Şimdi Ara

Kullanıcı adı değişimi sonrası problem 'ACİL'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdestek e 3 defa eposta atmama rağmen dün geceden bu yana halen cevap gelmediği için buradan arkadaşımın kullanıcı adıyla konu açmak zorunda kaldım.

Dün gece AkhalTeke adlı kullanıcı adımı ValarMorghulis olarak değiştirme talebinde bulundum. Ancak ciddi bir sıkıntı var sanırım. Zira yeni kullanıcı adıyla giriş yapmaya çalıştığımda "Böyle bir kullanıcı kayıtlı değil" hata mesajı alıyorum. İlk olarak mesajı farketmeden herhalde yeni kullanıcı adımı belirlerken girdiğim şifreyi hatalı girdim diye düşünerek şifre talebinde bulundum tabi yukarıda bahsettiğim hatayı verdiğini öyle farkettim. Forumda açtığım konulara bakıyorum orada kullanıcı adım değişmiş olarak görünüyor işin garibi. Ayrıca yeni kullanıcı kaydı oluştururken de kullanıcı adım uygun olarak görünüyor işin daha da garibi. Yorgunluktan bir şeyleri mi kaçırıyorum diyorum ama bu kadar da dalgın olamam sanırım :S

Bu konuyu çözebilirsek sevinirim.

Evren

• İlginç, belki farklı bir karakter vardır diye profilinizden isminizi kopyalayıp, şifreyi de sallayarak giriş yapmayı denedim, böyle bir kullanıcı yok hatası verdi.
  • Evet enteresan bir durum değil mi? Alelade bir sıkıntı olsa bu kadar kasmayacağım bu kadar da direk böyle bir hata vermesi can sıkıyor.
  • Serkan hocanın yanında bir de Burak'ı davet etmek lazım konuya.
  • Teşekkürler. Rds den başkası gelmedi aklıma bir türlü. Umarım benim dikkatsizliğimdendir mevzu da daha çabuk çözülür.
  • Flood a bağlamak istemiyorum mevzuyu da çözülebilecek mi sorunum? Hiçbir yerden geri dönüş olmuyor :|
  • Giriş yaparken kullanıcı adı yerine kayıtlı olan e-posta adresiniz ve şifreniz ile giriş yapmayı dener misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz gibi e-posta adresi ile giriş yapabildim. Tabi hala kullanıcı adıyla giremiyorum.
  • Düzeltildi
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.