Şimdi Ara

Kullandığınız En keyif ve sürüşü zevkli araç hangisi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
10.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu eski ama ilginç geldi burada keyiften sürmekten zevk almaktan bahsediliyor.Güçlü ve hızlı araba keyifli olacak diye birşey yok bu argümanlar sürüşten keyif almak için önemli unsurlar ama yeterli değil kesinlikle bilakis hız ve güce odaklı araçlar pek zevkli ve konforlu araçlar da değildir
    Bizim ulaşılabilir piyasa içinde kullanımı en zevkli olan araçlar ilginç bir şekilde 1.6 astra g ve 100. Yıl Vectra b
    Bu araçların sürüş dinamikleri yol tutuşu kullanırken verdiği hissiyat bana hep böyle çok keyifli geliştir direksiyon hissi önemli bunkonuda elektronik destekli direksiyonlar bu hissi alıp götürüyor keyif felan bırakmıyor ama tamamen hidrolik direksiyon çok keyif veriyor bununla alakalı olabilir.Bu araçların sürüş zevkini ben hiçbir arabada bulamadım Passat civic corolla golf i30 dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model Vw Bora 1.6 Benzinli uzun yolda çok keyifle sürüyordum

• Alfa Romeo GT 2.0 motorlu olanı kullandım. Yakın bir tandigimin arkadaşının galerisindeydi. Hem tasarım hem gidiş hem de o his çok farklıydı

Keşke bir de 3.2 Busso V6 atmosferik bir Brera veya yine GT kullanabilsem veya manuel bir Giulia QV

• Kendi arabalarımdan sürüş keyfi en yüksek olan 2000 model Ford Mondeo 2.0 Ghia idi. Sonrasında 90 model Ford Taunus.

Ama en sevdiğim arabam 94 model Hyundai Excel GLS idi 2. Sahibinden aldığım için ve özenli kullanıldığı için çok temizdi.

Kullandığım en keyifli araba Arkadaşımın 2003 Subaru Forester 2.0 XT diyebilirim. Turbo 177 bg ve sürekli dört çeker keyifli bir makinaydı.

• Ford Fiesta

• Lamborghini Gallardo ama emanet olunca cok sakin surdum.

• A6 2013

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmem 206 galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 11:15:43 >
  • 2013 model Bmw 5.20
  • Civic 2018

En çok keyif aldığım araba, en uzun süre kullandığım araba çünkü, hep keyif aldım kullanmaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Belki eksilenicem ama benim en çok sürüş zevki aldığım araba ilk arabam palio. O kadar araba sürdüm kullandım ama kendi paramla kendi aldığım aracımın tadı bir başka geliyor bana, yaşım daha çok genç belki ilerde aracı değiştirirsem o da tatlı gelir bilmiyorum
    harbidende ilk kasa palyo güzel arabaydı ama su gibide benzi yakardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 30 Nisan 2020; 7:47:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitsubishi pajero idi rahmetli dedemin arabasıydı.

milletin korkarak geçtiği tümsek ve çukurlardan hızla geçerdim hiç bir şey olmazdı sürücü ve yolcu koltuğu magiruslar gibi körüklüydü çok güzel yaylanırdı. ne badireler atlattık, kumsala girdik çamurlara girdik gölete girdik çıktık arabanın paspaslara kadar su doldu ama tık yok. şu an dayım kullanıyor o da memnun

kullanımı da çok zevklidir. kamyon gibi araba yüksek görüş mesafesi ve o kükreyen dizel motor sesi dolayısıyla. bence tek eksisi dönüş çapı. normal arabanın tek manevrada döneceği yeri pajero üç manevrada dönüyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 30 Nisan 2020; 8:1:35 >

• 2000 model w 210 kasa E kasa mercedesimdi en konforlusu..
  • 110 luk connect

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Civic 2018

En çok keyif aldığım araba, en uzun süre kullandığım araba çünkü, hep keyif aldım kullanmaktan.
    Baska araba kullanmadin ki

• Ben 5-6 yıl amerikan özel servisinde çalışdım. Şu anda da maslak oto sanayide özel bir servisde çalışıyorum..

Haliyle çok. Çeşitli araçlar sürdüm..

4 kapıda lüks ve sürüş keyifi veren araçlar içinde benim en çok beğendiğim her daim jaguar lar olmuşdur.. Favorim Jaguar Stype 3.0 V6... Jaguar da. Arkadan itişdir ama mercedes bmw ile kıyaslanmaz çok keyifli eğlenceli zevk keyif veren sürüşü vardır..

Almanların o mükemmelliyetçiliği sorunsuzluğu çok iyiyken her iyi şeyin bir eksi yanı vardır almanlar da bu sürüş keyfinin zevkinin törpülenmesi oluyor..

Safi konfor diyorsan f. Segmenti dışarda tutuyorum cls A7 ve maserati 4 kapı quatroporte..

E segmenti arka koltuğu en rahat araç volvo s80 idi ne e kasa ne 5 kasa yok böyle. Bir arka koltuk yumuşacık uykusu olmayan adamı uyutur..

Spor keyif zevk deniyorsa V8 amerikan ların alayı..

Spor adrenalin sürat deniyorsa japon sporlar..

Değeri Türkiye de bilinememiş kaliteli kemikli dolu araçlar hyundai sonata, rover 827, chrysler 300M, neon (clio nun american cası)

Aklıma bunlar geldi daha çok vardırda ...

• Spotiflik ve çeviklik açısından Bmw Z serisi çok keyifli.

Konfor ve sükunet açısından da suanki aracım. Otobüs sürer gibi araba sürmek isteyen herkese tavsiye ederim.

• 2006 model 1.2 atmosferik corsa. 2014 yılında çalışıp didinerek almıştım, ondan mı bilmem benim için çok özeldir.
  • Ben hala kullanıyorum < CRX >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.