Şimdi Ara

Kullandığınız En keyif ve sürüşü zevkli araç hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
10.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Adı lazım değil baş harfi P

Alıntıları Göster
    Eski aracım W210 2000 model E320 Avantgarde şuan ki aracım 2007 model W211 E200 Komp. Avantgarde olmasına rağmen hala W210'umun performansını arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican1905 -- 10 Eylül 2015; 15:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican1905

Eski aracım W210 2000 model E320 Avantgarde şuan ki aracım 2007 model W211 E200 Komp. Avantgarde olmasına rağmen hala W210'umun performansını arıyorum.

Alıntıları Göster
    320 d
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

320 d

Alıntıları Göster
    25 beygirlik go-kart
  • İnsan ilk arabasının yerini başka bir araç dolduramıyor istisnalar hariç.ben 1.4 tdi fabiami hala özlerim.sürüsü de çok zevkliydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206rc kullanmıştım 180hp çok fena gidiyordu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

206rc kullanmıştım 180hp çok fena gidiyordu...
    İnsanın kendi arabası tabi bir başkadır bana göre benim spo mesela ben cok seviyorum sürerken sürüşü keyifli bir araç.Ama biraz daha güçlü hothachler kısmına inersem

1.5 saate yakın seat ibiza cupra 180 bg dsg sürmüştüm o arabadaki hızlanmayı unutamam tam bir çakal makinası acayip birşeydi .
    Çok sert bir arabaydı ama kullanımı falan keyifliydi Üniversite yıllarında kullanılacak tipik bir genç çakal arabası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzQ7 -- 10 Eylül 2015; 17:14:22 >
  • E39 520i ve aile aracımız 2005 vtec es.

• quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

İnsan ilk arabasının yerini başka bir araç dolduramıyor istisnalar hariç.ben 1.4 tdi fabiami hala özlerim.sürüsü de çok zevkliydi

o yüzden kendi aracı arasında daha önemli yazması

insanın kendi emeği ile aldığı aracı güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

İnsan ilk arabasının yerini başka bir araç dolduramıyor istisnalar hariç.ben 1.4 tdi fabiami hala özlerim.sürüsü de çok zevkliydi

o yüzden kendi aracı arasında daha önemli yazması

insanın kendi emeği ile aldığı aracı güzeldir

Alıntıları Göster
    Ben hala juke un verdiği keyfi kullandığım araçlar içinde hiçbirinden alamadım. Bi ara dig-t 200 hp sürmüştüm onu saymıyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Ben hala juke un verdiği keyfi kullandığım araçlar içinde hiçbirinden alamadım. Bi ara dig-t 200 hp sürmüştüm onu saymıyorum bile

Alıntıları Göster
    2013 750Li. Tadı hala damağımda meredin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

2.4 motor 140 bg transit kısa saşi, en çok zevk aldığım oto oldu, her viteste koltuğa yapıştırma hissinden dolayı.

Hocam resmini atar misiniz? O kadar cok transit var ki piyasada hangisi oldugunu cikaramadim.

• Corsa c kullanırken hem samimi hem de zevkli geliyor bana

• İlk ve şu anda kullandığım aracım Grande Puntom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

İlk ve şu anda kullandığım aracım Grande Puntom.
    ww amarok köyde kendi arabamla gidemediğim derelere .alıyodum amaroku dağ taş geziyodum. Dedem az küfür etmemiştir arabaya ne işkenceler yapıyorum :D Özgürlüğün verdiği his bir başka oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph4

ww amarok köyde kendi arabamla gidemediğim derelere .alıyodum amaroku dağ taş geziyodum. Dedem az küfür etmemiştir arabaya ne işkenceler yapıyorum :D Özgürlüğün verdiği his bir başka oluyor.

Alıntıları Göster
    F30
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

F30

Alıntıları Göster
    Alfa Romeo 156 tabiiki.
  • bora
  • 1. 0403
    2. İveco eurocargo
    3. Mercedes Ateco

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

1. 0403
    2. İveco eurocargo
    3. Mercedes Ateco
    rusya için hazırlanmış 4*4 98 model bir mercedes e serisi kullandım bir süre. hem kullanımı zevkli hem inanılmaz konforluydu.

bir ara gene rusya'da toyota tundra kullandım. canavar nedir sorusunun cevabıydı.

ondan sonra şu sırada kullandığım kuga gelir. yakıyor falan ama bir araçla bu kadar bütün hissettmek gerçekten güzel.
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Peugeot 306 başkaydı benim için de.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.