Şimdi Ara

Misafir kullanıcıyı nasıl kaldırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Zenfone 2(Android 5.0) kullanıcısıyım. Yanlışlıkla misafir kullanıcı açtım. Nasıl kaldırabilirim? Asus'la iletişime geçtim ama tek kaldırma yolunun fabrika ayarlarına döndürmek olduğunu söylediler. Yardımlarınızı bekliyorum. Misafir kullanıcıyı nasıl kaldırabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Etli Prens

Asus Zenfone 2(Android 5.0) kullanıcısıyım. Yanlışlıkla misafir kullanıcı açtım. Nasıl kaldırabilirim? Asus'la iletişime geçtim ama tek kaldırma yolunun fabrika ayarlarına döndürmek olduğunu söylediler. Yardımlarınızı bekliyorum. Misafir kullanıcıyı nasıl kaldırabilirim?

dostum o misafir kullanıcı denilen olay bende de var ama şikayet edebileceğin değil güzel bir özellik olarak var. misafir kullanıcıyı seçip özellikleri kısıtlarsan telefonu inceleyen bir arkadaşın yada yabancı birisi kişisel bilgilerine giremez.

misafir moddan çıkmak için kendi kullanıcı adını seçmen yeterli, yalnız şunu söyleyeceğim zenfone kullanan herkes için geçerli , bu misafir moda alıpta geri kendi adını kullanıcı olarak seçtiğinde misafir modu tamamen kapatmak gerekiyor yoksa misafir modu aç kapa yapınca anormal şarj yiyor, en garantisi yeniden başlatmak yada uygulama yöneticisinden kapatmak.

yani dostum o misafir modu sen eklemedin, o mod zaten var, ilave olarak başka kullanıcılarda ekleyebilirsin, güzel bir özellik bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Misafir modu güzel bir özellik. Niye kapatmak istiyorsunuz ki?

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Hocam durum şöyle: Önceden bu sekmede misafir bölümü yoktu. Yani misafir kullanıcı ekle bölümü vardı. Ben yanlışlıkla tıkladım ve misafir kullanıcı oturumu açıldı. Sonra eski oturuma döndüm ama misafir bölümünün ekstra depolama alanı kullandığını gördüm, bu yüzden bu oturumu kaldırmak istiyorum özelliği değil.
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Hocam özelliği değil, oturumu kapatmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Etli Prens

Hocam özelliği değil, oturumu kapatmak istiyorum.

kendini kullanıcı olarak seçtikten sonra yeniden başlattığında kapanıyor, bende öyle olmuştu. Battery Doctor kurup onunlada çalışan uygulamaları kapat tamamdır.

birde ; ayarlar>uygulamalar>çalışan uygulamaları açtığında oradaki işe yaramayan programları ve kullanıcı oturumunu manuel olarak kapatabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.