Şimdi Ara

Küllükle Fotoğraf Çekip Hiç Sigara İçilmedi Demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl bir yüzsüzlük nasıl bir saygısızlıktır?
    adam arabanın fotoğrafını çekmiş, vitesin orda içinde sigara söndürülmüş küllük var.
    Alt kısımdaki açıklama yazan aynen şu:
    Arabam çok temizdir. Gelince anlarsınız zaten. İçinde hiç sigara içilmemiş, sadece hafta sonları kullanılmıştır. Pazarlık payı yoktur.
    lanet olsun bu 2. el piyasasına, vergilere...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• genelde çoğu araçta içilmiştir.
    Genelde içenler, cam da takılır, külünü dışarı silker, izmariti ya dışarı atar yada pet şişeye sallar.
    Ola ki yağmur falan var küllüğü kullanırsın son çare. izmariti de dışarı.
    Sen ola ki izmariti küllükte söndürdüysen ve o hala oradaysa, ağır tiryakisindir. o adamlarda günde en az 1,5 paket içenlerdir tahminimce. O arabada günde en az 4 adet (2 işe gidiş, 2 işten geliş) sigara içiliyordur. ve camlar kapalı olarak.
    Hiç bir şekilde de çıkmaz o koku.

adamın yaptığı ise ağır terbiyesizlik. Boyası hatasız yazıp, arayınca 3 parçada boya olmasından daha kötü.
    2.el piyasası çok kötü, devlet sağolsun, Sıfır'a koydukça 2.eller zıplıyor mübarek.
  • linkinide koysaydın, şikayet edilebilirdi.
  • Kendim sigara icsem dahi asla ve asla arabada içme. Bırak arabayi yakinda bile içmem. O bi alışkanlık meselesi. Mesala evde de hava -40 gorse dışarda içerim. İcirtmem de . çok misafir bzuldu , yapacak birşey yok

• Ya daha geçen ablam mecburiyetten daha yeni aldığı arabasını bir arkadaşa vermek zorunda kaldı. O da sigara içmiş aracın içinde. Yani o küller öyle bir yayılmış ki arabanın içine, hiç olmadık yerden küller çıkıyor. Zaten iğrenç bir koku kaplamış. Tabi iç-dış bi güzel yıkattırdık ama koku tam anlamıyla geçmedi. Bir de o sıfır araba kokusundan eser kalmadı. Sigaraya her yerde karşıyım ama arabada iki katı karşıyım. Cam açık içmek de bi işe yaramıyor. Küller yine olduğu gibi içeri giriyor, ayrıca koku da yine siniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 17 Haziran 2015; 0:23:53 >
  • Insanlar su sigaradan ne anlıyor bilmiyorum . Ağızları les gibi kokuyor , dişleri sarı ve tanecikler birikiyor , elleri pis kokuyor , asansöre biniyorsun 2 kisi sigara kullanmis ise işkence gibi oluyor .

Arabada da sigara kokusu gitsin diye koku takıyorlar ikisi birleşince cok garip heyecanlar yaşatıyor insana .

• Valla çok iyi yapıyorlar hiç ama hiç acımıyorum bizim millete...

Bir önceki aracımın bütün mekanik bakımlarını km si km sine serviste yaptırdım, servis yarınsentetik yağ koyuyordu, farkını verdim tam sentetik koydurdum, servis "abi filtreye hava tutalım" dedi, dedim "hayır değiştir". En fazla 10 binde bir rot-balansa soktum, yani anlayacağınız bütün mekanik bakımlarını gözüm gibi yaptırdım.

Aracı satışa çıkardım arayan herkese aracın durumunu açık açık anlattım, local boya vs hepsini söyledim fotoları var vereyim dedim, hatta aracıma o kadar güvrniyordum ki bütün bakımlarını yapan yetkili servisin numarasını verip "telefon edin, krşınıA kim çıkarsa plakamı verip aracın durumunu sorun" dedim. herkes burun kıvırdı,en sonunda gittim galeriye verdim, galeri verdiğim fiyatın yanlış hatırlamıyorsam 6000 tl fazlasına okuttu anında, ben 3000 tl fazlasına satamamıştım.alan adam biniyordur boyasız diye...

Bu olayda böyle, "he baba fösür fösür içtim" desen burun kıvırır, gider galeriden 3-5 bin fazla verip içerisinde ot bile içilmiş arabayı alır, mutlu mesut biner:)))

Daha benzeri geçen gün başımıza geldi, bi tanışımızın boyasız diye aldıgı ve 1 yıldan fazladır bindiği clioyu bi soktuk projektör altına, kıçı başı boyalı:)))

Bizim milletin arabanın temizliğinden anladığı "sigara içilmemiş", "boyası yok","stepnesi bile kullanılmamış" olunca böyle oluyor ne yazık ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sigara içen adam terbiyesiz ve saygısız adamdır bu lafı bir kenara not edin. kendi kafasına sıktığı yetmemiş gibi saygısızca yanında sormadan sigara yakanları arkadaşlıktanda direkt men edeceksin saygısızın dik alasını ne barındıracaksın yanında. O sana sormadan yakıp o sigarayı sanada zorla içiriyorsa onu dehleyip kapıya koymakta senin en doğal hakkındır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ise gidis ve donuste bir icerim, oda yarim cunku elektronik iciyorum. Koltukta yanik olmadikca kul dert degil ikinci el alsam, koku varsa koltuklar dahi full ic bakima sokarsin miss gibi olur. Sigara icilmedi demek nedir iciyorsan, keyfim degil mi icerim. Araci satarken hic oyle bir iddia da bulunmam, bulunacak olan da durust olsun arkadasin dedigi gibi dolandiricilik sadece parayla olmaz, sattigin mali anlatirken kandiriyorsan bu da ayni kapiya cikar.

Icene de icmeyene de saygili olacaksin

• E simdi bu adam o arabayi satsa hirsizlik degil de nedir

• Soyle genelleme yapan adamlardan nefret ediyorum.Sigara içen adam terbiyesizmiş,saygısızmış.Adam sanki Kraliyet ailesinden doğma.Insanlari ne kadar kolay yaftaliyorsunuz.Rahatsız oluyorsan söyle kardeşim yanındaki adama icmez zaten.
    Her sey karsilikli saygiya bakar.
    Bana gore araba standart bir ulasım aracidir,ona ozel anlamlar yuklemem.Sigara içti diye varsın tavan kirlensin,varsin koksun cozumu yok mu?
    Yoksa araban arkadasindan daha mi degerli?

• Şu da olabilir hocam hemen atlıyorsunuz da adam araba içinde içmiyordur ama araba küllüğü taşınabilir bir şey yere atmamak adına elinde iken kullanıyor olabilir.Ha çok çok düşük bir ihtimal ama olabilir.Arabadan inip içen insanlar çok oluyor.Özellikle çocuğu olan kişiler buna dikkat edebiliyor çocuğun sigaraya felan alerjisi varsa.
  • Akrabanın satın aldığı aracı almaya gitmiştim.
    Aracı aldım leş gibi sigara kokuyor.
    O araca hemen hemen her gün bindim, her binişimde de o iğrenç kokuyu duydum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.