Merhaba arkadaşlar.Ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum.Acaba bunun mümkünatı var mı? Var ise nasıl yapacağımı bana açıklayabilir misiniz? Teşekkürler...
sikayet e bas ... oraya yaz moderatorlerin birine ulasır yanlız sikayet e basıp ulastıın icin kızabilir
Kızmaz inşallah...Teşekkürler...
sayın siran vs vs vs
demek kullanıcı adını değiştirmek istiyosun tarafımıza yaptığın başvuru yüce kurulumuz tarafından 13.747 kez reddedilmesine rağmen sen hala böyle bi istekte bulunuyosun
bu ne kepazelliktir olm rıdran, atın bunu dışarı.......
Ama!Ama! Kullanıcı adımdan çok sıkıldım..Hatta arkadaşlarım kullanıcı adımla dalga geçiyorlar.Böyle daha güsel bir kullanıcı adı bulmak istiyorum.Ne olursunuz yüce kurul üyeleri. 13748.kez yaptığım kullanıcı adını değiştirme başvurumu kabul edin!Gereğini arz ederim...
fikri bey... valla ben azıma geleni söyledim inanın laftan anlamıyo.
bi de siz verip veriştirseni o güzelim azınızla belki sizin dilinizden anlar
fikri bey kibar bi şekile siraba döner ve ağzından şu iki kelime çıkar dııııtt** git
sirab adeta şok olmuştur ne söyleyeceğini bilemiyor
üzgün ve mahsun bir şekilde odadan dışarı çıkarken DreaMale sol elini yumruk şekline getirmiş sağ elini de onun üzerine vurarak
haaa aldın mıııı, aldın mıııı dinsizin hakkından imansız gelir diye pis pis sırıttı
--- Ne oldu içeride sirab? --- Ne olacak yüce kurul başvurumu kabul etmedi yine!Hele Fikri denen bir canlı vardı!Allah'ım o ne gıcık bir canlıdır öyle! --- eeeeeeeee! Ne yapmayı düşünüyorsun? --- Tabii ki vazgeçeceğim! Bu isteğimde ne var yahu! Allah onların müstahakını versin.Yüzyılın sonlarına doğru soyları tükenecek memelilerden olurlar inşallah! ---Hemen pes ediyorsun öylemi?Seni yanlış tanımışım sirab! ---görüyorsun olanları! beni kovdular.bir de hareket çektiler... ---ben olsam yeniden başvururum. ---hadi ya! Ama! Kem!.. Küm!.. (......................) ---Tamam ulan.Yeniden başvuracağım.benden bıkıncaya ve başvurumu kabul edinceye kadar hayatı onlara çekilmez kılmaya çalışacağım...Yaşasın!..
D: fikri bey ne kıl biri o öyle ya. ben böyle yüzsüzünü de ilk defa görüyorum F: olm saha göreceğin çok şey var desene. der ve elini kemerine götürür. DreaMale yi bir korku basmıştır. bir anda göünde şimşekler çakar ve fikri beye 'imansız' dediği aklına gelir. yaptığı mallığın cezasını çekmeyecek mi sanmıştı yoksa DreaMale çekecekti elbet. bu sefer onu kimse kurtaramazdı. fikri bey kemerini söküp DreaMaleyi güpegündüz ddııııııııt...
DreaMale tam yalvarma triplerine girmişken, bildiği tüm duaları ederken bi anda kapı açılır. amanin oda ne öyle adete bir ışık halesi içeriyi aydınlattı gelen sirabdı. "bırak ulan o üyeyi" dedi ve fikriye bi kafa attı DreaMale ağlıyordu yaptığı onca haksızlığa rağmen, sirab onu tecavüzün eşiğinden kurtarmıştı. elele tutuşup odadan kaçtılar
niye elele tutuştular ben de anlayamadım
sizler ne çok çizgi film izliyorsunuz..karde$im modlardan birine pm at nick dei$tircem diye sana yardımcı olurlar.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme