|
Kullanıcılar, ChatGPT’nin yeni görsel üretim aracına akın etti: “GPU’lar eriyor”

-
-
RTX 4090 veya 5090 serisi kartlar erirken quadro RTX kartların erimesine şaşırmamalı.
-
la kanka ai ile yazmayın şu haberleri. yazıyorsanız da, komutları ayrı ayrı uygulattırın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boş beleş bir akımdan dolayı.
Sadece boş beleş bir akım olarak görmemek gerek. Telif tarafı bir yana dursun, bu tür araçlar "niş" denen kültürü aslında yok ediyor. Animasyonlara çok hakim değilim ancak Miyazaki'yi Yürüyen Şato'dan biliyordum. Kendisine has bir tarzı olan ve bunu onlarca yılda inşa eden önemli bir figürün sadece birkaç saatte "sıradanlaşması" rahatsız edici bir durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba izin alınmıştı ama yine de böyle basitleşip ortalığa düşmesi de değerini azaltıyor bazı şeylerin.
Bi yandan da iyi zor olan şeyler kolaylaşıyor
Çinliler en az akçeyle işlevde çığır açınca , bunlarda reklama yöneldi, şimdilik kötü değil openal ama abartırdığı kadarda bi farkı yok rakiplerinden
-
Ekran kartlarının "eridiğine" dair tespite nereden vardınız? Ben böyle bir şey göremedim çünkü :/
-
İçerikte de belirttiğim gibi;https://x.com/sama/status/1905296867145154688
-
Çok önemli bir işiniz yoksa bu tip şeyleri kullanmayın. Boşa enerji tüketimi.
-
Bambaşka bir seviye .
-
ne güzel adamlar beleşe veri topluyor
Boş beleş bir akımdan dolayı.
|
Sadece boş beleş bir akım olarak görmemek gerek. Telif tarafı bir yana dursun, bu tür araçlar "niş" denen kültürü aslında yok ediyor. Animasyonlara çok hakim değilim ancak Miyazaki'yi Yürüyen Şato'dan biliyordum. Kendisine has bir tarzı olan ve bunu onlarca yılda inşa eden önemli bir figürün sadece birkaç saatte "sıradanlaşması" rahatsız edici bir durum. |
RTX 4090 veya 5090 serisi kartlar erirken quadro RTX kartların erimesine şaşırmamalı.
|
Çok önemli bir işiniz yoksa bu tip şeyleri kullanmayın. Boşa enerji tüketimi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X