Şimdi Ara

Küllerinden Doğanlar - Raflarda - Cahit Gönülsüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 25 Kasım 2016; 19:44:4 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 8 Mayıs 2015; 22:40:34 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 8 Mayıs 2015; 22:40:53 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 8 Mayıs 2015; 22:41:16 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 8 Mayıs 2015; 22:37:38 >
  • Okuyorum hocam, olumlu olumsuz eleştirilerime hazırlıklı olun.
  • Danny Greene kullanıcısına yanıt
    Oku, hocam sevinirim, sağlı sollu çalışacağım diyorsun yani =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 25 Kasım 2016; 19:40:9 >
  • Hocam, 3. bölümün başlarına kadar okudum.Açıkçası bana aksıyor gibi geldi.Havada bir jetten bir jete ateş eden keskin nişancı, meteor yağmuruyla düşen uçak absürt denecek kadar gerçekten uzak.Karakter de oturmamış.Başta bulunmaz Hint kumaşı dediğin kişi son okuduğum yerde faturasını bile geciktirmeye korkan bir adam, bunu bir düşün derim.Karakteri açıklamada acele etmişsin.Hikayenin içine daha iyi yedirilebilirdi ya da ilk bölümde karakter iyice tanıtılıp diğer bölümlerde de tanıtıldığına uygun biçimde hareket edebilirdi.Diyaloglara pek yer vermemişsin, ama olanlar da diğer unsurlar gibi gerçekten uzak.Bu kadar olumsuz eleştiri yaptım ama yan karakterlere isim seçimin gerçekten on numara .Okumaya devam edeceğim.
    -------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 25 Kasım 2016; 19:41:12 >
  • Hocam, jetten jete demek savaş uçağından patronun özel jetine ateş açılıyor demek zaten.Meteor yağmuruyla düşen uçak derken de askeri jeti kastetmiştim.Bu olayların ne kadar mümkün olabileceğini bir düşün bence, bazıları imkansız bazıları çok küçük ihtimalle gerçekleşebilir.Bu benim kişisel görüşüm.İstersen ben öyle olmasını istedim dersin hikaye senin sonuçta, ama ben şu ana kadar beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Greene -- 8 Mayıs 2015; 10:40:45 >
    -------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 25 Kasım 2016; 19:41:42 >
  • Henüz sadece ilk bölümü okudum. Gramer sıkıntısı yok fakat anlatım dilin aksak ve betimlemeler zayıf. Bazı cümleler ve hatta kelimeler oldukça sırıtıyor. Konu en genel kapsamında ilgi çekici olsa da detaya indikçe bir şeylerin eksikliğini hissettiriyor. Anlatım biçiminde de bir kararsızlık var gibi. Okuyan tecrübeli kişilerin yorumlarını da merak ediyorum, onlar roman hakkında neler söylediler acaba?

Bu arada devamını okudukça farklı hususları yorumlayabilirim. Kötü yorumlarımı en baştan söylemek istedim.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 25 Kasım 2016; 19:42:11 >
  • Logan_Echolls L kullanıcısına yanıt
    Öncelikle özür dilerim, ben uçağı patronun jeti olarak algılamışım, şirketin uçağıymış bu benim ilk büyük yanlışım.

"Uçağın düşmesi" olarak tabir ettiğim uçağın yok olması olayı yerine kullandığım için de özür dilerim, bunu kastettiğimi anlayamayacağını kestirememiştim.

Bulunmaz Hint kumaşını dilimizde ne için kullanıldığını bilmiyorsan herhalde, tartışmayacağım.

Üstteki yorumuma bak bakalım ben askeri jete bir şey olmaz mı demişim yoksa meteor yağmuru olayının külliyen saçma mı olduğunu söylemişim?Sen kaç tane uçağın meteorla düştüğünü gördün?Meteor yağmurunun oraya denk gelmesi , koskoca meteorun uçağı düşürmesi pardon tuzla buz etmesi, diğerinin de yarısını eritmesi ama adam paraşütle atlayınca yine pardon paraşütü alıp zorunluluktan dolayı kendini dışarı bırakınca ona bir şey olmaması falan muhteşem bir kurgu, bir daha laf etmem zaten.

Sen eleştiride yaptığım küçük ve dikkate değmez hataları kullanarak bana cevap vermişsin.Yine söylüyorum, uçağın düşmesi dediğim zaman uçağın yok olması, parçalanması demek istediğimi anlayamayacağını düşünmemiştim .Ama olayın gerçekçiliği hakkında hiç bir şey söylememişsin, okuduğunu da anlamıyorsun veya sadece bir kısmını okuyorsun ki eleştiriye saçma sapan cevaplar veriyorsun. Yolun açık olsun, bu sana son yorumum.Yine de olayı okuyacağım, daha ne saçmalıklar olacağını merak ediyorum.

--------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Echolls -- 25 Kasım 2016; 19:42:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.