmişti Şimdi 2011 Astra var o ilk heyecan yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

1994 model Mercedes S320 Long kullanmıştım ilk defa araba kullanacaktım ve çok hoşuma gitmişti Şimdi 2011 Astra var o ilk heyecan yok ama

Uzun yolda cok cok iyi
  • Hocam cidden çok iyi araç neden makam aracı olarak kullanıldığını binince anlıyorsunuz :D
  • 1- 1974 model beetle 1303 big
    2- Alfa Romeo giulietta 1.75 quadrifoglio verde (test aracı)
    3- Cadillac escalade 2013 model Hybrid platinum paket bayi sahibi aracı
    4- Citroen ds5 (test aracı)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

3 aracım oldu. Suan kullandığım araç en iyisi. Çok kuvvetli ve iyi yol tutuyor

Ortalama yakıt ⛽ tüketiminiz nedir?
  • mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    donanımı hala yuksektir o tarz aracların gunumuzdeki araçlara oranla
  • 1) 1962 MG B bir amcamiz yeni toplamıştı. Çok tatlı arabadir.

2) 1960'lardan alfa spider. Daha da tatlı arabadir. Ama bindiğim daha toplanmamisti. Muhtemelen toplanmış hali MG'yi bile döver.

Amerikanlar:
    1) 1969 mustang
    2) 1957 chevrolet belair v8 hardtop.

Guncellere yakın otolar:
    1) 1994 saab 900 ng 2.0t se binek otoda favorim

2) bmw z4 2.0i... Gücü yetersizdi. Sınıfına göre keyifli sayılmaz belki; ama bu sınıfta fazla arabaya binmedim. Miata'nin burada havada karada gomeceginden eminim. Daha binmedim...

3) kendi sınıfında ötesi yoktur eminim; ama at arabası konforu sebebiyle subaru sti 3'uncu sırada.

4) gücü çok yetersiz; kullanım keyifli. D sinifinda legacy. Abd'de 280'lik versiyonu mutlaka denenmeli...

5) sıradan arabada 2.5 focus keyifli. Sıradan golf, jettadan iyiydi. Gti golf gömer, o ayrı... Ama o sıradan araba değil.

6) ucuz arabada pug 206 çok keyifli. 3cm kesik yay tak. Sağlam keyifli. 20.000'de bir on takım yaptırmak bonusu olur. Ama eğlenceli.

• Hepsi ayrı bir keyifti albea hariç:))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.