Şimdi Ara

Kullanilmayan internet kac ay devrediyor? (Kirmizi firsat paketi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone kirmizi firsat paketi ayda 13gb veriyor. Yillik taahhutle 567tl. Sartlarda "Kullanılmayan haklar bir sonraki aya devreder! Akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan dakika, internet ve SMS bir sonraki aya devreder." diyor

1) Ben ilk 9 ay interneti hic kullanmazsam 10.ayda 130gb internettim mi oluyor? Yoksa sadece onceki ay mi gecerli?

2) Telefonun interneti laptopla paylasabiliyor muyuz? (mobile hotspot). Vodafon yasakliyor falan diyorlar ama hatirladigim kadariyla ben sorun yasamadim vodafone kullanirken.

3) Bazi aylar internete ihtiyacim fazla oluyor. https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/ek-paket-detay.php?id=36015 Bu gercek mi? Fiyati cok uygun 20gb 20tl. Bunu bir ayda cok kez alabiliyor muyuz?

4) 20tl 20gb gercekse bu niye var? 3gb 30tl https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/ek-paket-detay.php?id=66010 Kimse 20gb 20tl dururken bunu almaz. Niye var bu? Anlamadim bu isi...

5) https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/ek-paket-detay.php?id=66111 bu internet paketi degil sanirim. Sadece paylasma izni. Dogru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekfek -- 8 Temmuz 2021; 16:16:47 >

• Hayır sadece diğer aydan gelenle birlikte devreden oluyor
    Yani Ocak ayında kullanım yapmadiysaniz Şubat ayında 13 +13 toplam 26 GB internetiniz olur lakin Şubat'ta da kullanmazsanız Mart ayında Ocak ayının hakları silinir ve yine 26 GB olur hakkınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Devretme olayı sadece aydan aya geçerli. Bu ay kullanmazsan o 13 GB'ı ikinci aya devreder o ayda kullanmazsan silinir. Öyle bir olay yok.

2-Hotspot kısıtı yok, istediğin gibi paylaşabilirsin.

3-20 GB 20 TL olayıda tek seferlik bir paket olabilir zira böyle uygun fiyata satmazlar güvenmeyin derim.

4- O 3 GB 30 TL ise rastgele konmuş, cep soymak için olan bir paket.

5-Paylaş 50 GB ise müşteri hizmetlerinin bile bilmediği bir pakettir. Sadece hotspota özeldir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Temmuz 2021; 18:13:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

1-Devretme olayı sadece aydan aya geçerli. Bu ay kullanmazsan o 13 GB'ı ikinci aya devreder o ayda kullanmazsan silinir. Öyle bir olay yok.

2-Hotspot kısıtı yok, istediğin gibi paylaşabilirsin.

3-20 GB 20 TL olayıda tek seferlik bir paket olabilir zira böyle uygun fiyata satmazlar güvenmeyin derim.

4- O 3 GB 30 TL ise rastgele konmuş, cep soymak için olan bir paket.

5-Paylaş 50 GB ise müşteri hizmetlerinin bile bilmediği bir pakettir. Sadece hotspota özeldir !

Tesekkurler ama 5'te dedigini anlamadim. Bunu satin alinca laptopta 50gb internetim olacak mi?

• fekfek F kullanıcısına yanıt
    5-O Paketi satın alırsanız hotspot yoluyla paylaşım yapabilirsiniz. Adı üstünde paylaş, paylaşma yönüne 50 GB ve laptopa açarsanız mobil internetinizi olur.

• quote:

5-O Paketi satın alırsanız hotspot yoluyla paylaşım yapabilirsiniz. Adı üstünde paylaş, paylaşma yönüne 50 GB ve laptopa açarsanız mobil internetinizi olur.

50gb 30tl cok ucuz degil mi?

Turk telekomda 25gb 60tl. Turkcel daha da pahali.

Bu iste bir bityenigi vardir gibi geliyor bana. Siz bu paketi daha once aldiniz mi?

Almadım, ucuz olmasının sebebi sadece hotspot ile kullanılması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Almadım, ucuz olmasının sebebi sadece hotspot ile kullanılması.

peki bu paketin paylasma izni degil gercekten internet oldugunu nereden biliyorsunuz?

websitesinde net bir sekilde yazmamislar.

vodafona arayip sordum biz goremiyoruz paketi dediler.

bu konuya takiliyorum cunku ben vodafona gecersem bu 50gb 30tl paketi icin gecicem.

İnanın çok bir bilgim yok hocam, tavsiyem Vodafone'a geçmemenizdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.