Şimdi Ara

kullanıcı hesabı yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar benim pc yi iki kisi kullanıyoruz soyle bisey yapmak istiyoruz birinde hersey olacak normal ne varsa iste
    birinde sadece oyunlar winamp paint vb seyler olacak msn chat baglantı olmayacak internette gezme olmayacak
    yani pc acildiginda 2 secenek olacak biri benimki digeri kucuk kardesimin ki o benimkine giremeyecek

sanırım herkes anlamistir derdimi...

• eğer sadece internet bağlantısını kesmek istiyosan, modem ayarlarından internet erişim şifresini otomatikten manuel e alırsn. sen girdiğinde şifreyi yazarsın olur biter.
  • saprofit cok pratik bi yol solemis, bence onun yontemini kullan, sifreni kardesin biliyorsa degistirebiliyorsun.

bunu haricinde kardesin bilgisayarida bozmasin diorsan 2 yol daha var
    1.
    kardeşin kullansin die ona kisitli bi kullanici hesabi açmak, ama bu yontem de cok fazla incelik var, ben bilmiyorum zaten, bilen birinin anlatmasi lazim

2. ben 2 kişi için en temiz yontem:
    2. bir hd ile 2 ayri sistemi ayni bilgisayarda kullanmak, tabi kardesininkine ethernet kartinin driverini kurmazsin (yada bozarsin :>), cogu bilgisayarda açılışta bir tuşa bastiginda hangi hd den açılmasını istedigin sorar, default olarak kardeşininki ayarli olur, sen oturdugunda tuşa basip sadece kendi hd i seçersin. Ayrica bu yontemde kardeşinin senin hd ni gormesini engellemekte çok kolay, (tabi kendi sonradan hinlik edip açabilir, ama o hinligede bi çare bulunabilir biostan :>), kendi hd nin açılışınada bi şifre koydun mu tamamdir artik nete giremez.

• tesekkurler arkadaslar kolay yontem iyiye benziyor biraz daha arastirayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nachtregen
    tesekkurler arkadaslar kolay yontem iyiye benziyor biraz daha arastirayim

kolay yontem olarak saprofit inkini kastediyorsan bencede en kolayi o,
    airties modem kullaniyorsan, airties te sifreyi otomatik koyan windows a kurulan bi program vardi (eski analog modem de sifrenin hafizada olmasi gibi), airties in programini usb diskine kurup, sifre ile o sekilde de baglanabilirsin. denemedim ama işe yarar gibi geliyor.

eger 2 hd li yontem ile ilgili isen, 2. hd ye xp kurarken 1. hd takılı olmasin.
  • kolay yontem benim icin zor oldu asus AAM6010EV-M ADSL ROUTER modem kullaniyorum interneti manuel yapmak konusunda hicbi fikir edinemedim pc acildiginda baglanti kendisi geliyor 2hdd ise suan o maddi imkanim yok
  • manuel yapmak:

modemi ayarlarken nereye şifre yaziliyorsa orayi silecen o kadar.

kendin nete baglanmak istediginde de yine modeminin ayar menusune girip ttnet sifreni yazacan.

zaten bu yontemi yapamiyorsan digerlerine hic girişme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim pc de modemle ilgili hicbir yerde ayar yeri yok sadece baglanti ayarlarinda bi yer var oradanda istersen baglantiyi kesip kurabiliyosun ama sifre sormuyor modemi ilk kurarken asusun ayar sayfasindan yapmistik zaten ingilizce sayfa zar zor yaptik baglantiyi.dedigin gibi ben bunu yapamiyacagim otekinlerede hic bulasmiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nachtregen
    benim pc de modemle ilgili hicbir yerde ayar yeri yok sadece baglanti ayarlarinda bi yer var oradanda istersen baglantiyi kesip kurabiliyosun ama sifre sormuyor modemi ilk kurarken asusun ayar sayfasindan yapmistik zaten ingilizce sayfa zar zor yaptik baglantiyi.dedigin gibi ben bunu yapamiyacagim otekinlerede hic bulasmiyim.

pcde bi ayar yok zaten, bahsedilen ayar senin zar zor yaptigini soledigin yerden kolaylikla yapiliyor.

neyse, canin saolsun, modemin adaptorunu (yada kendisini) saklarsin evden çıkarken.
    yada ethernet kablosunu cebine koyar ole çıkarsin evden.
    zaten başkada pratik cozum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 22 Kasım 2007; 20:07:21 >
  • şifreyi sil demişsiniz de nachtregen ethernetten kullanıyor galiba.bu durumda şifreyi silmesi veya tekrar yazması zaman alır,yorar.ama Lancelot_Real in dediği gibi hiç bişeyle uğraşma.direk adaptörü sakla yeter.adaptörün aynısını bulabilr kardeşin.o yüzden modemi saklamak daha iyi olurbi yöntemde benden.ethernet kartın anakartla tümleşikse biostan kartı devredışı bırakabilirsin.sen oturunca da tekrar aktif edersin.benim anakartta öyle yani.
    buda pek pratik değil ama en pratiği modemi saklamak
  • gercekten ya ben bunu neden dusunemedim acaba modemi yada kobloyu saklamak caglarcsgn arkadasin öneriside uygulanabilir tesekkurler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.